lucky93
Użytkownik
Witam, nikt nie założył tematu na College Basketball wiec ja to zrobię ????
Jesteśmy już po pierwszej kolejce, lecz mam jeden interesujący mecz.
UCLA jak do tej pory gladko sobie radzili z dzisiejszymi rywalami, jednak oba spotkania odbyly się dość dawno, mnie natomiast zainteresowala pewna statystyka. Otoz Nortridge na ostatnie 10 spotkan wyjazdowych az w 7 pokryli handicap wystawiony przez bukmacherow nie bedac faworytem, natomiast UCLA na ostatnie 10 spotkan domowych 5 razy nie pokryli handicapu bedac faworytem. Do tego dochodzi niepewne ale jednak info o wzmocnionej kadrze State Northridge na ten sezon ????
Analiza na szybko bo pozno, mysle ze mozna delikatnie pograc na gosci tej nocy.
Jesteśmy już po pierwszej kolejce, lecz mam jeden interesujący mecz.
UCLA vs Cal State Northridge
Cal State Northridge +19
@1.95
Obie ekipy wygraly swoje pierwsze spotkania z nizej notowanymi rywalami.Cal State Northridge +19
@1.95
UCLA jak do tej pory gladko sobie radzili z dzisiejszymi rywalami, jednak oba spotkania odbyly się dość dawno, mnie natomiast zainteresowala pewna statystyka. Otoz Nortridge na ostatnie 10 spotkan wyjazdowych az w 7 pokryli handicap wystawiony przez bukmacherow nie bedac faworytem, natomiast UCLA na ostatnie 10 spotkan domowych 5 razy nie pokryli handicapu bedac faworytem. Do tego dochodzi niepewne ale jednak info o wzmocnionej kadrze State Northridge na ten sezon ????
Analiza na szybko bo pozno, mysle ze mozna delikatnie pograc na gosci tej nocy.