Gucci Mane
Forum VIP
Może znajdą się chętni do dyskusji, analizowania, typowania i zarabiania na CB.
Duke idzie po mistrza kurs 6.50-7.00. Jeśli kontuzję ich oszczędzą to nie ma na nich silnych. Zion, RJ i Reddish to ma być TOP 5 draftu 2019 ! Trzech zawodników w tym RJ z 1 a Zion z 2. Większym faworytem do 1 jest RJ bo jest po prostu bardziej wszechstronny. O Zione ostatnie miesiące zrobiło się bardzo głośno z powodu jego atletyzmu i dunków. Jednak pokazał, że i z mid range potrafi trafić i nawet za 3 punkty a o to było największa obawa, że nie ma dobrego rzutu. O ile się nie mylę to pobił rekord w vertical jump. Tak atletycznego gościa NCAA na prawdę dawno nie widziało a najlepsze, że koleś wygląda jakby miał nadwagę ???? Może przesada trochę ale jest misiek niesamowity. Steve Kerr porównuje go do LeBrona. Dużo w tym prawdy bo budową i atletyzmem wygląda jak kilkuletni gracz NBA. Mimo, że to pierwszy mecz to rozwalić Kentucky rozstawione z drugim numer ponad 30 punktami ? To nie jest przypadek. Ten rok należy do Duke i jeśli ktoś chce zrobić sobie długoterminówke to w ciemno można walić w Duke na majstra póki kursy jeszcze dobre.Duke wczoraj rozniosło Kentucky - kosmiczny mecz Fresh'manów - Zion Wiliamson oraz R.J.Barret zrobili total rozpierdol .. http://www.goduke.com/fls/4200/stats/2018-19/basketball-m/du1106.pdf
Dodam, że nie byli faworytami w tym spotkaniu - polecam ich mega uwadze, to może być naprawdę rekordowy sezon tego teamu ????
PS: Wiem , że po oglądnięciu 1 meczu to może być strasznie naiwne i strasznie na wyrost - nie wiem skąd się wziął Zion Wiliamsson - ale dla mnie to potencjalna 1-ka draftu (gdyby ktoś widział ciekawy kurs na cos takiego poproszę o podanie - 100 byloby ok ???? )
Już widze potencjalną 10-tkę draft 2019 i ....Barret, Zion to potencjalna 1-ka i 2-ka draftu w przyszłym roku ???? - więc spece od NBA .....myślą podobnie jak ja ???? kursów dobrych nie będzie więc na to - ale jakim cudem wczoraj było 2,20 na Duke ...??? Szkoda, że człowiek dopiero musi kogoś zobaczyć w grze żeby posiadac jakąkolwiek wiedzę - chatę bym zastawiał za to 2,20 wczorajsze ????