>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik 2009

Status
Zamknięty.
lolnik 473

lolnik

Użytkownik
La Lakers-Dallas 1 1.22
Mecz zaczyna się właściwie 31.10.2009r. o godzinie 03:30 czasu polskiego. Faworyt do wygrania całego NBA, czyli Los Angeles Lakers na pewno nie może sobie pozwolić na wpadke u siebie z Dallas, które pierwszy mecz u siebie przegrał z Washington Wizards. To akurat musi wejść, nie ma innej opcji.

NBA uczy pokory
wynik: 94:80 dla Dallas ⛔
Baqu

olo 2,4K

olo

Użytkownik
A nawet skrobnę jakąś analizę, może kilka :wink:

Golden State Warriors u Phoenix Suns ⛔
over 227.5 1.91
bwin

Stawiałem wczoraj, linia mogła wzrosnąć od tego czasu, ale raczej nieznacznie. Obie ekipy wiadomo, że sporo rzucają i mało bronią, zapowiada się overowy mecz i pokaz strzelecki. Phoenix w ostatnim meczu pokazało, że potrafi rzucać, przeciwko Clippersom 109 punktów, a ekipa z LA na pewno broni lepiej niż GSW. GSW z kolei przegrało 1 punktem z Houston, ale rzucili te 107 punktów. Mogli więcej, ale trochę słabo spisał się Maggette, który miał tylko 3/14 z gry. Ale i tak 107 punktów rzucili, a Houston, a Phoenix jeżeli chodzi o defensywę to duża różnica. Myślę, że dziś możemy się spodziewać naprawdę ostrego strzelania i wyniku nawet pod 240 punktów.
Dodam jeszcze, że w ostatnich 4 meczach między tymi ekipami Phoenix miało średnią 124.5 pkt, a GSW 118.

Los Angeles Clippers u Utah Jazz ⛔
under 202,5 1.91
bwin

Linia też z wczoraj. Utah gra u siebie, a wiadomo, że oznacza to poprawę jakości gry Jazzmanów. Widać to choćby po statystykach. W zeszłym sezonie jeżeli chodzi o średnie punktowe, to między grą na wyjazdach a u siebie było parę punktów różnicy, dokładnie nie pamiętam, ale w defensywie chyba nawet z 7 czy coś w tym stylu. Nie wiem dlaczego, ale w EnergySolutions grają zdecydowanie lepiej, lepiej bronią i trochę lepiej rzucają. Dziś spodziewałbym się przede wszystkim dobrej obrony. W ataku, też na pewno swoje pokażą, ale priorytetem chyba jednak będzie obrona. Clippersi bez Griffina, a to oznacza zawsze parę (albo i więcej) punktów mniej. Myślę, że dziś Utah pokaże co potrafi u siebie i zobaczymy spokojny underek.

Póki co tyle, może później więcej.

hasan 0

hasan

Użytkownik
Witam,

Po zenujacej porazce z Bostonem, dzis Bobcats zmierza sie z radosnymi Knicks. W ofercie Tobet mozna znalezc zaklad Gerald Wallace over/under 19.5 pkt. Knicks nie slyna z dobrej gry obronnej, w szeregach Bobcats prozno szukac sie zbyt wielu opcji w ataku (Felton, Diaw, Augustin, Wallace, poki co nie wliczam tu Chandlera bo nie jest jeszcze soba...). Podopieczni D&#39;Antoniego graja dosc szybki basket, akcje nie sa zbyt dlugie, czesto puszczaja cegly zza luku, takze tych akcji bedzie sporo. JAk wspominalem Bobcats po zenujacej porazce - takze latwo przewidziec ze dzis napewno sie &quot;bardziej&quot; postaraja. Wallace jest liderem zespolu takze te 20 pkt przeciwko ofensywnej druyznie powinien spokojnie rzucic. Ponadto ma ciag na kosz, przebojowosc takze licze ze bedzie w porzadku. To tak na szybko ;) Takze :

Gerald Wallace over 19.5 pkt @ tobet. Polecalbym za wysoka stawke;)

wynik: 18 pkt ⛔
Baqu

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Tak na szybkiego;
Detroit Pistons vs Oklahoma City Thunder ⛔
Typ:1
Kurs:1.45
Detroit bez Hamiltona ale myślę że powinni sobie poradzić choć nie będzie łatwo. No i do tego Detroit wygralo 10 z 11 spotkań u siebe.

Phoenix Suns vs Golden State Warriors
✅
Kurs:1.4
The Warriors have lost eight in a row at Phoenix since a 110-100 victory March 18, 2005. Suns forward Grant Hill averaged 27.0 points in the two home games against the Warriors last season.
Miejmy nadzieje że Hill także będzie tak skuteczny jak w tamtym sezonie przeciwko Warriors. Mecz także nie będzie łatwy ale powinna być 1.

Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks
⛔
Kurs:1.26

Ciągle bez Gasola, ale nie widzi mi się inny wynik niż wygrana LAL. Dallas nie dobrze rozpoczęli sezon, a więc i dziś nie spodziewam się rewelacji.
The Mavericks lost 33 of their last 36 road games against the Lakers. I wszystko jasne.

Edit:
Porażka Detroit nawet mnie nie dziwi, ale wtopa Lakersów i ich beznadziejna skuteczność lekko mnie zaskoczyła.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Boston - Chicago || Boston -11.5 || 2.10 Betsafe✅
Wiem wiem handi wysoko zaieszone, ale po takim kursie gram smialo, Byki graja h2h, po ciezkim meczu z San Antonio [wygranem] przyjezdzaja do green areny. Rywal z serii &quot;vip&quot;. W ostatnim spotkaniu Boston pokazal co to znaczy prawdziwa defensywa i rywala nie zdolali przekroczyc lini 60 zdobytych punktow, zas Celtics zdobyli kolo 90. Co najwazniejsze w tym spotkaniu to jak narazie odpoczynek big 3[ z Bobkami grali po 20-25min] naprawde dobra postawa KG i niezla lawka, ktorej Bykom brakuje. Nie wierze w drugi tak dobry wystep Denga, do tego pod koszem Noah nie bedzie mial juz tak latwo dlatego stawiam na Celtics.

Detroit - Oklahoma || Detroit -5.5 || 2.10 Betsafe ⛔
Przed pre sezonem powiedzialbym, ze mega paka sie szykuje w druzynie Pistons. Lecz po tych wszystkich meczach pre sezon i tym pierwszym na inauguracje cos mi nie pasuje, szczegolnie te pierwsze spotkania , byc moze spowodowane bylo to dosc rozleglymi zmianami kadrowymi i z meczu na mecz czuja sie lepiej ? W swoim pierwszym spotkaniu pokonali pewnie Miski na wyjezdzie roznica kolo 20 pkt, dzisiaj graja na wlasnym parkiecie z teoretycznie slabszym rywalem jakim jest Oklahoma &quot;Durant&quot; Thubder. Kurs troche zaskakujacy i biore go z pocalowaniem reki.

Memphis - Toronto || Toronto -4.5 || 1.91 Betsafe⛔
Miski jak byli chlopcami do bicia tak pewnie beda dalej. Toronto w pierwszym meczu zaskoczylo in plus, pokonali Cavs na wlasnym parkiecie a wiadomo Cavaliers nie przegrywaja dwoch meczy pod rzad zbyt czesto. Ekipe maja moim zdaniem bardo fajna i nadajaca sie na PO. Silnie pod koszem na obwodzie rowniez elegancko wiec nie powinni miec problemu z nie broniacymi miskami. Wiadomo po wygranej z Cavs moga sie zachwycic zwyciestwem, ale ja licze na drugie dobre spotkanie i win z handi .

