0 gdn Użytkownik Styczeń 16, 2008 #82 Cóż, moim zdaniem średnia ta promocja. Czekałem ponad 2-3 tygodnie i dopiero dzisiaj napisali mi z supportu (po tygodniu od mojego mejla) że pieniądze dostane w ciągu 96 h. Moim zdaniem lepiej skorzystać z pokerroomschool.com czy jakoś tam
Cóż, moim zdaniem średnia ta promocja. Czekałem ponad 2-3 tygodnie i dopiero dzisiaj napisali mi z supportu (po tygodniu od mojego mejla) że pieniądze dostane w ciągu 96 h. Moim zdaniem lepiej skorzystać z pokerroomschool.com czy jakoś tam
P 0 piotrciuba Użytkownik Styczeń 19, 2008 #83 kto pomoze z quizem? moje gg: 7945472(prawie zawsze na niewidoku) z gory thx
J 0 juzwiakp Użytkownik Styczeń 24, 2008 #84 Skorzystał ktoś z opcji istniejącego konta? Tzn. majac juz wczesniej konto na CD, zamknal, otworzyl nowe i wszystko bylo bez zarzutu?
Skorzystał ktoś z opcji istniejącego konta? Tzn. majac juz wczesniej konto na CD, zamknal, otworzyl nowe i wszystko bylo bez zarzutu?
L 0 libers Użytkownik Marzec 11, 2008 #85 no dokladnie czy probowal juz ktos ta promocje majac wczesniej konto na kase i czy w takim razie wszystko jes ok
no dokladnie czy probowal juz ktos ta promocje majac wczesniej konto na kase i czy w takim razie wszystko jes ok
B 0 ban_dla_mazaqa Użytkownik Marzec 12, 2008 #86 epokerschool zostal wykupiony przez pokerroomschool wiec niewiem czy jeszcze jest wszystko w tej samej formule...
epokerschool zostal wykupiony przez pokerroomschool wiec niewiem czy jeszcze jest wszystko w tej samej formule...
2 iron77 Użytkownik Marzec 23, 2008 #87 Jest w tej samej formule ale co PokerRoomSchool, jak probujesz sie zarejestrowac to zostajesz skierowany na ich strone. Przynajmniej prostrzy quiz
Jest w tej samej formule ale co PokerRoomSchool, jak probujesz sie zarejestrowac to zostajesz skierowany na ich strone. Przynajmniej prostrzy quiz