108 drago Użytkownik Lipiec 31, 2007 #21 Zablokowali mi konto :| Pewnie dlatego, że założyłem dwa, ale z obu nie korzystałem, a drugie założyłem, bo zapomniałem i Loginu i hasła :/ Czy ktoś mógłby mi pomóc napisać meila po angielsku z tą informacją?
Zablokowali mi konto :| Pewnie dlatego, że założyłem dwa, ale z obu nie korzystałem, a drugie założyłem, bo zapomniałem i Loginu i hasła :/ Czy ktoś mógłby mi pomóc napisać meila po angielsku z tą informacją?
P 0 papek Użytkownik Sierpień 1, 2007 #22 mam juz 3 konta w boss. jak mam sobie poradzic? Kliknij aby rozwinąć... oszuwales ich to juz se nie poradzisz oszuscie
mam juz 3 konta w boss. jak mam sobie poradzic? Kliknij aby rozwinąć... oszuwales ich to juz se nie poradzisz oszuscie
J 53 jaqbts Użytkownik Sierpień 1, 2007 #23 oszuwales ich to juz se nie poradzisz oszuscie Kliknij aby rozwinąć... raczej nie jest oszustem bo jakbys sie znal cokolwiek specu to boss media to soft. a 3 konta ma w 3 roznych poker roomach. sadze ze powinnes pomyslec (sarkazm bo to nie realne) zanim cos powiesz i nie nabijaj postow jak mozesz
oszuwales ich to juz se nie poradzisz oszuscie Kliknij aby rozwinąć... raczej nie jest oszustem bo jakbys sie znal cokolwiek specu to boss media to soft. a 3 konta ma w 3 roznych poker roomach. sadze ze powinnes pomyslec (sarkazm bo to nie realne) zanim cos powiesz i nie nabijaj postow jak mozesz