>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami NBA PLAY-OFFS 2024/2025 (typy, analizy, komentarze)

ferguson2 1,1M

ferguson2

Typer
Dyscyplina Koszykówka nba
Godzina:04:00
Spotkanie: GSW-Houston
Typ: Curry powyżej 44.5 pkt,zbiórek,asyst
Kurs 3.2
Bukmacher: betclic
Post w dziale:
Analiza: Próbuje iść w stronę Curry'ego który ma bardzo udana serie, rzucał już 30 pkt będąc na parkiecie razem z Butlerem. Liczę, że tym razem pójdzie w punkty zza łuku, będzie również zaangażowany w rozgrywanie. Topowi gracze spędzają teraz duże minuty na parkiecie tak więc Curry powinien mieć czas na dobry wynik.

Ostatnia edycja:
Semtex 285,4K

Semtex

Użytkownik
Indiana Pacers - Milwaukee Bucks
Bucks ML @4.00 Pinek 119:118 ehh
Giannis Powyżej 39.5 punktów @3.70 Betclic

Zagram na tych Bucks, dla mnie takie kursy to jest przesada, taki duży wzrost bo wypadł Lillard w G4 i już nie wróci do końca playoffów, albo wgl nie wróci nigdy do gry, bo tam achilles poszedł, a swoje lata już chłop ma. Wcześniej Bucks byli w okolicach 2.50 jak grali w Indianie, Lillard i tak był gównem, wrócił po kontuzji i wyglądał jak wrak, nic nie pomagał, ceglił, a w obronie zwykła firanka. Nie zdziwię się oczywiście jak Pacers ich znowu wystrzelają, ale może coś uda się ogarnąć w defensywnie jak w meczu numer trzy. Giannis też ostatnio raczej słabo zagrał jak na niego więc teraz w elimination game, mam nadzieję, że odpali tryb niszczyciela i swoje rzuci.

Ostatnia edycja:
ferguson2 1,1M

ferguson2

Typer
Dyscyplina Koszykówka nba
Godzina:04:00
Spotkanie:Denver-LAC
Typ: Jokic over 13.5 asysty
Kurs. 4.7
Bukmacher: betclic
Post w dziale:
Analiza: Na koniec miesiąca liczę na dyspozycje Jokicia, w tej serii rzadko nie przekraczał 10 asyst. W tak ważnym meczu spodziewam się ogromnego wpływu w grę, ostatnio zagrał chyba najlepsze spotkanie przeciwko Clippers w tej rywalizacji. Podawać potrafi jak mało kto, Linia wysoka więc trzeba liczyć na więcej szczęścia.

Edwards powyżej 33.5 punktów i asyst @1.78 betclic

Lakersi są pod ścianą i nie widzę za bardzo ich w następnej rundzie. Edwards I spółka nawet jeśli przegrają jutro w LA to u siebie maja przewagę. Ant grał rewelacyjne zawody w Minneapolis, jutro spodziewam się ze przrkroczy te 20 pkt jak to robił w każdym meczu przeciwko Lakersom. Często ma piłkę przy sobie, rozgrywa więc asysty też powinny znaleźć się na jego koncie.

Ostatnia edycja:
deepred 1,5M

deepred

Moderator
Członek Załogi
W ostatnim meczu pojawił nam się stary play-offowy Harden, który zwyczajnie skipnął mecz. Oddał zaledwie 9 rzutów z gry i z przebiegiem serii oddaje ich coraz mniej. Świadczy to o tym, że głowa i nogi już nie dojeżdżają. Bardzo mało zaangażowania. Clippers będą potrzebowali od niego więcej w kreacji i rzutowo. Uważam, że będzie dzisiaj odpuszczał tablice, już w poprzednim meczu, gdzie zebrał 8 piłek sporo z nich było dość fartownych, gdzie zbierał po blokach kolegów albo dalekie zbiórki na obwodzie po spudłowanych trójkach Denver, gdzie piłka sama wpadała mu w ręce. W obronie gra dość daleko od kosza, bo Clippers próbują grać mieszaną strefą. Linia poprawnie wystawiona przez buków, ale głównie podyktowana średnimi jakie James wykręca w tej serii, a nie jego aktualnie pikującą dyspozycją.

James Harden poniżej 5,5 zbiórki @1,85 superbet unlucky

Ostatnia edycja:
Semtex 285,4K

Semtex

Użytkownik
Los Angeles Clippers - Denver Nuggets
Nuggets ML @1.86 Pinek

Po dwóch dobrych meczach Nuggets nie zdołali jednak zamknąć serii w 6 spotkaniach i mam mecz numer siedem w Denver. Game 6 trochę poniżej oczekiwań jeśli chodzi o Murraya, który był świetny mecz wcześniej, fatalna 3Q Jokera, a nie miał kto dalej pociągnąć i po przerwie Clippers im odjechali, ale teraz znowu Nuggets zagrają u siebie i liczę na to, że przejdą do drugiej rundy. Dużo tutaj będzie zależało od Murraya, bo obrona Clippers jest mocno skoncentrowana na Jokicu, albo Zubac go umęczy, albo chłop musi trochę pobiegać za Hardenem na switchach i widać, że bywa zmęczony. Mecz pewnie będzie bliski i wszystko rozstrzygnie się na tym, kto lepiej będzie egekutował rzuty, a myślę, że jak komuś pod presją zadrży tutaj ręka to prędzej Hardenowi niż Murrayowi. Jedni i drudzy grają już praktycznie sześcioosobową rotacją ostatnie mecze, więc nikt tu nikogo nie zaskoczy. Rok temu Nuggets też mieli 3:2 i HCA, ale przegrali mecz numer 7 u siebie, nie chce mi się wierzyć, że kolejny raz tak wypuszczą serię.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +779
5xharoldx5 2,2M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Denver Nuggets - Los Angeles Clippers

Typy:
Los Angeles Clippers (ML) @2,00 Superbet (Superprzewaga)
Los Angeles Clippers wygrają różnicą 1-7 punktów (razem z dogrywką) @4,10 Superbet

Ja mam inne zdanie niż kolega wyżej i stawiam na Clippers. Los Angeles Clippers na mnie sprawiają lepsze wrażenie w tej serii, ale brakuje im trochę szczęścia. Byli oni o włos od wygrania pierwszego meczu ,ale ostatecznie przegrali dwoma punktami w dogrywce. Clippers przegrali też bardzo ważne czwarte spotkanie różnicą dwóch punktów, choć trzeba docenić ich szaleńczą pogoń w czwartej kwarcie, gdzie udało im się odrobić ogromną stratę, ale ostatecznie przegrali. Myślę, że kluczowe dla zwycięstwa Clippers będzie to, żeby pozwolić na jak najmniej Jokicovi. Widzę tutaj zwycięstwo gości po zaciętym spotkaniu.

Ostatnia edycja:
louisarmstrong 2M

louisarmstrong

Użytkownik
Los Angeles Clippers @ Denver Nuggets
Nugets&over207,5 pkt w meczu kurs 3.21 złożony w Betbuilderze z Betfair

Zarówno kursy jak i stan serii 3:3 , przebieg , mecz z dogrywką w serii wszystko to pokazuje że szanse bardzo blisko 50/50.Niestety nic z tej serii nie udało mi się obejrzeć , trochę poczytałem statystyki i historię meczów.Wydaje mi się że zdarzyć się może wszystko jak to w NBA.
Ale w przypadku 50/50 atut własnej halii , gorąca publika w Denver i Joker , sprawia że tu chyba jest Value,Zobaczymy.
Większośc statystyk raczej przemawia za underowym przebiegiem tego spotkania ale takie większość lubi się czasem nie sprawdzić.
Sam co prawda dawno ale też grałem w koszykówkę.Zawsze lubiłem zapytać Trenerze co robimy , uciekamy czy gonimy?
Są rózne szkoły filozofie i podejścia do tematu , Grecka , Bałkańska , Amerykańska , Litewska etc , w obu drużynach mamy róznorodne inklinacje .Wydaje mi się że zwycięzy drużyna która postawi na atak , a tu Denver ma jednak większy i bardziej różnorodny arsenał i kilku graczy z dużym potencjałem ale mósi i Jokic i partnerzy pocisnąć.
Kibicuję Nugets.
pokarżę też kupon sklecony ze statystyk za drobne dla lepszego oglądania.
Screenshot (44).png Screenshot (44).png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3442
louisarmstrong 2M

louisarmstrong

Użytkownik
Tasiemka ze statystyk oczywiście z jednym błędem , jakim pkt Hardena i tak sobie myślę bezpieczniej było wybrać jakąś linię asyst mimio że Harden punktował w całej tej serii Screenshot (45).png

anzelmo 447K

anzelmo

Użytkownik
Houston - Golden State Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Dillon Brooks Powyżej 1.5 (MECZ (Z DOGR.)) Double double - A. Sengün (MECZ (Z DOGR.)) Liczba punktów zawodnika - Stephen Curry poniżej 27.5 (MECZ (Z DOGR.)) 4,00 fortuna

Taki o to składak na 7 decydujące spotkanie. Łatwo nie będzie ale Stefek gra z kontuzja palca rzucającej ręki wiec tam presja w obronie jest na niego duża wiadomo jest wstanie odpalić na mega poziomie ale Fred daje rade w obronie na rozegraniu .Na razie średnia lekko ponad 24 pkt w tej serii Rakiety grają troszkę inaczej maja więcej opcji w ataku .Turek gra świetny sezon pley offy kluczowy zawodnik zbiera asystuje punktuje potrafi wybrać pikle w obronie- kwesta czy ogarnie 10 zbiorek(średnia ponad 11,5) bo pkt raczej spokojnie myślę ze szanse będą bo Stefek dużo rzuca i musi ta grę brać na siebie razem z Batlerem będzie walka emocje .Co do Dilona średnia pkt na dobrym poziomie ponad 12 na mecz za trzy to jest 38 % i myślę ze dziś będzie ważnym faktorem do awansu i te 2 trojki spokojnie ogranie .Potrafi rzucać dużo w serii dobry początek u siebie potem rożnie na pewno potrzebują go w ataku dzisiaj : 5/2 4/3 2/1 7/2 3/0
.

Ostatnia edycja:
deepred 1,5M

deepred

Moderator
Członek Załogi
PÓŁFINAŁY KONFERENCJI - ZAPOWIEDŹ

1746385609713.png

INDIANA PACERS

Guards: Tyrese Haliburton, Bennedict Mathurin, Andrew Nembhard, T.J. McConnell, Ben Sheppard, Johnny Furphy
Forwards: Aaron Nesmith, Pascal Siakam, Obi Toppin, Jarace Walker
Bigs: Myles Turner, Thomas Bryant

CLEVELAND CAVALIERS
Guards: Darius Garland, Donovan Mitchell, Craig Porter Jr., Sam Merrill, Javonte Green, Ty Jerome
Forwards: Max Strus, De'Andre Hunter, Jaylon Tyson, Isaac Okoro, Dean Wade
Bigs: Evan Mobley, Jarrett Allen, Tristan Thompson

Cavs zagrali fenomenalną pierwszą rundę i tylko po to, żeby w drugiej trafić na świetnie spisujących się Pacers, którzy w sezonie regularnym byli nieprzyjemnym matchupem (1-3 z perspektywy Cavs). Podpieczni Atkinsona rozjechali Miami, czego nie do końca się spodziewałem, bo zesweepowali ich i w tych czterech meczach rzucili ponad 100 punktów więcej od zawodników z Florydy. Obydwie ekipy będą miały za zadanie przede wszystkim wypatrywać największych luk w obronie swoich rywali, a będą to zapewne Darius Garland i Andrew Nembhard. Obydwaj są po prostu mali i jedni i drudzy będą szukali jak najczęściej tych korzystnych matchupów i wyławianiu pochowanych zawodników. O ile Nembhard będzie bronił na piłce, o tyle Garlanda spodziewam się dość często odpowiedzialnego za Nesmitha, który w teorii jest najmniej groźnym zawodnikiem Pacers. Ale potrafi być bardzo streaky. Garland ma w dodatku jakieś problemy z palcem u stopy i z tego powodu opuścił dwa ostatnie spotkania z Miami.

Powiem szczerze, że spodziewam się tutaj wyrównanej serii, obydwie ekipy wyglądały bardzo mocno w pierwszej rundzie i z pewnością są w stanie wrzucić jeszcze wyższy bieg. Jeżeli ktoś chciałby się dowiedzieć więcej na temat tej serii, to polecam zobaczyć materiał Łukasza Woźnego na kanale PostPrime na youtube. Świetnie opisał tę serię i właściwie ciężko się nie zgodzić z tym co mówi, nie będę tego powtarzał, bo żadnym przepisywaczem nie jestem. Faworyta ciężko mi na tę chwilę wskazać.

