>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami NBA PLAY-OFFS 2024/2025 (typy, analizy, komentarze)

brodaty-zolw 82,9K

brodaty-zolw

Forum VIP
GSW nadal bez Stefka, a już uważam, że po monstrualnym spotkaniu Butlera, więc żeby marzyć jeszcze w jakikolwiek sposób o tym żeby walczyć to należy dziś wygrać i liczyć na powrót Curryego. Fortuna przyjemnie boostuje kursy na BB, a ja na dzisiejszy dzień wybrałem sobie jednego z moich ulubionych koszykarzy, bardzo nielubianego zawodnika, a mianowicie Draymonda Greena.

Draymond Green minimum 8pkt, 5 zbiórek, 5 asyst, 1 celna trójka i 1 blok lub przechwyt - 4.5 (po BB Boost 25% w fortunie)

Jak spojrzycie na linijkę wyżej to wygląda bardzo mocno Draymondowo i w sumie trochę więcej mi cokolwiek ciężko powiedzieć. W tej serii pokrył ją zarówno w pierwszym oraz drugim spotkaniu, a trzecie to jak sami wiecie wypadnięcie przez faule w połowie q4. Jeżeli znów nie zrobi niczego głupiego i będzie unikał błędów w obronie to dostanie swoje minuty i okazje do pokrycia betu będą. Bet typowo statystyczny pod lepsze oglądanie, bo mam spory problem jak ugryźć to spotkanie.

psychol32 587,9K

psychol32

Użytkownik
Śmieszą mnie te bety pod lepsze oglądanie. Jakie to lepsze oglądanie jak pewnie będziesz siedział 2,5 godziny i liczył jego punkty, zbiórki, asysty i resztę co zagrałeś

Cabron 104,5K

Cabron

Użytkownik
Śmieszą mnie te bety pod lepsze oglądanie. Jakie to lepsze oglądanie jak pewnie będziesz siedział 2,5 godziny i liczył jego punkty, zbiórki, asysty i resztę co zagrałeś
Wydaje mi się, że jeżeli masz jakieś obowiązki następnego dnia, to motywacja, żeby wstać o 4 rano, zamiast np o 8 - będzie właśnie obejrzenie meczu NBA z możliwością zarobku, jeżeli nie jesteś jakimś wielkim fanem jednej z drużyn.
Albo jeśli kibicujesz jeden z drużyn i nie idzie po Twojej myśli, to chociażby bet na PZA daje Ci zarobić u humor odrazy lepszy

brodaty-zolw 82,9K

brodaty-zolw

Forum VIP
W sumie powinienem postawić cudzysłów przy tym, bo sam ostatnio stwierdziłem, że typowanie zabija piękno oglądania sportu gdy zamiast oglądać piękny mecz Inter vs Barcelona to liczyłem obronione strzały Sommera. Niemniej jednak wstaje dziś obejrzeć GSW, a chce mieć coś zagrane. W moim przypadku "pod lepsze oglądanie" to raczej moc stawki niż samo lepsze oglądanie.

Otrzymane punkty reputacji: +342
Defacto 345,5K

Defacto

Znawca - NBA
GSW- Minnesota
GSW wygra
Kurs: 2.85

Hej hej tu NBA. Dzis 4 mecz serii rundy play off. Jak wiemy Curry dzis nie zagra, I wszystko wskazuje, ze w kolejnym wyjazdowym meczu rowniez. Tak samo jak w meczu Denver z OKC, tak rowniez w tym meczu uwazalem, ze bedzie remis w serii po 2-2. Oczywiscie to utrzyma przewage parketu OKC jak i Wolves. Dla mnie wszystko rostrzygnie sie w 7 meczu, w obu tych parach. I to GSW I Denver awansuja. Sprawy skomplikowala kontuzja Curry. Dzis GSW musi ten mecz wygrac, w razie porazki bedzie 1-3 I byc moze 5 ostatni mecz na parkiecie rywala. Ja w to nie wierze. Jak nie, dzis to o wiele trudniej bedzie wygrac trzymajacy przy zyciu mecz na parkiecie przeciwnika. Stefek na 6 mecz powinien byc gotowy, jesli przegraja to nie wykluczone jest, ze zaryzykuje I wyjdzie na 5 mecz. To tylko moja teoria, ale jak wiemy kontuzja ktorej doznal jest dokuczliwa. Dzis wszystko w rekach kolegow, musza dac szanse swojemu liderowi na powrot w grze nr 6. Maja ku temu argumenty, musza powstrzymac Edwardsa, twarda obrona musi w tym pomoc. Musze zniwelowac jegocpenetracje pod koszowa. Butler musi zagrac bardzo udany mecz. Musi wziac odpowiedzialnosc za gre w waznych momentach gry. Ostatnio jego layupy byly tragiczne, nie dowozi w ostatnich kwartach, dzis musimy zobaczyc innego Butlera. Tego ktory juz pokazal, ze play off lubi grac. Hield musi zagrac na swoim poziomie, Green nie lapac glupich fauli i bedzie dobrze. Do boju GSW, wierze w was. Typuje 4-3 w serii dla GSW.

