>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NEC Nijmegen (1-1) FC Groningen 27.08.2006r.

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
VS

Kursy z BAH: 1 - 2,40 // X - 3,25 // 2 - 2,60

ANaliza: NEC ten sezon zaczął od porażki w Einthoven z PSV, przegrali 3:1, Groningen pierwszy mecz zagrał świetnie i wygrał na własnym terenie z Feyenoordem aż 3:0. W poprzednim sezonie jak grali na tym stadionie mecz zakończył się remisem: 2:2, tym razem sądzę, że wynik będzie inny. Do zespołu z Nijmegen wraca Andrzej Niedzielan i będzie chciał się pokazać w swoim pierwszym meczu w tym sezonie w Eredivisie. Groeningen zagra w najsilniejszym składzie, ale i tak wszyscy wiedzą, że Groningen nie gra tak dobrze na wyjazdach jak u siebie, moim zdaniem tutaj NEC zdobędzie pierwsze punkty i to będzie komplet.

Mój typ: 1
Bezpieczny typ: 1x

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
I jak zwykle podyskutuję ;)

Moim skromnym zdaniem bardziej na wyczucie niż na staty:
Groningen ten mecz wygra choć przeczy temu wzrastający kurs (na początku był 2-2,50). Staty sa przeciwko Groningen ponieważ tak słabo grającego zespołu na wyjazdach, a znakomicie u siebie nie da się znaleźć w całej Europie. Ale NEC pod koniec poprzedniego sezonu nie zachwycał i dziwił mnie początek sezonu kiedy to Nijmegen zajmował wysokie miejsce w eredivisie. Groningen natomiast musi się nauczyć grać na wyjazdach. To jest bardziej sprawa psychiki niż umiejętności. I myślę że to w tym sezonie Groningen postara się sprawić sporą niespodziankę, choć to początek sezonu i jeszcze niewiele wiadomo, ale ograć 3:0 Feyenord (osłabiony, ale to jedna firma) to jest sztuka.

Mój typ: 2-2,65 (BAH)

Ogólnie w/g mnie jest to mecz w którym wynik jest sprawą otwartą, choć spotkanie jest bardzo ciekawe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom