>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA REGULAR SEASON 25/26 (typy, analizy, komentarze)

arapaczo 35,3K

arapaczo

Użytkownik
Jako iż nie zagra dziś Luka i Reeves to kursy się pozmieniały, teraz na LAL jest 3.47 a było coś ok 2.2. Skoro taka sytuacja to warto dziś na Hachimure i na Smarta. Myślę, że Laravia coś też dziś pokaże, wczoraj pond 20 pkt. Tak więc fajna 5 się szykuje. Warto pograć Avdiję, bo będzie dziś miał dużo sytuacji pod koszem, no bo kto tam go zatrzyma. Do tego Sharpe ma okazję pokazać swoje. Holiday rozda kilka asyst, będzie starał się swoje pkt zdobyć. A po stronie LAL Knecht może wystąpić w pierwszej piątce i zdobyć kilka pkt więcej jak średnia, którą ma.

Otrzymane punkty reputacji: +520
brodaty-zolw 106,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
Giannis powyżej 0.5 celnej trójki - 2/Betclic

Średnio jedna trójka trafiona na mecz przy 63% skuteczności. 4/5 pokryta linia. Statystycznie wyglada jak Value, więc spróbuje choć wiemy jak to z Antkiem i jego rzutem. Niemniej jednak 2 bez podatku wyglada fajnie.
+

Ponownie, kurs wyższy mimo kolejnego zrobienia linii. W tym sezonie z Raports 2/2. Do tego Bucks nie są faowyrtem a to dla mnie dziwne.

Giannis powyżej 0.5 trójki - 2.05/Betclic
Giannis powyżej 0.5 trójki i Bucks wygra - 4.6/fortuna

brodaty-zolw 106,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
Giannis powyżej 0.5 celnej trójki - 2/Betclic

Średnio jedna trójka trafiona na mecz przy 63% skuteczności. 4/5 pokryta linia. Statystycznie wyglada jak Value, więc spróbuje choć wiemy jak to z Antkiem i jego rzutem. Niemniej jednak 2 bez podatku wyglada fajnie.
+

Ponownie, kurs wyższy mimo kolejnego zrobienia linii. W tym sezonie z Raports 2/2. Do tego Bucks nie są faowyrtem a to dla mnie dziwne.

Bucks wygra i powyżej 0.5 trójki Antka - 4.6/fortuna

deepred 1,7M

deepred

Moderator
Członek Załogi
LaMelo out, więc biorę asysty Sextona, który w takim przypadku będzie głównym ballhandlerem. Charlotte są póki co fajni do oglądania, defensywka rywala też śmieszna, więc spodziewam się szybkiego tempa meczu i częstych rzutów we wczesnej fazie akcji, co powinno sprzyjać temu overowi.

Collin Sexton powyżej 4,5 asysty @1,85 fuksiarz

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1534
arapaczo 35,3K

arapaczo

Użytkownik
Heh Hej...nocne NBA. Na początek do typów dnia.

TYP nr 4 dzień 05.11.2025 (środa)
Dyscyplina: koszykówka NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Atlanta Hawks vs Orlando Magic
Typ: Jalen Suggs powyżej 2,5 asysty
Kurs: 1,61

Bukmacher: Betclick
Post w dziale:
Analiza:
Mogę zacząć podobnie jak wczoraj - Suggs jest liderem zespołu w średniej asyst na mecz z liczbą średnio 4.4 asysty (zespół 23.7 średnio). Drugi jest Banchero (4 as). Ogólnie pierwsza piątka dzieli się piłką podobnie, oprócz Cartera Jr. Co ciekawe wynik ten Suggs zalicza grając średnio tylko 19 minut, każda minuta dłużej to większa szansa na powodzenie. Co tu jest ważne w ostatnich meczach zawodnik Magików notował kolejno 5, 5, 6, 4 i 2 asysty (w pierwszym meczu). Jak widać Suggs oprócz inklinacji do rzucania za 3 (robi to średnio 4 razy na mecz) znajduje też kolegów. Może byłoby lepiej dla Orlando, gdyby więcej podawał niż rzucał. Drugą ważną sprawą jest rozkład asyst - średnia ta nie jest wynikiem jednego udanego meczu, tylko stałego poziomu mecz po meczu. Jeżeli zawodnicy z Florydy chcą poprawić bilans, to jest dziś dobra okazja. Hawks osłabieni brakiem Trea Younga. A tutaj Suggs ma do kogo podawać - Banchero, Franz Wagner, Bane, Carter plus Black, da Silva. Wszyscy z nich są wyżej w średniej punktówej niż Jalen. I może tak to zakończę - kilka podań i spora szansa, że te 3 asysty wejdą szybko.

-------------------------------------------
Dziś kilka spotkań. Fajnie wygląda ta noc.
- Toronto - Bucks - kurs na Kozły dość wysoki, póki co występ Giannisa niepewny. Dla mnie dziś Toronto może nie jako zwycięzca, ale z dodatnim hc +4,5 pkt, to kto wie?
Linia spread na poziomie 2,5 punkta - do złamania przez Bucks, którzy jeżeli zagra Grek są dla mnie faworytem.
- Atlanta - Orlando - dla mnie 2 (edit: trochę niespodzianka)
- Bulls-76ers - obydwa zespoły bilans 5-1 - mecz na szczycie Wschodu, każdy tu może wygrać, ciekawe jak wypadnie VJ.
- NOP - Hornets - gdyby nie kontuzja Balla to Szerszenie faworytem, ale nawet bez niego mają sporą szansę na wyrwanie zwycięstwa.
- Golden - Suns - tu nie będę obiektywny. Taki kurs na Suns (4.28) to jakieś nieporozumienie. Suns ostatnio więcej zaczynają korzystać z nabytków pod koszem, Booker wraca do rzucania cały czas też kreując grę. Chociaż ja wolałbym aby zajął się zdobywaniem pkt, a na PG przydałby się typowy first pass. Może dziś też odpali Dunn.
- LAC - OKC - tu jest tylko jeden faworyt. Zubac będzie miał konkurenta pod koszem OKC. Do tego gwiazda OKC będzie nie do zatrzymania dla dziadków z LAC. No przecież Broda go nie zatrzyma.

OKC jest też zespołem pasującym do testowanego przeze mnie tematu - zapraszam do obserwacji. Tam póki co wychodzi, że warto obstawiać ATS na underdogów w roli gospodarza. LINK do tematu na faworyta jako gość z kursem 1.30 do 1.49

Z typów na zawodników to dziś warto coś na Alexandra-Walkera (Hawks), będzie grał zamiast Younga.
Z Hawks jeszcze Johnson wart uwagi - zbiórki, pkt.
Orlando - jak zazwyczaj obniżona linia zbiórek Banchero oraz Wagnera do dubli
Fajny i ciekawy typ to over 0,5 za 3 Cartera Jr
Suggs over 1,5 za 3 - rzuca po 4 razy, może 2 wpadną.
W Toronto pobieram asysty Quickleya - over 4,5
Suns - standardowo over 1,5 za 3 Booka
edit: - zapomniałem Wam zwrócić uwagę na Diabate - wchodzi z ławy (Hornets) ale swoje robi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1330
F 1,3M

ferguson2

Typer
Harden 30+ punktów @5.55 superbet
Clippers oficjalnie bez Beala i Leonarda, więc zawęża się pole zawodników w ataku. Harden nie grał zbyt skutecznie przeciwko byłej ekipie w przeszłości, dodatkowo Dort ma grać, ale umówmy się ktoś będzie musiał zdobywać punkty dla LA przynajmniej przez te trzy kwarty jeżeli nawet OKC zdominuje ten mecz. Harden jest całkiem skuteczny od paru spotkań i mam nadzieje, ze zagra na swoim poziomie.

W0lfx 120,1K

W0lfx

Użytkownik
Denver Nuggets - Miami Heat | Simone Fontecchio powyżej 5.5 rzutów z gry | Kurs 1.78 Superbet

Simone Fontecchio rozpoczął sezon 2025/2026 jako jeden z najbardziej produktywnych rezerwowych w lidze. Jego rola w ofensywie Heat jest jasna oddawanie częstych rzutów z obwodu i rozciąganie obrony. Kluczową informacją jest również jego powtarzalność. W dotychczasowych 7 meczach sezonu 2025/2026, Simone Fontecchio pokrył linię 5.5 rzutów z gry aż 6 razy z taki drużynami jak na przykład:
z Orlando Magics oddał 9 rzutów z gry ✅
z Memphis Grizzlies również 9 ✅
z Knicksami oddał 8 ✅
z Hornets akurat oddał 5 rzutów z gry ale wtedy był blow-out ❌
z San Antonio Spurs oddał 9 rzutów z gry ✅
z Lakers najwięcej oddał czyli 10 ✅
i z Clippersami którzy raczej słynną z mocnej obrony oddał 6 rzutów z gry✅

