>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA REGULAR SEASON 25/26 (typy, analizy, komentarze)

arapaczo 346,7K

arapaczo

Znawca - NBA
Dyscyplina https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-regular-season-25-26-typy-analizy-komentarze.175292/
Godzina: 02:00
Spotkanie: Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder
Typ: Bet Builder
Trafione rzuty za 3pkt zawodnika (z dogrywką): Brooks, Dillon 2+
Zawodnik - liczba punktów (z dogrywką): Booker, Devin - powyżej 23.5
Asysty zawodnika (z dogrywką): Gilgeous-Alexander, Shai 5+
Kurs: 3,82
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:

Dziś Suns (20-14, 7 na Zachodzie) vs OKC (30-5, 1 msc Zachód). Suns lubią sobie za 3 porzuać. Wpada im takich 14 piłek na mecz (tj 0,5 mniej niż obrona OKC pozwala). W Suns jest kilku expertów, dziś postawię na:
Dillon Brooks - Last 7 - średnia 2,3 trójki na mecz. Versus OKC w tym sezonie: 2 mecze, średnio 2 celne "3"
Booker, Devin - co do lidera Suns to ostatnie 10 meczy to średnia 27 pkt. Last 5 w domu to 26 pkt (4/5 linia 23 pkt). W domu 16 meczy ze średnią około 26 pkt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thunder notują jako zespół 26,1 asysty a SGA jest liderem ekipy ze średnią 6,4 na mecz. Ostatnie 7 meczy wyjazd to linia zrobiona 6 razy na 7 meczy ze średnia 6,7. Przeciw Suns w tym sezonie: 2 mecze, 8 asyst na mecz.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3596
ferguson2 1,4M

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 00
Spotkanie: Washington - Minnesota Timberwolves
Typ: Edwards powyzej 54.5 pza
Kurs: 11.50
Bukmacher: betclic
Post w dziale:
Analiza: Wiadomo Typ ryzykowny bowiem Edwards lubi czasem przysnac w tego typu meczach. Wizards jednak to ekipa, która potrafi zaskoczyc u siebie. Jak będzie szybkie tempo, to Edwards może wykręcić dobre liczby bo to zawsze sa okazję do szybkich wjazdów pod kosz czy trojek.

Ostatnia edycja:
qkens1986 267,7K

qkens1986

Użytkownik
Detroit- News York
Ron Holland over 5.5 zbiórki
Kurs 3.73 Betclic

Wczoraj Pistons mierzyli się z Cleveland, grałem ten sam zakład jednak po sporo niższym kursie. Ron uzbierał 10 zbiórek w niecałe 19 min gry. Dzisiaj kurs dużo wyższy chyba z uwagi na przeciwnika który powinien być lepszy na tablicach od Cleveland. Natomiast wczoraj jak i dziś zakład ten popieram głównie nieobecnością Duren'a w szeregach Detroit, który zazwyczaj przoduje w owej statystyce.
Według mnie kurs warty ryzyka. Oczywiście można próbować niższe linie, które zwiększają prawdopodobieństwo wygranej.

Otrzymane punkty reputacji: +338
S 17,3K

SantoSubito

Użytkownik
Boston-Chicago

Boston będzie prowadzić różnica 17pkt w meczu -Nie 2.13 Fortuna
Bardzo ciekawy zakład w moim odczuciu w fortunie.Boston ma zdecydowanie silniejszy skład z niesamowitym Brownem ale myślę że 17 punktow różnicy to zdecydowanie za dużo jak na Bullsow,którzy frajerami przegrali ostatni mecz,jeśli uspokoją 3pkt rzuty Bostonczykow to jestem dobrej myśli

Neemias Queta
Poniżej 8.5 zbiórek 1.75 lv bet
Linia jak dla mnie zbyt wysoka,liczę na więcej od Garzy w defensywie,i mniej minut Quety lub po prostu lepszej gry Chicago w obronie

Ostatnia edycja:
arapaczo 346,7K

arapaczo

Znawca - NBA
Dyscyplina https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-regular-season-25-26-typy-analizy-komentarze.175292/
Godzina: 02:00
Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Charlotte Hornets
Typ: Bet Builder
Punkty zawodnika (z dogrywką): Sexton, Collin 10+
Trafione rzuty za 3pkt zawodnika (z dogrywką): Knueppel, Kon 2+

Kurs: 1.75
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:

Oklahoma City Thunder vs Charlotte Hornets - faworyt jest jeden. Ale ja stawiam na dwóch zawodników z Hornets. Chyba nie zaskoczę stawiając na "ulubienca".
Można powiedzieć, że standardowo na Kona i rzuty za 3. Ostatnio trafił tylko 2 razy na 6 prób, dlatego dziś bezpieczniejszy typ (chociaż może dziś 4 trójki trafić). Na wyjazdach 18 meczy - 21,9 pkt, 45% za 3 (4 /8,8).

Collin Sexton ostatnie 10 meczy to: 14,4 pts - 9/ 10 meczy to pokryta linia (tylko raz 9 minut i 4 pkt). Sezon średnia - 15 pkt. Średnia z kariery vs OKC to 21,6 pkt.

edit: Knueppel wczoraj 5 trójek trafionych , Miller dorzucił 7/10 za 3 !!
------------------------
wersja hardcore dodatkowy typ
Oklahoma City Thunder - Charlotte Hornets
Jutro, 02:00
Bet Builder
5.54

X kwarta - podwójna szansa: 1. - 1X (14/19 wygrana/remis 1 q w domu)
Trafione rzuty za 3pkt zawodnika (z dogrywką): Knueppel, Kon 2+
Trafione rzuty za 3pkt zawodnika (z dogrywką): Miller, Brandon 2+
Zawodnik - liczba asyst (z dogrywką): Mitchell, Ajay - powyżej 3.5 (bo OKC b2b, będą prowadzić to Ayaj pogra 4q, gdy SGA będzie odpoczywał) -- szkoda typu, tylko to nie weszło, mecz nie układał się OKC, i Mitchell miał tylko 2 asysty.
Punkty zawodnika (z dogrywką): Sexton, Collin 10+

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1601
ferguson2 1,4M

ferguson2

Typer
KAT over 11.5 zbiorki @1.93
KAT over 13.5 zbiorki @ 3.13 betclic

Duren wciąż poza grą w Detroit. Towns zbierał nieco więcej zbiórek w poprzednich spotkaniach i myślę, że Pistons to jak najbardziej dobry matchup. Kilka dni temu Adebayo z Warem zebrali łącznie 27 zbiórek przeciwko Detroit. Knicks to jedna z lepszych ekip w lidze jeżeli chodzi o zbieranie piłek z tablicy i dzisiaj powinni to udowodnić.

Do góry Bottom