deepred 1,5M

deepred

Moderator
Członek Załogi
GSW- Minnesota
GSW wygra
Kurs: 2.85

Hej hej tu NBA. Dzis 4 mecz serii rundy play off. Jak wiemy Curry dzis nie zagra, I wszystko wskazuje, ze w kolejnym wyjazdowym meczu rowniez. Tak samo jak w meczu Denver z OKC, tak rowniez w tym meczu uwazalem, ze bedzie remis w serii po 2-2. Oczywiscie to utrzyma przewage parketu OKC jak i Wolves. Dla mnie wszystko rostrzygnie sie w 7 meczu, w obu tych parach. I to GSW I Denver awansuja. Sprawy skomplikowala kontuzja Curry. Dzis GSW musi ten mecz wygrac, w razie porazki bedzie 1-3 I byc moze 5 ostatni mecz na parkiecie rywala. Ja w to nie wierze. Jak nie, dzis to o wiele trudniej bedzie wygrac trzymajacy przy zyciu mecz na parkiecie przeciwnika. Stefek na 6 mecz powinien byc gotowy, jesli przegraja to nie wykluczone jest, ze zaryzykuje I wyjdzie na 5 mecz. To tylko moja teoria, ale jak wiemy kontuzja ktorej doznal jest dokuczliwa. Dzis wszystko w rekach kolegow, musza dac szanse swojemu liderowi na powrot w grze nr 6. Maja ku temu argumenty, musza powstrzymac Edwardsa, twarda obrona musi w tym pomoc. Musze zniwelowac jegocpenetracje pod koszowa. Butler musi zagrac bardzo udany mecz. Musi wziac odpowiedzialnosc za gre w waznych momentach gry. Ostatnio jego layupy byly tragiczne, nie dowozi w ostatnich kwartach, dzis musimy zobaczyc innego Butlera. Tego ktory juz pokazal, ze play off lubi grac. Hield musi zagrac na swoim poziomie, Green nie lapac glupich fauli i bedzie dobrze. Do boju GSW, wierze w was. Typuje 4-3 w serii dla GSW.
Zgadzam się z większością tej wypowiedzi, ale GSW ma duży problem. Brakuje ruchu piłki. Curry nawet bez palca i nogi zrobiłby bardzo dużo, bo biegałby po zasłonach i obrona musiałaby się skoncentrować na kim innym. Teraz grają w piątce z Greenem i Paytonem, którzy nie grożą rzutem. OK, Draymondowi się raz wylosowało 16 punktów i 4/7 zza łuku, ale potem regularne triple-single i odklejenia, bicie po jajach i tak dalej. Więcej musi od siebie dać Podziemski, Hieldem będzie ciężko grać duże minuty, bo jest kiepskim obrońcą. Dużo rzeczy musi się złożyć na to, żeby Warriors mogli ten mecz wygrać. Butler robi swoje, ale cały mecz musi sam grać, i w ostatnich kwartach brakuje mu trochę pary. W tym momencie Warriors nie stanowią zagrożenia w ataku, nie rzucają za trzy i Wolves mogą się koncetrować na zaplombowaniu pomalowanego.

