>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami NBA PLAY-OFFS 2024/2025 (typy, analizy, komentarze)

Semtex 282,1K

Semtex

Użytkownik
Los Angeles Clippers - Denver Nuggets
Clippers ML @1.93 Pinek

Blisko było w G1, LAC praktycznie przez cały mecz wyglądali lepiej, ale Nuggets im to wyszarpali. Trochę zbyt pasywny Leonard w drugiej połowie, bo on razem z Hardenem powinni lecieć z iso ile wlezie na słabszych obrońcow Bryłek, do tego sporo głupich strat (7 miał sam Kawhi), piłki w trybuny podawane. Przez ostatnie powiedzmy dwa miesiące Clippers wyglądali jednak jak lepsza drużyna, z dobra obroną, uważam, że mają głębszy roster i przy minutach z ławki powinno być więcej punktów niż w pierwszym meczu. Jokica LAC na pewno nie ograniczą, bo nie mają kim, ale resztę ludzi są w stanie dobrze pokryć, a Lue to trener z głową na karku, który jest w stanie wprowadzić dobre usprawnienia. Przy 0-2 jeszcze nie ma może dużego strachu bo jednak później grają u siebie i mogę jeszcze wrócić, ale patrząc na pierwszy mecz, to są spore szansę na przełamanie przewagi parkietu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3638
ferguson2 1,1M

ferguson2

Typer
Dyscyplina Koszykówka NBA
Godzina: 04
Spotkanie: Denver-LA
Typ: bet builder: Jokić powyżej 13.5 zbiorek
Jokić powyżej 47.5 pkt, zbiorki,asysty
Kurs: 3.0
Bukmacher: fortuna
Post w dziale:
Analiza: W poprzednim meczu to nie był Jokić z optymalnej dyspozycji, dzisiaj liczę na dużą większa aktywność na tablicach no i oczywiście jeszcze większy wpływ na grę ofensywna. Clippers byli bliscy zwycięstwa, ale jednak to jest Denver. Jokić powinien wyciągnąć wnioski i tym razem zagrać dużo lepiej.

Ostatnia edycja:
brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Ja takie dwa luźne beciki po wysokich kursach. Wraca Lillard, a Bucks chyba już nie zagrają tak słabego meczu jak zagrali w Game1 (chyba się nie da). Mimo blowoutu Antek rzucił 36 pkt. Dziś idę w minimum 40 punktów wielkiego Greka i wygrana Bucks. Oczywiście delikatnie pod lepsze oglądanie, bardzo mocno subiektywnie.

Giannis rzuci minimum 40 punktów i Bucks wygra - 9/Betclic

Analogiczny bet gram na Luke DonKinga, który po cieszynce Antka będzie jeszcze bardziej zmotywowany. Jak trójka będzie siedzieć a może nawet jakaś wymiana trójek sprzed papy Edwardsa z Doncicem powinna pomóc. Kursik również fajny, a wygranej Lakersów jestem dość pewien.

Doncic rzuci minumum 40 punktów i Lakers wygrają - 6.25/Betclic

deepred 1,5M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Nie jestem fanem grania ujemnych handicapów, ale tutaj nie za bardzo widzę, co mogłoby się wydarzyć, żeby Thunder znowu nie zaorali Grizzlies. Są piekielnie mocni, grają 10-oma zawodnikami, caly czas są bardzo agresywni na piłce, no Dort/Williams/Caruso są nie do zajechania i mogą sobie popykać po 25/30 minut i na zmianę atakować Moranta czy Pippena. Jaren Jackson jest zbyt miękki na tablicach, nie lubi walki fizycznej i jest przepychany przez Hartensteina jak młody. Spodziewam się jakichś usprawnień ze strony Memphis, ale tam nie ma takich agresorów jak w Oklahoma, która ma bardzo szeroki i bardzo silny skład. Spodziewam się kolejnego sromotnego przekopania Memphis i kolejnego spotkania gołej dupy z batem.

Thunder -14,5 @1,90 superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5044
Semtex 282,1K

Semtex

Użytkownik
Houston Rockets - Golden State Warriors
Alperen Sengun Powyżej 10.5 Zbiórek @1.87
Rockets ML @1.61

GSW oprócz Butlera i Currego nie ma playoffowych killerów w ataku, a przy dobrej obronie Houston może być problem im dłużej ta seria będzie trwała, układało się wszystko pod Warriors w G1 i taka doświadczona drużyna musiała po prostu z tego skorzystać. FVV i Jalen Green byli fatalni, jeden 4/19, drugi 3/15 z gry, to ciężko wygrać jak 2/3 opcja Twojej drużyna trafia łącznie 7 z 34 rzutów, do tego słabo rzucali z linii rzutów wolnych, ledwo 11/20 trafionych. Szalonego wyniku bym się tu nie spodziewał, to są dwie bardzo dobre drużyny w obronie. Udoka jest specem od D i tego Rockets na pewno nie stracą, do tego mają bardzo dużą przewagę wzrostu i powinni kolejny raz zamordować Dubs na tablicach. Wychodzenie w jednym lineupie: Smithem, Adamsem i Sengunem, to jest dominacja genetyczna nad małymi Warriors, wiadomo, że wtedy ucierpi obrona Rockets vs. Curry, ale jego i tak będzie im ciężko upilnować. Ten wysoki lineup Houston daje sporą przewagę na tablicach i szansę na mnóstwo rzutów z ponowień, wystarczy tak nie ceglić jak w pierwszym meczu. Obstawiam, że Rockets poprawią skuteczność i będzie 1:1.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3807
louisarmstrong 2M

louisarmstrong

Użytkownik
Screenshot (38).png
Taka na prędce sklecona tasiemka ze statystykami na mecz Boston - Orlando dla lepszego ogladania dorzucony dziewiaty fream w meczu Selby - Wolaston bo od pewnego czasu w Betfair można wrzucać inne rzeczy w tasiemki ze statystykami w NBA.

I udało się:) hapy days
Screenshot (38).png

Załączniki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4194
ferguson2 1,1M

ferguson2

Typer
Godzina: 01 30
Spotkanie: Cleveland-Miami
Typ: Donovan Mitchell over 39.5 pkt,zbiórek,asyst
Kurs: 2.55
Bukmacher: betclic
Analiza: Heat nie mieli odpowiedzi na Mitchella w pierwszym meczu, dużo było tego co robi najlepiej czy wjazdów pod kosz,penetracji. Nie wydaje mi się zeby Heat zmienili cos specjalnie, nie zrobi się nagle z takiego Herro topowego defensora. Cleveland wygląda bardzo mocnie w ataku i myślę, że przed wylotem do Miami pokażą się jeszcze z lepszej strony.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3076
ferguson2 1,1M

ferguson2

Typer
Godzina: 01:00
Spotkanie: Detroit-NY
Typ: Brunson over 39.5 pkt,zbiórek,asyst
Kurs: 1.75
Analiza: Na razie liderzy poszczególnych ekip nie zawodzą i kręcą bardzo solidne indywidualne statystyki. Brunson rzucił dwukrotnie ponad 30 punktów i wydaje mi się, że utrzyma podobna linie w tej serii. Te mecze z Pistons będą bardzo wyrównane, Brunson powinien grać te 40 minut na parkiecie, dodatkowo nie tylko rzuca ale także asystuje. Wiadomo, że to zawodnik który potrafi odpalić w najbardziej bliskich spotkaniach i myślę, że jutro ponownie znajdzie się w centrum uwagi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2166
ferguson2 1,1M

ferguson2

Typer
Godzina: 03:30
Spotkanie: Minnesota-LA
Typ: Edwards i Doncic zdobędą łącznie 55 punktów lub więcej
Kurs: 1.61
Analiza: Ant i Luka to dwójka graczy którzy nie schodzą poniżej pewnego progu punktowego w tej serii. Doncic trzyma linie powyżej 30 pkt, a Edwards ponad 20. Myślę, że taka tendecja utrzyma się do końca rywalizacji. Ant jest nieprzewidywalny, ale jestem bardziej skłonny uwierzyć że jednak ten mecz u siebie zaliczy do udanych. A Luka jak to Luka w playoffach zazwyczaj nie zawodzi.

