>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Playoffs 2014 (1 runda)

Status
Zamknięty.
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Proponuję od siebie taki dubel na dziś:
Nets+10.5
Dallas+14.5
Bet365 ako:1.60 ⛔
Game7 w Toronto i w moim odczuciu faworytem starcia są zawodnicy z Brooklynu.Myślę że każdy wie na jakiej zasadzie powstała drużyna Nets win now or never. Wyrównana kadra sprawia że weterani Pierce i Garnett powinni znaleźć dzisiaj siły aby pchnąć drużynę do drugiej rundy.Dużo będzie zależało od skuteczności Toronto zza łuku i dobrego difensa Netsów właśnie takich rzutów.Wątpię żeby Lowry w kolejnym meczu jak w ostatnim w Toronto zagrał na takiej skuteczności rzutów za 3.Zabezpieczam się sporym handicapem nie pokrytym ani razu przez Toronto a tu mamy mecz o wszystko myślę że siądzie miękko.
Dallas skazywane na pożarcie zadziwia w tej serii.Ellis Nowitzki dają wiele drużynie w ofensywie.San Antonio stawiane przez wielu jako faworyt do wygrania pierścieni moim zdaniem wypaliło się wraz z poprzednim sezonem gdzie mieli wielką szansę na wygranie z Heat ale każdy wie jak to się potoczyło.Myślę że Dallas są w stanie wygrać to spotkanie a taki handicap to prezent od buka najwyższe zwycięstwo Spursów to 6 punktów w ostatnim meczu w San Antonio.
Wchodzę grubo w tego dubla i polecam gorąco od siebie.

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Toronto Raptors - Brooklyn Nets​
Krótko, bo czas mnie goni. Toronto jak chce wygrać tę rywalizację, to musi dać wsparcie DeRozanowi, któremu Nets utrudniali życie jak tylko mogli w game six, a i tak zdołał natrzaskać 28 punktów. Padakę zaś zagrał super PG Raptors, Kyle Lowry, któremu dwa kiepskie mecze z rzędu przytrafić się nie powinny. 4/16 z gry to jest bardzo zły wynik i tak jak napisałem, brak drugiej opcji punktowej, którą bardzo często pełni właśnie Kyle, był w ostatnim meczu bardzo widoczny. Tak więc jeśli Toronto ma w tym meczu coś wskórać, to Lowry będzie musiał dorzucić coś więcej niż 11 oczek. I na to właśnie liczę.
Typy
Lowry K. over 19,5 pkt @1,75 Milenium ✅ / 18,5 @1,77 pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik

Jeśli chodzi o Game 7 w Teksasie to wchodzę w zawodnika, który zawiódł mnie w Game 6 - mowa tutaj o znajdującym się na zdjęciu Manu Ginobilim.
Zasadniczo nie trzeba się wiele rozpisywać, Ginobili to stary wyjadacz, który potrafi miażdżyć zarówno na dystansie, jak i dzięki wjazdom pod kosz (dzięki temu wymusza także sporo fauli). Oprócz tego ze względu na swoją szybkość (wiek wiekiem, ale ciągle jest szybki) bywa przydatny przy kontratakach. Ostatnio wchodzi z ławki, jednak zalicza te 30 minut luzem, które pozwalają mu wyrobić overek. Ostatnio grał zaledwie 23 minuty, jednak to wszystko przez 2 głupie faule zarobione jeszcze w 1q, do tego można dołożyć beznadziejną skuteczność - 1/8 i zaledwie 6 punktów. Czy ktoś spodziewa się powtórki u tak doświadczonego gracza z tak dobrym celownikiem? Z pewnością nie ja. Tym bardziej, że dzisiaj spotkanie ma rangę: &quot;Win or go home&quot;, o tym, jak ważny jest to mecz nie trzeba się rozpisywać, dlatego Manu i jego dyspozycja rzutowa będzie niezwykle potrzebna. Wydaje się, że ostatni mecz to był zwykły wypadek przy pracy, gdyż Manu notuje przeciwko Mavs 6, 19, 23, 12 (zaledwie 4/14), 27, 17, czyli cyfry, można powiedzieć, stosunkowo grube, łącznie daje nam to średnią 17,3 PPG. Ktoś może powiedzieć: &quot;Być może Mavs znaleźli sposób na Ginobiliego?&quot; Nie, nic z tych rzeczy. 2 głupie faule, jakimi popisał się Argentyńczyk to nie jest żaden sposób. Kilka przestrzelonych rzutów z pozycji wide-open to także nie jest rozwiązanie na powstrzymanie Ginobiliego. Jak już wspomniałem - ten mecz był zwykłym wypadkiem przy pracy i nie wydaje mi się, aby miało to powtórzyć się po raz kolejny.
Lubię grać na &quot;przełamania&quot; (można tak to określić), więc inwestuję kasę w Manu. To jest doświadczony zawodnik i nie przewiduję, aby zagrał ponownie na tak słabej skuteczności.
Manu Ginobili over 15,5 pkt @ 1,9 (Betsson) ✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom