>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA REGULAR SEASON 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

Losus 20,5K

Losus

Użytkownik
BET BUILDER kurs 1.9 lvbet: Punkty zawodnika - Ivica Zubac 10+ & Punkty zawodnika - D. Jones Jr. 5+ & Rzuty za 3 pkt zawodnika - Devin Booker 2+ & Zbiórki zawodnika - Kevin Durant 4+
Na dzisiejszą noc proponuję takie combo, same pewniaczki. Ivica Zubac - gra clippersów opiera się na współpracy zubac-harden, a patrząc na centrów phoenix Zubac problemów z punktami mieć nie powinien tak jak w ostatnim bezpośrednim meczu. Derrick Jones jr. - najniższy możliwy over punktowy podstawowego zawodnika LA. D.BOOK - klasa sama w sobie chłopak się jeszcze w tym sezonie nie rozkręcił, a już w każdym meczu pokrywał tę linię . KD- co najmniej 4 zbiórki, nie licząc centrów najlepiej zbierający zawodnik phoenix.

deepred 943,8K

deepred

Moderator
Członek Załogi
Pojedynek ślepego z kulawym. Nie miałem jeszcze wątpliwej przyjemności oglądania Utah Jazz, ale patrząc na zaawansowane statystyki niewiele straciłem. Najgorszą informacją dla Jazz jest fakt, że Hendricks się połamał (dosłownie) i wypada zapewne do końca sezonu. Koszmarna kontuzja, wypada jeden z dwóch najlepszych obrońców w zespole, który i tak broni dramatycznie. Póki co mała próbka, ale powoli można zacząć sugerować się tym i owym. Bardzo słabo gra w ataku i Markkanen i George, czyli dwie osobistości, na których oparta miała być gra ofensywna tej drużyny. Markkanen 38,5% z gry (niepewny jest jego występ, bo już go plecki bolą), a George zatrważające 26%. Fakt, że coś tam asystuje, ale Jazz grają dokładnie tak, jak mieli grać. Czyli przegrywają i ustawiają się w loterii na przyszłoroczny draft. Spurs póki co też są słabi. Wemby gra sporo poniżej oczekiwań, wygląda na zmęczonego koszykówką. Chyba nie doszedł do siebie po igrzyskach. Póki co najlepszym zawodnikiem San Antonio jest zdecydowanie Sochan. Widać sporą pewność siebie, widać dominację na tablicach i póki co jest to największy pozytyw. Spurs wg Popa mieli być zorientowani defensywnie i rozwijać swoich zawodników. Fajnie, gdyby już wrócił Vassell, bo znacznie poprawiłoby to spacing, ale nawet dziadek Barnes robi na ten moment robotę i coś tam trafia. Spurs są dzisiaj b2b, wczoraj przegrana z Oklahomą, która nikogo nie dziwi. Trochę słabiej wygląda Chris Paul, ale on ma już 87 lat i lepszy nie będzie. Cały czas sporo asystuje i szuka dwójkowej gry z podkoszowymi, ale no już nie może sobie co chwilę grać izolacji z centrem rywali, bo po prostu brakuje mu nóg. Spurs są mimo wszystko lepszą ekipą, mają szerszą rotację i na ten moment zdecydowanie więcej talentu, więc mam nadzieję, że poradzą sobie w tym meczu.

Spurs OT @1,87 superbet

C 18,7K

crisoovsky

Użytkownik
Kyrie Irving poniżej 23.5 punktów 1.85 STS

Trochę życzeniowo ten typ i mam nadzieję,że nie będzie to strzał w kolano. Kyrie zaczął ten sezon bardzo dobrze i w dotychczas czterech spotkaniach tego sezonu zdobywał odpowiednio: 15,22,23 oraz 35 punktów a więc 3 razy na 4 nie pokrył zdobyczy punktowej w którą dzisiaj celuje i liczę,że dzisiaj będzie under.
Dallas gra u siebie i ma kto tam punktować,przede wszystkim lider tej drużyny Doncić którego nikomu nie trzeba przedstawiać,jest Klay po którym z jego obecną formą jednak niewiadomo czego się spodziewać, środek Gafford-Lively czy choćby skrzydłowy Washington. Irving lubi grać z kolegami i jego indywidualne liczby nie są dla niego priorytetem.
Wszystko tak naprawdę jest nieco loteryjne i kwestia tego czy nie będzie jakiejś kontuzji przez co starterzy będą grac dłużej a może Houston nie dojedzie na spotkanie i dużo rezerwy będzie granej,ostatni mecz tych drużyn zakończył się potężnym overem a mecz skończył się po dogrywce 147-136 więc i dzisiaj również moze być i dużo punktów.
Typ na pewno jest warty uwagi i myślę,że warto spróbować. Powodzenia.

Do góry Bottom