Ostatnia edycja:
Semtex 282,1K

Semtex

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves
Lakers ML @2.44 Pinek

Rozstrzelani Lakers w pierwszym meczu u siebie, w drugim Redick lepiej ułożył obronę, nie pozwolili na tyle czystych pozycji do rzutów zza łuku co w G1 i mamy remis. Teraz Wilki grają pierwsze spotkanie u siebie i dlatego są tutaj faworytem, wiadomo, że w playoffach swój parkiet jest bardzo ważny, jednak wydaję mi się, że Lakers wyjdą jutro na prowadzenie w tej serii. Po pierwsze, nie sądzę żeby LAL kolejny raz dali się zaskoczyć i zostawiać tyle miejsca na obwodzie dla graczy Soty co w pierwszym meczu, na to był duży nacisk w G2, do tego nawet jak coś tam Wilki zaczną trafiać, to uważam, że Lakers też swój shooting powinni odblokować, bo póki co te mecze to takie typowe zapasy w błocie z ich strony. Lakers dobrze potrafią bronić, Redick ulepił z nich solidną ekipę w D, potrafi dobrze reagować, dla nich zostawianie piłki żeby Randle grał sobie iso, to jest raj, JR raczej wybitnie pewną drugą opcją nie będzie. James trochę ekonomicznie grał w tych pierwszych meczach, ale z Donicem i Reaves na piłce to jest zmora każdej obrony, bardzo dużo BBIQ w jednej ekipie jeśli chodzi o rozgrywanie. Klucz to nie pozwolić na trójki Wolves, Randle niech sobie hasa, Edwards też, jak Lakers zabiorą im znowu możliwość odrzucania piłki na obwód, to Sota raczej tego nie ugra.

Ostatnia edycja:
louisarmstrong 2M

louisarmstrong

Użytkownik
Skleciłem bardzo minimalistyczną tasiemkę na mecz Orlando - Boston hm na wypadek bardzo twardego w obronie underowego meczu.(Choć wydaje mi się że taki nie będzie) Za drobne dla lepszego ogladania z kursem ako 7.87 w Betfair
Hm ciekawe co nie wejdzie i uwali kupon:)?? Screenshot (42).png

Ostatnia edycja:
louisarmstrong 2M

louisarmstrong

Użytkownik
No i był twardy underowy mecz a uwaliła kupon jedna zbiórka Panchero , zaliczyli mu 6 i tak myślę że over 6.5 było tu za wysoko Screenshot (43).png
Ale nawet czwarta asysta Tatuma weszła dopiero w końcówce meczu i to psim swędem.

ferguson2 1,1M

ferguson2

Typer
Adebayo over 13.5 zbiórek @3.25 betclic

Bam dostaje wiele minut od Spoelstry, w pierwszym meczu 39, drugim 42 tak więc dzisiaj spodziewam się Adebayo zagra podobnie. Zbiorki to trochę loteria ale czuję że tutaj Adsbayo pójdzie za ciosem z drugiego meczu i będzie rządził na deskach. Ofensywnie może nie daje tyle co obwod, jednak w postseason zbiera regularnie po ponad 10 zbiórek. Pytanie czy Miami jest w stanie nawiązać walkę- myślę, że dzisiejszy mecz to dla nich ostatnia szansa i jeżeli chcą wygrać to Adebayo musi pracować pod koszem najlepiej jak kiedykolwiek.

R 1,9M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina Koszykówka - NBA
Godzina:19:00
Spotkanie: Miami - cleveland
Typ: Struss powyżej 6,5 pkt
Kurs 1,64
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Na szybko bo mecz za kilka minut. W meczu NBa pomiędzy Miami a Cleveland typuję, że zawodnik Max Struss. W poprzednich meczach zdobywał 14, 9 , 19, 9 , 11 pkt. W tym dwa pierwsze to mecze w tej serii play-off przeciwko Miami. Jak dla mnie warto.

Otrzymane punkty reputacji: +91
Semtex 282,1K

Semtex

Użytkownik
Houston Rockets - Golden State Warriors
Alperen Sengun Powyżej 10.5 Zbiórek @1.93 Betclic

Jeszcze raz zagram na zbiórki Senguna. Podczas pierwszego meczu miał tylko 9, w drugim już 16, ale co do pierwszego spotkania to dość pechowo wyszło, tam miał chyba 5-6 zbiórek po 1Q z tego co pamiętam. Warunkami strasznie dominuję nad zawodnikami GSW, byłe takie sytuacje kiedy Warriors nie mogli zebrać piłki w obronie, a Sengun robił po 2 z rzędu zbiórki, dwa razy w obronie podczas G1 i dwie szybkie ofensywne zbiórki. On zawsze gra najwięcej z wszystkich wysokich Rockets, dzisiaj pewnie też będzie 36-37 minut, bo to jest bardzo dobry matchup dla niego. Dobrze zbiera i walczy o piłkę, myślę, że powinno się znowu udać.

Do góry Bottom