Defacto 345,5K

Defacto

Znawca - NBA
Zgadzam się z większością tej wypowiedzi, ale GSW ma duży problem. Brakuje ruchu piłki. Curry nawet bez palca i nogi zrobiłby bardzo dużo, bo biegałby po zasłonach i obrona musiałaby się skoncentrować na kim innym. Teraz grają w piątce z Greenem i Paytonem, którzy nie grożą rzutem. OK, Draymondowi się raz wylosowało 16 punktów i 4/7 zza łuku, ale potem regularne triple-single i odklejenia, bicie po jajach i tak dalej. Więcej musi od siebie dać Podziemski, Hieldem będzie ciężko grać duże minuty, bo jest kiepskim obrońcą. Dużo rzeczy musi się złożyć na to, żeby Warriors mogli ten mecz wygrać. Butler robi swoje, ale cały mecz musi sam grać, i w ostatnich kwartach brakuje mu trochę pary. W tym momencie Warriors nie stanowią zagrożenia w ataku, nie rzucają za trzy i Wolves mogą się koncetrować na zaplombowaniu pomalowanego.

Zgadzam sie z tym co napisales. Poprostu musza zagrac brudna koszykowke. Potencjal ofensywny jest duza gorszy od Wolves. Jest jeszcze Kuminga, ktory czesto wnosi ozywienie I potrafi miec dzien konia. Bardzo duzo sie musi zlozyc aby GSW wygralo. Atutem jest ich parkiet, a dla mnie duzy kurs na GSW. Moim zdaniem GSW nie jest bez szans. W pierwszym meczu GSW pokazalo ze umie zniwelowac atuty Wolves. Minnestoa tez musi zagrac na gorszej skutecznosci, zapowiada sie interesujacy mecz.

louisarmstrong 2,1M

louisarmstrong

Użytkownik
Zgadzam sie z tym co napisales. Poprostu musza zagrac brudna koszykowke. Potencjal ofensywny jest duza gorszy od Wolves. Jest jeszcze Kuminga, ktory czesto wnosi ozywienie I potrafi miec dzien konia. Bardzo duzo sie musi zlozyc aby GSW wygralo. Atutem jest ich parkiet, a dla mnie duzy kurs na GSW. Moim zdaniem GSW nie jest bez szans. W pierwszym meczu GSW pokazalo ze umie zniwelowac amity Wolves. Minnestoa tez musi zagrac na gorszej skutecznosci, zapowiada sie interesujacy mecz.
Nic nie widziałem niestety może dziś się uda nawet nie wiedziałem że Curry ma kontuzję ale z tego co cztam od was taka myśl mi świta żeby jakiś kupon ukleić typu underowe linie na punkty i overove linie na zbórki.
Ma to jakiś sens???

deepred 1,5M

deepred

Moderator
Członek Załogi
No według mnie Warriors muszą spróbować utopić Minnesotę w błocie. Powinni podkręcać tempo po zbiórkach i coś ukąsić w kontrze, bo na ten moment grają zbyt wolno i przewidywalnie. Zbiórki to chyba dobry pomysł.

louisarmstrong 2,1M

louisarmstrong

Użytkownik
Nie trzeba nic liczyć , zerknie człowiek od czasu do czasu na taką zakładkę na stronie NBA.com BOX scores odnośnie danego meczu i wszytsko m to nie przeszkadza oglądaniu czasem jest mały dreszczyk emocji jak Ci brakuje punktu , zbiórki czy asysty do pokrycia lini , ale jak wejdzie psim swędem w ostatnich sekundach , to jest fajne uczucie:) polecam:)

Defacto 345,5K

Defacto

Znawca - NBA
Nic nie widziałem niestety może dziś się uda nawet nie wiedziałem że Curry ma kontuzję ale z tego co cztam od was taka myśl mi świta żeby jakiś kupon ukleić typu underowe linie na punkty i overove linie na zbórki.
Ma to jakiś sens???
Ogolnie widac ze jest trend na under, wiecie ze czesto gram przeciwko logice w Nba i tutaj czuje ze bedzie over. Po kursie 1.9 over 200.5 w meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +633
Cabron 104,5K

Cabron

Użytkownik
Gram dzisiaj po raz kolejny Warriors, bo mają nóż na gardle, ale podam tutaj inny bet.

Podziemski w tej serii jest tragiczny. Jedynie coś tam w obronie dowiezie, bo świetnie wymusza szarże.
Niestety w ofensywie wygląda tak źle jak na początku sezonu.
Coś się w nim znowu zablokowało i wydać, że mocno przeżywa nietrafione rzuty.
Dzisiaj warriors potrzebują mocnego podziemskiego, bo sam Butler z Kuminga mogą nie wystarczyć, a Hield to nie wiadomo jaki się wylosuje.
Jak siądzie pierwsza "3" to może zakręcić się na ponad 20pkt, ale jak nie siądzie, to skończy z 2/7.
Podziemski pozycji do rzutów ma dużo i spodziewam się, że dzisiaj będzie mocno nabity, bo wie, że jeśli nie dowiezie, to te porażki też spadną na jego nieskuteczność.

W poprzednim meczu 1/10 z gry, więc dzisiaj musi się poprawić, a jak się wstrzeli na początku, to powinien dostać sporo minut.

Kerr mu ufa, więc spodziewam się, że trochę pogra i mam nadzieję, że coach Warriors mnie nie zaskoczy i nie poświęci nagle minut Brandina dla Moody'ego.

Próbuje pograć jego over, bo ktoś musi dzisiaj pomoc ciągnąć ten wózek Butlerowi bez Stepha.

Podziemski over 12,5 @2,02
Over 13,5 2,35

Ostatnia edycja:
Cabron 104,5K

Cabron

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Patrzę sobie teraz na kursy i nie dowierzam.

Wczoraj czytałem, że Curry trenuje lekko i jest na dobrej drodze do powrotu, a wszelkie decyzje zapadną po meczu z Wolves.
Zapewne gdyby wygrali, to Steph by nie zagrał w game5, ale skoro przegrali, to będą robić wszystko, aby zagrał.

Warriors grali dzisiaj dobrze do czasu kretyńskich decyzji kerra. Prowadzili do przerwy i największy run robili jak na parkiecie był Kuminga z Looneyem, a Payton siedział.
Looney torował drogę do kosza, a Kuminga wjeżdżał i robił swoje.

Nagle Kerr w drugiej połowie po raz kolejny postawił na niską "5" z Patronem i Wolves zrobili run 18-0 bodajże.

Warriors już z totalnym nożem na gardle jadą do Minnesoty.

Wydaje mi się, że Steph może zagrać, a nawet jeśli nie to kurs 5,60 na wygraną GSW jest kosmiczny, bo przecież wystarczy, że Sota rzutowo zagra słabiej tak jak w game 1 i Warriors to wyciągną.

Ciężko mi tu przytaczać jakieś inne argumenty, bo widzimy jak to wygląda.

Podziemski rzutowo tragiczny, a pomimo tego Kerr forsuje grę z nim na parkiecie. Butler dzisiaj nagle przed rozpoczęciem 4 kwarty miał ledwo 9 rzutów oddanych.

No myślę, że Jimmy ze Stephen, czy bez będzie musiał wziąć to w końcu w swoje ręce i poprowadzić do wygranej w chociażby tym jednym meczu, żeby pokazać po co tu przyszedł i dać nadzieję.

Osobiście obstawiam, że Curry jeśli będzie w stanie jakkolwiek biegać to zagra nawet na ograniczonych minutach, a że to gość, który nie potrzebuje szalonych szarż pod kosz, żeby nadwyrężać mięsień, tylko wystarczy mu dać piłkę, a on sprzed dwóch wierz rzuci trójke z 12metra to jednak może wiele ułatwić.

Biorę wygraną Warriors, bo 1,17 na Wolves to żart.

GsW win 5,60 fortuna

Defacto 345,5K

Defacto

Znawca - NBA
OKC- Denver
Denver wygra
Kurs: 3.70

Hej hej tu NBA. Szalone play offy mamy okazje uswiadczyc, kontuzja Curry I slaba gra GSW. Kontuzja Tatuma i koszmarna postawa Celtics. Denver daje rade, skazywane na porazke w tej serii dotrzymuje kroku faworytom do wygrania ligi. Ja dzis ide w Denver, jesli dzis sie nie uda, to podwoje stawke w meczu kolejnym tych druzyn. Nie mam w zwyczaju tak robic ale w play off NBA mam czutke grajac tak. Zobaczymy, kto jak nie Denver, ktory to do tej pory wygrywal z OKC najczesciej. Nawet nie patrzac na ta serie wydaje sie, ze Denver ma patent na szybko grajacych Thunders. Kurs wysoki, stad zaryzykuje bo to na OKC jest presja I oczekiwania tego zeby druzyna, ktora w zasadniczej byla bezapelacyjnie najlepsza druzyna potwierdzila swoja jakosc i zdobyla pierscien. W domu napewno kibice zagrzeja swoich ulubiencow do wygrania. No wlasnie, czy faworyt I oczekiwania nie podpala troche Thunders? Czy w sytuacji gdy Celtics sa juz jedna noga I palcami drugiej stopy sa za burta? W dodatku bez Tatuma, i slabo grajacymi Cavs? Sytuacja moze sie szybko nie powtorzyc. Stad zapewne dobre humory OKC dopisuja I wietrza ogromna szanse na wygranie ligi. Dzisiejsza porazka doprowadzi do tego, ze kolejny mecz rozegrany bedzie na wyjezdzie I tam juz nie bedzie tak latwo jak na swoim parkiecie. Joker zagraj chlopie cos, wez to pilke na siebie zrob przewage w pomalowanym, bo poki co skutecznosc slaba, nie ma tam dowodzcy. Rusz sie chlopie bo bez Twoich 35-40 pkt nic sie samo nie wygra. Zdominuj Holmgrena, w takich meczach jak dzis z faworytem ligi zdobywa sie MVP po czesci wiec pokaz jaja. Nie graj na afere, tylko zagraj jak lider i najlepszy gracz ligi. Licze na to, choc wszyscy Denver skazuja. Ja dzis.zagralem, ze wygraja lige po kursie 16.0, a przed seria zagralem wasz awans do kolejnej rundy. Wygrajcie mecz i postawcie pod sciana OKC. Dalej uwazam, ze awansujecie ale nie czekajcie na 7 mecz.

anzelmo 474,5K

anzelmo

Użytkownik
Leci becik na h2h graczy Betfan

Cleveland Cavaliers-Indiana Pacers Kto więcej punktów w meczu: Darius Garland - Tyrese Haliburton Garland 1,72 opcja ze zwrotem przy remisie

Cavs w mega trudnej sytuacji tutaj chyba nie zagra 1 strzelba ekipy kawalerzystów-Donovan Mitchell - a nawet jak zagra to może byc rzutowo słabiej niz w początkowych meczach tej serii. Obie ekipy maja kim grać i myślę ze Cavs bez lidera mogą to ogarnąć a więcej na siebie powinien wziąć Darius i spokojnie ponad 20 pkt ogarnąć. Jak na razie lepiej na tym wychodzi Indy ale Tyrese za bardzo nie błyszczy jeśli chodzi o pkt . W 2 pierwszych meczach jak nie bylo Garlanda rzutowo to wychodziło mu bardzo dobrze potem lepiej prezentował sie Darius co nie przekłada sie na wynik zespołu ale w 2 meczach ma średnia 22 pkt a jedynka Pecers tylko 12,5 pkt (22,19,11,4)

Ostatnia edycja:
ferguson2 1,1M

ferguson2

Typer
Dyscyplina Koszykówka NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie: Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers
Typ: Tyrese Haliburton powyżej 39.5 pkt,zb,as
Kurs:5.75
Bukmacher: betclic
Post w dziale:
Analiza:Haliburton nie miał najlepszej serii w dwóch ostatnich spotkaniach w Indianie, ale grał całkiem solidnie na wyjazdzie na poczatku. Myślę, że ten mecz będzie bardziej wyrównany, a to pozwoli rozgrywającemu Pacers na więcej minut. Jak będzie miał lepszy dzień to jak najbardziej asysty i jego rzuty za trzy mogą zrobić robotę. Typ głównie na czuja, więc trzeba podejść z dystansem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2828
K 10,5K

kretmmz

Użytkownik
Dyscyplina Koszykówka NBA
Godzina: 03:30
Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets
Typ: Aaron Gordon powyżej 25.5 pkt,zb,as
Kurs: 1,78
Bukmacher: Betclic

Dawno nic nie wrzucałem, ale pora wrócić :)

Wynik rywalizacji OCT - Denver to (2-2)
Gordon w ostatnich 4 spotkaniach zrobił (pkt, zb,as):
1. 15/16/6 =37
2. 22/8/5 =35
3. 10/5/1 =16
4. 22/14/1 =35

Także jak widać, to z łatwością 3/4 razy pokrył tę linię. W jednym z meczów zagrał krócej, gdyż OCT zrobiło sobie 50 punktową przewagę, Jokić zszedł za faule i nie było sensu kontynuować meczu najlepszą 5-tką (zagrał 26 minut, w innych meczach grał po 38, 46, 39). Także liczę, że jeśli zagra swój czas to, że na spokojnie pokryję tę linię.

Jeśli ktoś lubi grać bardziej ryzykownie, to polecam inny typ:
Double Double Gordona po 4.90 na Superbecie, być może gdzieś jest wyższy kurs, ale nie sprawdzałem. (Jak widać 2/4 pokrył, punkty pewnie pokryje luźno (kurs na +10 to około 1.10, wszystko kwestia zbiórek (kurs na 10+ to około 2.80 na forbecie), także 1.10 x 2.80 = 3.08, także jeśli mam 4.90 to uznaję to jako value :)

Pozdrawiam ;)

Defacto 345,5K

Defacto

Znawca - NBA
Minnesota- GSW
GSW wygra
Kurs: 5

Hej hej tu NBA. Jedziemy z jajem pany. Ostatnia noc popis Jokica przy udziale pionkow z jego druzyny. Westbrooki, Porter nie pomogly koledze. Czwarta kwarta to zacmienie, i niefrasobliwe rzuty. Cegielki lecialy jak na budowie. Jak tu sie nie...
Dzis zyczeniowo, ale jednak z jakas tam wiara gram na GSW. Kurs 5.0, w sumie moze dobrze oszacowany bo ten Podziemski to rzuca ceglami, a poki co nic nie wybudowal tylko burzy. Najgorszy zawodnik calych play off. Licze, na to ze dla NBA fajnie jakby GSW ugralo ten mecz i gwiazda Curry moglby wygrac swoja walke z czasem i zagrac jeszcze z Minnesota w kolejnym meczu. Minnesota moze, a nie musi. Moze jakies rozkojarzenie, glupie faule, slaba skutecznosc da mozliwosc nawiazania walki przez Warriors. Ja to zagralem, zobaczymy. GSW ma noz na gardle, nie ma wyjscia musi wygrac. Podziemski zlituj sie nad nami, zagraj byle jak, ale zagraj. Typ ten dla odwaznych i nie wierzacych w logike ligi NBA. Tutaj kazdy moze wygrac z kazdym. Moze ktos tam machnie palcem....

deepred 1,5M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Po kończącej sezon (i być może cały następny) kontuzji Tatuma trzeba wywołać do tablicy Jaylena Browna. Chłop musi przejąć lejce, jest to po prostu winien swojemu 'partner in crime', jak sam go określa. JB nie do końca dowozi w tych play-offach, podejmuje mnóstwo słabych decyzji i nie trafia rzutów. Jednego mu nie można odmówić, jeżdżenia pod kosz. Ze skutecznością różnie bywa, natomiast Jaylen z pewnością powinien wrócić do gry, którą pokazywał w meczach z Orlando. Zwłaszcza w tym meczu, w którym akurat Tatum z powodu kontuzji nadgarstka nie nagrał. Rzucił wtedy 36 i zrobił 10 zbiórek. Ogólnie w meczach, w których JT nie występuje, to Brown zazwyczaj dowozi punktowo. Zdarzają się pojedyncze mecze, w których wypadał słabo, ale to były mecze z niepoważnymi rywalami, jak Waszyngton, czy Portland. Jest po prostu winien Bostonowi przedłużenie tej serii. Na tablicach też musi być aktywniejszy, choć w tych play-offach pod tym względem bez zastrzeżeń, ponad 7 zbiórek średnio na mecz. Liczę na prawdziwy pokaz tego zawodnika, żeby przedłużyć złudne nadzieje i wrócić jeszcze do MSG.

Jaylen Brown powyżej 32,5 PZ @1,86 superbet

Do góry Bottom