>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Konkurs drużynowy z Betfan
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

NBA REGULAR SEASON 25/26 (typy, analizy, komentarze)

arapaczo 226,9K

arapaczo

Znawca - NBA
Tak myślałem, że super typ dałeś. Jednak się okazuje że kaszana jakich mało. W poprzednim meczu 13 trójek to do przerwy siedziało, a dzisiaj to nawet 5 chyba nie zrobią przez cały mecz, nie dość że tragiczna skuteczność to mega mało prób, szkoda gadać.
Ogladałem tylko 4q, bo odsypiałem NY. Mecz mógł się zakończyć całkiem inaczej, ale kilka pochopnych decyzji, zaczęli na siłę te trójki rzucać, a mogli że 2-3 akcje pod kosz i na faul liczyć. A tak się to skończyło. Nie wpadło, pod koszem piłki uciekały. No cóż, w następnym meczu będą zmobilizowani i się zobaczy.

arapaczo 226,9K

arapaczo

Znawca - NBA
Dziś znów info, że kolejny zawodnik wypadł z gry. Cavs stracili pf/c Mobleya. Nie gra Allen, może wkrótce wróci. Kto tam będzie pod koszem grał , Bryant, Wade. Dziś bez Mobleya to Donovan w pkt jeszcze bardziej pójdzie, ostatni mecz był świetny, dziś lekko wypoczęty ma okazję znów zapunktować. No i Garland musi zdjąć z wieszaka formę i zabrać ją na parkiet.

Do góry Bottom