niewiemnajaki
Znawca - NBA
Washington Wizards - Indiana Pacers
Kyle Kuzma poniżej 21.5 punktów @ 1.85 sts
Ciężko się tutaj odnieść do jakichkolwiek statystyk, ostatnio opisywałem Kuzmę, bo grałem jego over.
Natomiast dzisiaj debiutuje Porzingis, póki co na limicie minut, ale myśle, że tych trzydziestu minut można się spodziewać. Obecność Porzingsa powinna trochę zmniejszyć rolę Kuzmy w ataku, pozbyć go takiej ilości rzutów jak ostatnio i myśle, że warto pójść tutaj w under jego punktów, tym bardziej, że linia punkt wyżej niż ostatnio. Kuzma ostatnio dwa mecze na granicy tej linii. Dodatkowo w dalszym ciągu jest KCP który tez lubi trochę porzucać, ostatni mecz z najwyższym wynikiem punktowym w sezonie.
Innym ciekawym typem na ten mecz jest Jalen Smith 8 lub więcej zbiórek @ 2.00 betfan - rotacja w Pacers mocno okrojona, brakuje wysokich, Jalen gra sporo i dużo zbiera, ostatnie 4 mecze powyżej tej linii, średnia zbiórek z tych meczów 11 zbiórek.
Bez analizy wiec dodaje jako edit
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors
Scottie Barnes powyżej 2.5 asyst @ 1.60 sts
Oklahoma City Thunder - Utah Jazz
Darius Bazley poniżej 11.5 punktów @ 1.85 sts
Kyle Kuzma poniżej 21.5 punktów @ 1.85 sts
Ciężko się tutaj odnieść do jakichkolwiek statystyk, ostatnio opisywałem Kuzmę, bo grałem jego over.
NBA w sezonie 2021/2022 Faza Zasadnicza - Typy z analizą, dyskusja, komentarze
Brooklyn Nets - Miami Heat Kevin Durant 23 lub więcej punktów @ 1.80 betfan / STS @ 1.70 Nie szalałbym tutaj ze stawkami, ale ta linia wydaje się po prostu śmieszna. Jasne, Durant wraca po kontuzji, nie mamy pewności do tego jak wygląda, nie mamy pewności ile dostanie minut, ale nie ma...
forum.bukmacherskie.com
Natomiast dzisiaj debiutuje Porzingis, póki co na limicie minut, ale myśle, że tych trzydziestu minut można się spodziewać. Obecność Porzingsa powinna trochę zmniejszyć rolę Kuzmy w ataku, pozbyć go takiej ilości rzutów jak ostatnio i myśle, że warto pójść tutaj w under jego punktów, tym bardziej, że linia punkt wyżej niż ostatnio. Kuzma ostatnio dwa mecze na granicy tej linii. Dodatkowo w dalszym ciągu jest KCP który tez lubi trochę porzucać, ostatni mecz z najwyższym wynikiem punktowym w sezonie.
Innym ciekawym typem na ten mecz jest Jalen Smith 8 lub więcej zbiórek @ 2.00 betfan - rotacja w Pacers mocno okrojona, brakuje wysokich, Jalen gra sporo i dużo zbiera, ostatnie 4 mecze powyżej tej linii, średnia zbiórek z tych meczów 11 zbiórek.
Bez analizy wiec dodaje jako edit
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors
Scottie Barnes powyżej 2.5 asyst @ 1.60 sts
Oklahoma City Thunder - Utah Jazz
Darius Bazley poniżej 11.5 punktów @ 1.85 sts
Ostatnia edycja: