>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NEC Nijmegen (1-2) Willem II 03.11.2006

Status
Zamknięty.
grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
VS.

Kurs by Bwin: 1-1,70 / X-3,40 / 2-4,30

Analiza: NEC po okupowaniu ostatnich miejsc z początku sezonu (grał z potęgami eredivisie), powoli pnie się w górę tabeli. W ostatniej kolejce został rozbity na wyjeździe przez rewelacyjne Twente 0:4, a w przedostatniej bezbramkowo zremisował na własnym stadionie z Rodą. Wcześniejsze trzy mecze to komplet dziewięciu punktów (u siebie z Vitesse 1:0 i Heraclesem 2:0). Willem II w dziesięciu meczach zdobył siedem punktów. Grają słabo i nic nie zapowiada poprawy. W ostatniej kolejce nie dali rady najsłabszej drużynie ligi, Sparcie Rotterdam ulegając 0:1.
Ostatnie mecze na Goffert Stadion to same zwycięstwa cesarskich:

Nov 30, 2005 Eredivisie NEC Willem II 2 - 0
Aug 14, 2004 Eredivisie NEC Willem II 2 - 0
Apr 02, 2004 Eredivisie NEC Willem II 4 - 0
Feb 25, 2003 Eredivisie NEC Willem II 1 - 0
Mar 10, 2002 Eredivisie NEC Willem II 3 - 0

Mój typ: 1-1,70

N 0

n-name

Użytkownik
Kurs na Nec niezly, graja u siebie i sa druzyna sporo lepsza. Aktualne miejsce 13 napewno nie zadowala nikogo w Nec, jest niezla okazja na 3 punkty i powinni ja wykorzystac.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja dzisiaj również jestem za NECiem, postawiłbym nawet z handi. Muszą zaząć grać jeśli chcą się pewnie utrzymać w lidze. Jak dla mnie pewna &quot;jedybka&quot;, a dla ryzykantow z kursem ponad 2,60 w GB HANDI ;)
Pozdro ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
To co NEC zrobil to bez komentarza, no ale jedynym usprawiedliwieniem jest to, ze Willem walczy o utrzymanie, chociaz gospodarze powinni dac sobie rade.... ;)

Pozdro :!:

W 2

wislak

Forum VIP
nie ma usprawiedliwienia wtopilem zas duza kase :/ :zy3ou: dzisiaj dalem ostatnie pieniadze na 2 tripelki jak nic nie wejdzie to koncze z buk. no chyba ze mi sie uda cos zrobic z 50 zl na GB z turnieju tenisowego ???? ???? ????

emademce 0

emademce

Użytkownik
nie ma usprawiedliwienia wtopilem zas duza kase :/ :zy3ou: dzisiaj dalem ostatnie pieniadze na 2 tripelki jak nic nie wejdzie to koncze z buk. no chyba ze mi sie uda cos zrobic z 50 zl na &lt;u&gt;GB&lt;/u&gt; z turnieju tenisowego ???? ???? ????
witaj w klubie kolego :zy3ou: najbardziej prawdopodobny mecz ???? znowu plecy :roll: pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom