Wezmę trójki Edwardsa. Młody głośno kłapie, ale na parkiecie zazwyczaj się broni. W minionym właśnie sezonie rzucił najwięcej trójek w całej lidze, znacznie zwiększyła się częstotliwość tych rzutów po odejściu KATa. Zgodzę się, że rzuty w sezonie regularnym a te w play-offach ważą znacznie więcej, ale Anthony'ego mało co powstrzymuje. W meczach z Lakers oddawał średnio 9,6 takich rzutów na mecz, w ostatnim był 0/11 zza łuku, a Sota i tak w miarę komfortowo wygrała. Nie przestraszy się pudłowania, ma totalnie zielone światło. Jeżeli Sota będzie skuteczna pod koszem, to Edwards będzie miał więcej miejsca. Lakers go podwajali w każdym meczu, a on robił swoje. Warriors mogą próbować robić to samo, ale jednak nie wydaje mi się, żeby tak było. W meczach z Rockets mogli sobie plombować pomalowane, bo tamci nie mają za grosz spacingu, ale Wolves mają kilku rzutków. Uważam, że linia poprawnie wystawiona i na pewno do pokrycia dla Anthony'ego.
Anthony Edwards trafi powyżej 3,5 trójki @1,71 betfan jak tylko C cichybob napisał, że pograł, to od razu wiedziałem, że torba.
Anthony Edwards trafi powyżej 3,5 trójki @1,71 betfan jak tylko C cichybob napisał, że pograł, to od razu wiedziałem, że torba.
Ostatnia edycja: