>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA REGULAR SEASON 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

Semtex 274,4K

Semtex

Użytkownik
Denver Nuggets - Charlotte Hornets
Nuggets -26.5, Nuggets Over 129.5 pts @8.50

Największe handi z overem jaki mi wyszło w fortunie. Bryłki jak się zepną to spokojnie tutaj ze 140 mogą wsadzić, odpalili z formą po nowym roku. Ostatnie 15 meczów wychodzi około 126 PPG, a teraz grają z Hornets, którzy nie bronią i nie mają też za dobrego ataku, są słabi jak zawsze, wczoraj wymęczyli zwycięstwo z Lakers, trochę przerwy przez ASG było, ale to i tak b2b mecz na ciężkim terenie w Colorado. Denver powinni zagrać pełnym składem, zdrowi i wypoczęci więc liczę, że ostro przerzucą Hornets.

Ostatnia edycja:
M 203,1K

michaelson

Typer Miesiaca
03:30 Utah Jazz - Oklahoma City Thunder

Trzeci mecz pomiędzy tymi drużynami w tym sezonie. Pierwsze dwa na własnym parkiecie wygrali koszykarze Thunder (133:106, 123:114). Dzisiaj pierwszy pojedynek na parkiecie Delta Center w Salt Lake City. Dla obu zespołów będzie to pierwsze spotkanie po przerwie na ASG. Oba zespoły w prawie optymalnych składach. Do gry wrócił już Chet Holmgren w barwach Thunder, natomiast u Jazz zabraknie Colina Sextona. Patrząc w tabelę Konferencji Zachodniej widać, że będzie to pojedynek lidera z przedostatnią drużyną. Thunder to najlepsza defensywa ligi ze średnią traconych punktów 104,9 na mecz. Ponadto to piąty najlepszy atak ligi ze średnią zdobywanych punktów 117,8 na mecz. Thunder wyróżniają się również tempem gry, bowiem są dziewiątą najszybciej grającą ekipą ligi. Na przeciwko nich staje dzisiaj ekipa Utah Jazz, czyli druga najgorsza defensywa ligi ze średnią traconych punktów 119,4 na mecz. Pod względem tempa gry Jazz plasują się w środku stawki. W ofensywie mają spory potencjał, chociaż statystyki pokazują, że to dopiero 23 atak ligi ze średnią zdobywanych punktów 112,3 na mecz. Domowe mecze ekipy Jazz są bardzo overowe, w zasadzie bez względu na to z kim grają. Ta drużyna nie przykłada wielkiej wagi do defensywy, dlatego spodziewam się, że Thunder dzisiaj mogą zrobić pokaźny wynik punktowy. Myślę, że będzie to również mecz prowadzony w szybkim tempie, z wieloma szybkimi atakami. Jak wspomniałem, Jazz mają potencjał w ofensywie i pytanie brzmi na jak wiele będzie ich dzisiaj stać. Jak długo będą w stanie dotrzymywać tempa rywalom? Przewiduję, że defensywa Thunder może nie być dzisiaj tak szczelna i ostra jak zwykle. Dlatego spodziewam się wysokiego wyniku i typuję over punktowy. W obu meczach w tym sezonie rozgrywanych pomiędzy tymi drużynami proponowana przeze mnie linia została pokryta liczę, że dzisiaj będzie podobnie.

Typ: over 229,5 pkt (OT)
forBET: 1,54

Do góry Bottom