i trzeba również wziąć pod uwagę że Nuggets to silna defensywnie drużyna, która świetnie broni kosz dzięki obecności Nikola Jokicia. Oczekuje więc, że Miami Heat, tak jak większość drużyn, będą starali się pokonać obronę Nuggets rzutami z dystansu. To faworyzuje Fontecchio, którego główną zaletą jak pisałem wcześniej są właśnie rzuty z obwodu czyli za trzy, co sprawi, że koledzy z zespołu być może będą szukać do niego podań co sprawi że będzie miał sporo rzutów i pokryję nasza linijkę.

Otrzymane punkty reputacji: +594
arapaczo 35,3K

arapaczo

Użytkownik
TYP 5 - dzień 06.11.2025
Dyscyplina:
Godzina: 02:30
Spotkanie: Dallas Mavericks vs NO Pelicans
Typ: Max Christie powyżej 1,5 celnego rzutu za 3
Kurs: 1,52
Bukmacher: Betclick
Post w dziale:
Analiza:
Dziś wybór dość ryzykowny i nieoczywisty. Kontuzja A. Davisa postawiła zespół Dallas w sytuacji, w której to pozostali zawodnicy mają okazję się pokazać. Korzysta na tym PJ Washington, więcej z gry ma Cooper Flag (nr 1 draftu), a dla mnie ciekawym zawodnikiem jest Max Christie. Do tej pory zagrał w każdym meczu tego sezonu, w tym 4 razy w pierwszej piątce. Notuje solidne 4 zbiórki i 2,9 asysty na mecz przy prawie 13 punktach, grając średnio 30 minut, to jest całkiem sporo. Dziś w starciu z osłabionymi Pelikanami myślałem nad typem na zbiórki Flagga, pkt PJ, ale zdecydowałem się na over 1,5 celnej trójki Maxa. Od początku sezonu rzuciła mi się w oczy.
Po zajrzeniu w historię gracza w tym sezonie od samego początku sporo rzuca i to dość celnie. Średnie 2.7/5.4 (50%) to świetny wynik. Tylko w 1 meczu nie trafił 2 razy (rzucał 4), a tak to trafiał 3, 2 ,4 ,,3 ,3 i 3. Jak widać dobrze mu to wychodzi, a dziś będzie miał okazję kilka razy rzucić. Typ jak najbardziej do grania. A Dallas w takich meczach muszą walczyć o lepszy bilans, bo 2-5 chwały nie przynosi. NOP grają b2b, wczoraj pierwsza wygrana, dziś mogą lżej podejść, bo presja odniesienia wygranej zmalała.

Link do profilu: profil zawodnika - statsy

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dziś 11 spotkań, bogata oferta, a w tym 2 mecze do tematu faworytów. Jeden z nich to Memphis - Rockets 3.48 -1.32. Kolejne mecze Hou to własnie dziś Miśki, później Spurs i Bucks. Tak więc dziś na wyjeździe z chyba najłatwiejszym przeciwnikiem z tych 3. Linia 7,5 pts

Siła pod koszem (Sengun, Adams, Capela, Jabari Smith Jr) i do tego Durant zapewniają pewną liczbę zbiórek. Nawet jeśli nie zagra Adams (decyzja przed meczem), to i tak ma tam kto bronić. Do tego robiący postępy Amen Thompson, Sheepard w roli zmiennika. Jak dla mnie w tym sezonie Rakiety muszą wystartować, najlepiej dziś.

Drugi mecz to Portland vs OKC (2.52 -1.45-- -> kurs wzrósł na 1.52), no cóż, i tak mimo b2b OKC, to ten zespół jest dla mnie zdecydowanym faworytem. Linia 4,5 pts. Seria wyjazdowa: Portland, Sac, Mem, GST. Być może w Portland brak Sharpa, spore osłabienie dla nich.

Później coś dorzucę, dziś taki wybór, że trzeba pogrzebać w statach. W latach 90 i 2000 składy znało się na pamięć, dziś nazwiska nie mówią wiele, się człowiek zastanawia, kto to jest. Ale takie perełki, które fajnie się rozwijają trzeba obserwować. Aha, GST bez Currego dziś.

Do góry Bottom