>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Quarter Plays by Lukascash

J 0

jaras09

Użytkownik
Ale o czym my tu mówimy? Skuteczność sposobu gry można stwierdzić po kilku latach gry, a nie po kilku dniach.

Proponuję założyć sobie arkusz w Excelu i cierpliwie go uzupełniać przez co najmniej rok i dopiero wtedy jeżeli się sprawdzi, zaprzątać tym głowę innym.
NO właśnie widzisz kolego ,ze znajdą się takie osoby jak autor cytowanej przeze mnie wypowiedzi i tylko podniesie ciśnienie, bo to ,że wpadłeś na pomysł i podzieliłeś się z nim na forum już nie wystarcza. Tak bo najlepiej jakby kolega podał system na którym wszyscy będą zarabiać i będzie cacy wtedy oczywiście obejdzie się bez takich bezsensownych wypowiedzi w stylu &quot;po co zawracasz nam głowę&quot;. Więc jak widać lepiej chyba zostawić to dla siebie bo znajdą się barany ,którzy sami nic nie wymyślą a potrafią tylko krytykować, krótko mówiąc jeśli się nie ma konkretnych uwag to poco zabierasz głos? Tyle na ten temat

pzdr i kombinuj dalej &gt;&gt; olej wypowiedzi niektórych p******

T 0

tomundo

Użytkownik
Sorry za odświeżenia ale jestem jeszcze świeży na forum i jeszcze nie mogę pisać wiadomości priv. Pytanie do tego systemu czy stosowałeś go na dłuższą metę?

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
nie grałem nim ani nie stosowałem go, nie mam czasu siedzieć po nocach ???? a to był tylko test...sezon przed nami i jeśli ktoś ma czas to może to ogarnąć...nie wiem z czego to wynika i jak to wygląda na dłuższą metę. 4 lata minęły jak widać ;)

Do góry Bottom