Predykcja: Powyżej 5,5 spotkania w serii.

1746386660590.png

NEW YORK KNICKS

Guards: Jalen Brunson, Josh Hart, Miles McBride, Cameron Payne, Landry Shamet, Delon Wright
Forwards: Mikal Bridges, O.G. Anunoby, Precious Achiuwa, Pacome Dadiet
Bigs: Karl-Anthony Towns, Mitchell Robinson

BOSTON CELTICS
Guards: Derrick White, Jrue Holiday, Payton Pritchard, Baylor Scheierman, Jordan Walsh
Forwards: Jaylen Brown, Jayson Tatum, Sam Hauser, Torrey Craig
Bigs: Kristaps Porzingis, Al Horford, Luke Kornet, Neemias Queta

Cóż powiedzieć. Spodziewam się szybkiej serii Celtics. W pierwszym meczu sezonu Mazzulla pokazał jak łatwo można karać obronę pick and rolla przez Knicks, kiedy w rolach głównych są Brunson i KAT. Thibs przez cały rok nie znalazł żadnego usprawnienia na tę serię. Bardzo wyrównana seria z Pistons, w której w sześciu meczach drużyna gospodarzy zaledwie raz obroniła parkiet i byli to Knicks w pierwszym meczu, w którym w czwartej kwarcie rzucili ponad 20 punktów z rzędu i odparli atak niedoświadczonych Pistons. Bardzo dobrze się postawili, ale to była seria wielu błędów, zwłaszcza na ławkach trenerskich obydwu drużyn. Boston niby i męczył się z Orlando, które zaplombowało obwód i zmuszało Tatuma i Browna do grania izolacji i gry do kosza, ale zginęli od tej broni, bo Boston z kolei odsłonił cały obwód i kazał Magikom rzucać z dystansu, a oni tego nie potrafią. Magic niby drogę do zahamowania głównej broni Celtics pokazali, ale co innego teoria a co innego praktyka. Knicks zupełnie nie potrafią tak grać w obronie mimo tego, że Anunoby z Bridgesem są teoretycznie bardzo dobrym matchupem na Tatuma i Browna po bronionej stronie parkietu. W sezonie regularnym Boston wygrał wszystkie cztery mecze, Thibodeau nie potrafił wygrać żadnego meczu szachowego a wygraną w serii z Pistons zawdzięcza tylko Brunsonowi, i błędom taktycznym JB Bickerstaffa. Uważam, że Knicks są w stanie coś tutaj pograć, ale nie spodziewam się więcej niż pięciu spotkań. Oni na sam widok Celtics tracą 10% talentu, a czytelna gra zaproponowana przez Thibodeau nie zaskoczy Mazzulli, który zapewne od pierwszego spotkania będzie bronił Porzingisem na Harcie, a Tatumem na Townsie.

Predykcja: Celtics w 5.

1746386256072.png

DENVER NUGGETS
Guards: Jamal Murray, Christian Braun, Russell Westbrook, Jalen Pickett, Julian Strawther
Forwards: Michael Porter Jr., Aaron Gordon, Hunter Tyson, Dario Saric
Bigs: Nikola Jokic, DeAndre Jordan, Zeke Nnaji

OKLAHOMA CITY THUNDER
Guards: Shai Gilgeous-Alexander, Luguentz Dort, Alex Caruso, Isaiah Joe, Cason Wallace
Forwards: Jalen Williams, Aaron Wiggins, Ousmane Dieng, Kenrich Williams, Dillon Jones
Bigs: Isaiah Hartenstein, Chet Holmgren, Jaylin Williams

Clippers, a przede wszystkim Wolves pokazali rok temu, jak można ograniczyć Jokicia. Oklahoma, podobnie jak T-Wolves w zeszłym sezonie, może spokojnie grać na dwóch wysokich w tej serii i tak też grali w meczach z Grizzlies. Mieszana obrona strefowa na Denver może zadziałać, według mnie oni grają w trzech i pół zawodnika, wczoraj zagrali super spotkanie w ataku, ale wydarzyło się to tylko raz na 10 spotkań, a Clippers po prostu zrobili Clippers, Harden nie dojechał, a sam Kawhi nie był w stanie wygrać tego meczu. Wydarzyło się to głównie z powodu bardzo dobrej dyspozycji Brauna, Murraya i Westbrooka, co nie jest gwarantowane w każdym meczu.

Oklahoma przejechała się po Memphis, w trzecim meczu wróciła z deficytu 30 punktów i wygrała przegrany mecz. Są mega mocni, w moim odczuciu są w tej serii zdecydowanym faworytem, Denver wyglądało na dosyć zmęczone, a jest jeszcze poturbowane urazami chociażby Portera, który ma problem z barkiem. Nie wygląda to dobrze na tę serię, bo tutaj będzie 5x bardziej fizycznie niż było. OKC może sobie grać 10 zawodnikami i cały czas gryźć w obronie. W ataku mogą w zależności od koncepcji grać do kosza, izolacje Shaia, albo uruchomić strzelców na skrzydłach. Niekorzystny matchup dla Denver, którzy wg mnie żegnają się po tej serii z play-offami.

Predykcja: Thunder w 5.

1746444382725.png

GOLDEN STATE WARRIORS

Guards: Stephen Curry, Brandin Podziemski, Gary Payton II, Moses Moody, Buddy Hield
Forwards: Jimmy Butler III, Gui Santos, Draymond Green, Jonathan Kuminga
Bigs: Kevon Looney, Quinten Post, Trayce Jackson-Davis

MINNESOTA TIMBERWOLVES
Guards: Mike Conley, Anthony Edwards, Donte DiVincenzo, Nickeil Alexander-Walker, Rob Dillingham, Jaylen Clark
Forwards: Jaden McDaniels, Joe Ingles, Josh Minott, Julius Randle
Bigs: Rudy Gobert, Naz Reid, Luka Garza

Ciekawa seria, w której możemy się spodziewać, że Wolves będą (podobnie jak Rockets) w pewnych momentach grać na dwóch wysokich i próbować zbierać miliard piłek, zwłaszcza w ataku. Houston odpadli głównie przez brak closera i dramatyczną serię Jalena Greena, który tylko potwierdził, że Rockets powinni go szybko wymienić. Dziadki z San Francisco się ładnie postawiły, Curry bez kciuka dalej był mega dobry, Butler jeszcze nie jest w pełni zdrowia, a na to Wolves też na pewno będą polować. Mają w składzie kilku zakapiorów, którzy zupełnie przypadkowo będą domykać każdy rzut Curry'emu i atakować plecy Butlera przy zbiórkach. Problem pojawi się na pewno w obronie, zapowiada się kolejna seria na wymęczenie Warriors. 7 mega fizycznych spotkań z Houston za nimi, i o ile zaczynali szeroką rotacją, to wczoraj strasznie ją obcięli, a Hield niedługo będzie jeszcze bardziej ograniczany, bo przecież nie będzie co noc rzucał 10/13 z gry w tym 9/11 zza łuku, czym przykrył swoje niedoskonałości w defensywie. Quinten Post no to fajny podkoszowy w ataku, ale chłopem nawet Gobert będzie kręcił, a nie jest to normalne zjawisko. Krótkiej serii się nie spodziewam, mimo wszystko uważam, że Wolves są faworytami i powinni to wziąć.

Predykcja: Powyżej 5,5 spotkania w serii (OBY WOLVES!)

Otrzymane punkty reputacji: +3908
R 2,1M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina Koszykówka USA NBA
Godzina: 00:00
Spotkanie: Cleveland - Indiana
Typ: Tyrese Haliburton powyżej 8,5 asysty
Kurs 1,44
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Na dzisiejszą noc, już w ramach poniedziałkowego typowania zapraszam na mecz NBA pomiędzy Cleveland a Indianą. W tym spotkaniu wybieram zakład na statystyki indywidualne gracza Indiany Tyrese Haliburtona i proponuję więcej niż 8,5 asysty w tym spotkaniu. Jego statystyki w poprzednich meczach w ramach play-off z Milwaukee to komplet 5 overów.. Kolejno notował 9, 15, 10, 12 i 12 asyst. Od 5 sezonów jego średnia asyst w meczu nie schodzi, poniżej 9, więc w mojej opinii warto.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2002
Cabron 98,6K

Cabron

Użytkownik
Timberwolves vs Warriors
Golden State Warriors wygrają serie 2,45 Fortuna

Nie wiem skąd te kursy. Jedyny argument za Wolves, to taki, że GSW będą wypruci po fizycznej serii z Rockets, ale to chyba jednak za mało.
Minnesota nie zagrała nic wielkiego w serii w Lakers. Ich najlepszy mecz to było domykające serie game5, ale wcześniej to Lakers na własne życzenie przegrywali mecze przez własne błędy i złe decyzje Redicka + dziurę pod koszem.
Ktoś powie, że Warriors też nie mają naturalnego dobrego centra, ale różnica jest taka, że mają tam elitarnego defensora Greena, który zatrzymał Senguna i to powinno wystarczyć na ten argument. Sengun to jest gość za którego Lakersi by chętnie oddali połowę Kalifornii do Texasu, bo mają taką dziurę na jego pozycji.
Nawet śmiem twierdzić, że Looney jest lepszy, niż ktokolwiek wystawiony przez LA na pozycji centra.
Warriors niska piątka są bardzo mobilni w defensywie na i ofensywie, a to powinno wystarczyć na Minnesote.
Gobert nie zagra takiego meczu jak zagrał w game5. Może sobie zbierać sporo piłek, ale wydaje mi się, że tutaj wystarczy nawet rotować i wystawić Looneya, na Goberta, żeby utrudnić mu zbiórki, Greena dać na Randle, a Butlera na Edwardsa i wilki będą mieć problem.
Po prostu nie widzę zbyt wielu argumentów poza Edwardsem, który by musiał ubrać kostium Supermena i latać w każdym meczu, żeby oni wygrali tę serię.
Game 1 już pojutrze w nocy, więc na pewno tutaj Warriors będą mieć ciężary, bo Wilki na świeżości i ten mecz mogą wziąć, ale uważam, że Kerr mądrze zarządzi siłami i nie pozwoli, aby się wypruli po dwóch dniach w kolejnym meczu i będzie trochę więcej rotacji, więc wynik może w każdą stronę.

Dodatkowo jeszcze warto zauważyć, że GSW mierzyli się z Wilkami w tym sezonie 4 razy i mają bilans 3:1 wygrywają dwa mecze na wyjeździe i co najważniejsze ten bilans nabili bez Butlera, który przyszedł do drużyny później.

Wiadomo, że to tylko koszykówka i może wydarzyć się wszystko, ale obok takiego kursu nie można przejść obojętnie.

Od początku jak Warriors wygrali Play in to stawiałem na finał zachodu Thunder vs GSW i na tym się pewnie przygoda Wojowników zakończy, ale wydaje mi się, że jest to jak najbardziej możliwe. Jeżeli udać się wygrać game1 to nawet mogą tę serię wygrać z handicapem.

ferguson2 1,1M

ferguson2

Typer
Jaylen Brown over 34.5 pkt, zb, [email protected] betclic

Brown miał trzy spotkania z 20+ pktami w serii przeciwko Magic, zbierał wiele piłek z tablicy i myślę, że przy grających Knicksach może wyrobić podobne liczby. W sezonie regularnym notował już spotkania z powyżej dwudziestoma punktami przeciwko NY. Ogólnie trzeba będzie ograniczyć rzuty zza łuku Knicks, więc spodziewam się ze Boston skupi szczególną uwagę na tym aspekcie i pozwoli to Brownowi na jeszcze więcej zbiórek. Zobaczymy jakie będzie tempo tego meczu, ale podejrzewam że Brown jak zwykle będzie szukał półdystansu i trafi kilka razy za trzy.

R 2,1M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina Koszykówka USA NBA
Godzina: 03:30
Spotkanie: Oklahoma - Denver
Typ: Jalen Williams powyżej 19,5 punktu
Kurs 1,57
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Wybory na indywidualne statystyki zawodników to w mojej opinii większe ryzyko, bo w dużo większym stopniu decyduje dyspozycja dnia i zakład do kosza, ale spróbujmy kolejny raz właśnie w kosza w meczu NBA. Pierwsze spotkanie półfinałowe w Konferencji zachodniej. Wybieram, że gracz Oklahomy Jalen Williams rzuci więcej niż 19,5 punktu. W serii przeciwko Memphis rzucał kolejno,( od najnowszych) 23, 26, 24, 20 i Oklahoma łatwo pokonała Grizzlies 4:0. We wcześniejszych dwóch meczach kończących sezon nie grał, ale patrząc jeszcze bardziej na mecze regular season wstecz było 33, 26 i 33 pkt. Jedyne co może niepokoić, to fakt, że Denver to przynajmniej szczebel wyżej niż Memphis i o punkty będzie trudniej, ale mimo wszystko spróbujemy.

Ostatnia edycja:
anzelmo 447K

anzelmo

Użytkownik
Próbujemy raz jeszcze betbuliderka na NBA fortuna

Oklahoma - Denver Liczba punktów zawodnika - Chet Holmgren poniżej 16.5 (MECZ (Z DOGR.)) Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Nikola Jokic Powyżej 0.5 (MECZ (Z DOGR.)) 2,3

Okla świetnie broni grają bardzo głębokim składem i tutaj wszystko fajnie sie rozkłada ,Myślę ze ta fizycznością mogą złamać zabiegać Denver .Denver dużo gorzej pod tym względem wyglądają wszystko kreci sie wokół Jokica - joker jest tam od wszystkiego i na pewno będzie potrzebował dużego wsparcia od kolegów .Joker przeciwko Oklahoma za 3 ma tylko 27,8 % gdzie normalnie rzuca na poziomie 41 % no ale Shei i spółka bronią świetnie grają bardzo agresywnie powrót z Miskami z -30 gdzie spokojnie mogli odpuścić juz to spotkanie pokazuje jaki tam jest team spirit. Reasumując myślę ze Jokic ta jedna trojkę wpakuje nie jest to dużo na 4 spotkania w sezonie w każdym byla ta trojka choć rewelacji nie ma bo maks było 7/2 .Chet ma średnia z Denver 15.5 pkt tylko raz przekroczył to linijkę w 1 spotkaniu(25 pkt) gdzie bylo 15 pkt a tak po ciężkiej kontuzji juz takich fajerwerków nie było tutaj pley off walka i zobaczymy powinno byc dobrze.

Semtex 285,4K

Semtex

Użytkownik
New York Knicks - Boston Celtics
Powyżej 212.5 Punktów OT @1.84 Pinnacle

Wydaję mi się, że tutaj powinien wlecieć over, 213 punktów to nie jest tak dużo dla tych drużyny, Knicks nie zamulą w ataku jak Magic i nie są tak dobrze broniącą drużyną w tym sezonie, bronili raczej przeciętnie. Thibs z dobrego trenera pikuje w dół, nie potrafi już chyba nic sensownego wymyśleć, w rs był ciężki wpiernicz i 4:0 od Bostonu, każdy mecz na over i to wysoki, wiadomo, że playoffy przeważnie idą mocno w obronę i nie ma takich bardzo overowych meczów, ale tutaj linia jest imo dość nisko ustawiona. Jakoś nie widzę tego, żeby obrona NYK potrafiła zatrzymać ofensywę Bostonu, to może być najbardziej jednostronna seria drugiej rundy patrząc na to jak Knicks się męczyli z Pistons, jednak swoje powinni dorzuć żeby linijka była pokryta.

deepred 1,5M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Pogram sobie over Josha Harta. Zdecydowanie najbardziej przeze mnie lubiany zawodnik Knicks, który w teorii ma ograniczenia fizyczne, ale nie brakuje mu serducha do walki i walki na deskach. Niejednokrotnie robił triple-double kiedy Brunsona nie było. Fenomenalny all-arounder, i tyle. Na pewno jest ostatnią opcją w ataku Knicks, będzie niejednokrotnie stał w rogu i tylko kwestia tego, czy będzie miał zielone na światło na rzucanie. Mazzulla nie lubi odpuszczać strzelców na skrzydłach, ale Hart żadnym wybitnym strzelcem nie jest. Po prostu wykorzystuje swój potencjał do maximum. Wide open trójki na pewno będzie oddawał, chciałbym widzieć go wchodzącego agresywnie pod kosz, chociaż nie wiem, czy niezbyt dużo oczekuję. Tak czy inaczej, linia 10,5 na zawodnika, który we w miarę wyrównanym meczu zagra pewnie z 42 minuty jest atrakcyjna do zaatakowania. Ja próbuję.

Josh Hart powyżej 10,5 punktu @1,84 superbet

Do góry Bottom