Przeczytaj drugi post w tym temacie to będziesz wiedział czy ktoś wypłaciłto jak wypłacił już ktoś na 100% ... bo jestem ciekaw... mam już trochę dolców i chętnie bym to wypłacił... jak ktoś by powiedział dokładny przepis jak to zrobić ???
wiem że jest... ale chciałem się jeszcze dowiedzieć i napisałem mu na pw to nie odpisał... ja nigdzie nie mogę znaleźć info o tyk kasynie... to powiedzcie mi raz a dobrze, co zrobić aby wypłacić $$$ ?
Ile razy jeszcze zapytasz jak wypłacić?Zeby wyplacic trzeba dojsc z bonusu do 100$ i taki tez jest limit wyplaty. Trzeba zrobic depozyt minimum 25$. Kasa na mb doszla na nastepny dzien od zlecenia i wyslania dokumentow:smile: pzdr
Faktem jest ze ja gralem tylko na slotach wiec wymagany obrot zrobilem w miare szybko. Po wplacie zrezygnowalem z bonusu 100% od depozytu i odrazu wyplacilem i nie bylo zadnych problemow wiec nie mam pojecia czemu u Ciebie bylo cos nie tak. Moze nie wykonales pelnego obrotu?? pzdrCiekawe na czym grales, bo mi sie udalo ugrac obrot zrobiony wplacam kase pogralem troche i wyplacam i co ?? Bonusu nie ma a wpłacona kasa znalazla sie z powrotem na koncie gracza. I tlumaczyli sie tym ze ta promocja jest wylacznie na sloty i gralem w niedozwolone gry. Takze szkoda czasu i nerw!!!????
Gadalem przed chwila na live suportie i mi Josh powiedzial ze dla Polakow tez wazna ta promocja. chyba ze chcial mnie tylko zacheci bo nie mam jeszcze konta. No nic zaloze i sprawdze to promo osbiscie a Tobie radze jeszcze z nimi pogadacwszystko swietnie gdyby nie to ze to promocja nie dla polaków o czym zostałem poinformowany na czacie wiec nie wiem na obywateli jakiego panstwa wy sie rejestrowaliscie!!
Nic nie wlacaj !!!! to sa oszusci i naciągacze !!!????