slander 10

slander

Użytkownik
@Piotrek88_14
Nie nastawiałbym się tak na win Phoenix, bo GSW to dość nieobliczalna drużyna. Zwycięstwo w tym meczu będzie zależało od tego jak oba teamy wejdą w mecz i od dyspozycji dnia. Faworytem są oczywiście gospodarze gdyż mają obrzucane własne kosze, ale czy kurs jest wart ryzyka?
@Piotrek88_14 &amp; easy
Co do Detroit to są dwie opcje. Albo stworzą zgraną pakę i wrócą do elity na wschodzie albo nie będą mogli się zgrać/będą się kłócić o minuty(szczególnie mnie ciekawi sytuacja Gordon vs. Hamilton) czego wynikiem będzie całkowity brak chemii(vide poprzedni sezon). Tak naprawdę jeszcze nie wiadomo jaka to będzie drużyna i stawianie przeciwko Thunder(@easy którzy są zdecydowanie lepsi od Miśków), którzy rok temu pokonali Tłoki w PofAH nie wydaje mi się zbyt pewne.
@easy
Chicago przez ostatnie PO uchodzi za drużynę, która potrafi grać z Bostonem. Teraz jest KG i Sheed, więc możliwe, że handi wejdzie, ale nie szalałbym ze stawką.
Typ na Toronto popieram. Wydaje mi się, że wreszcie dojrzeli i mogą w tym sezonie równać się choćby do Atlanty, która już coś tam znaczy na Wschodzie.
Sam stawiam na 5 moim zdaniem murowanych faworytów: Celtics, 76ers, Cavs, NOH i Jazz, co daje kurs 2,08 w bahu.
Co do moich typów, to C&#39;s na własnym parkiecie mogą przegrać tylko z absolutną czołówką,
76ers są na tyle silni, że z Bucks nie powinno być problemów, zwłaszcza, że nie zagra Delfino.
Cavs w końcu muszą wygrać. Porażka z Minny to byłaby katastrofa.
NOH na własnym parkiecie z Kings nie powinno mieć problemów, gdyż mamy tu pojedynek drużyny na poziomie Play-offów kontra całkowita przebudowa.
W Salt Lake City trudno wygrać a Clipps mimo niezłej postawie w pre-season nie wydają mi się groźni bez Blake&#39;a Griffina, który tchnął dobrego ducha w tą drużynę starych gwiazd, a bez niego atmosfera siadła.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
@Piotrek88_14
@Piotrek88_14 &amp; easy
Co do Detroit to są dwie opcje. Albo stworzą zgraną pakę i wrócą do elity na wschodzie albo nie będą mogli się zgrać/będą się kłócić o minuty(szczególnie mnie ciekawi sytuacja Gordon vs. Hamilton) czego wynikiem będzie całkowity brak chemii(vide poprzedni sezon). Tak naprawdę jeszcze nie wiadomo jaka to będzie drużyna i stawianie przeciwko Thunder(@easy którzy są zdecydowanie lepsi od Miśków), którzy rok temu pokonali Tłoki w PofAH nie wydaje mi się zbyt pewne.
@easy
Chicago przez ostatnie PO uchodzi za drużynę, która potrafi grać z Bostonem. Teraz jest KG i Sheed, więc możliwe, że handi wejdzie, ale nie szalałbym ze stawką.
Zgadza sie Detroit ma papiery na powrot do elity, i wszystko bedzie zalezalo od atmosfery, przyszedl Alen -wiadomo problemy bo nie mogl pogodzic sie z tym, ze jest tylko rezerwowym. Teraz sytuacja podobna tylko, ze z Gordonem - ja jednak licze na mocna lawke i solidna piatke ;)
Wlasnie wtedy nie bylo Sheeda + KG co jest oromnym wzmocnieniem do tego Celtowie byli zajechani, bylo to widacw ostatnich meczach golym okiem, dzisiaj raczej powinni bez wiekszych problemow pokonac Chicago, czy 11 pkt ? raczej tak ????
pozdrawiam

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Dzisiejsze mecze :

Osłabienia (tylko te ważniejsze, jak coś brakuje to pisać PW do mnie lub Jacques będziemy uaktualniać listę)
  • Bucks : Carlos Delfino, Joe Alexander
  • Cavs : Delonte West, Leon Powe
  • Bobcats : Raja Bell, Ronald Murray
  • Celtics : Baby Davis
  • Clippers : Blake Griffin
  • Grizzlies : Allen Iverson
  • Heat : Jamaal Magloire, Chris Quinn
  • Jazz : CJ Miles, Kyle Korver, Mehmet Okur, Matt Harpring
  • Lakers : Pau Gasol
  • Magic : Rashard Lewis, Vince Carter, Adonal Foyle
  • Mavericks : Josh Howard, Tim Thomas
  • Nets : Kenyon Dooling, Tony Battie
  • Pistons : Rip Hamilton
  • Rockets : Tracy McGrady, Yao Ming
  • Twolves : Jonny Flynn ,Wayne Ellington
  • Suns : Jason Richardson, Robin Lopez
  • Wizards : Caron Butler, Javaris Crittenton, Antawn Jamison

Zapraszam do dyskusji i podawania typów.

coletrickle164 0

coletrickle164

Użytkownik
Tak na szybko od razu rzuca się w oczy OVER w spotkaniu Cleveland-Charlotte. Linia 183.0, warto spróbować, tym bardziej, że:

* Over is 5-0 in Cavaliers last 5 games as a home favorite.
* Over is 5-0 in Cavaliers last 5 when their opponent scores 100 points or more in their previous game.
* Over is 5-0 in Cavaliers last 5 home games.

.kb 31

.kb

Użytkownik
Chcialem jeszcze zaczekac z graniem i pisaniem tutaj ale juz nie moge sie powtrzymac ???? Wypatrzylem sobie 2 mecze:
Philadelphia@New York

W tym spotkaniu obstawiam dosc pewne zwyciestwo 76ers. Przede wszystkim dlatego, ze Sixers zawsze dobrze sie gralo z Knicksami pod wodza D&#39;Antoniego, w poprzednim sezonie wygrali chyba wszystkie mecze. Oczywiscie Sixers to w tym momencie troche inny zespol- nie ma Millera, jest Brand, troche inny system gry, ale raczej nie zatracili swoich atutow, ktore pozwalaly im wygrywac poprzednie mecze. Knicks sa niemal tym identycznym zespolem co kilka miesiecy temu, jedynie Wloch gra troche wiecej i skuteczniej ???? Nadal graja swoja radosna koszykowka, nadal stosuja praktycznie 7-osobowa rotacje. Dla mnie sprawa jest az tak oczywista, ze poprostu nie wiem co jeszcze moge napisac. Jedyny argument przemawiajacy za Knicks to oczywiscie hala Madison Square Garden. Innych plusow po ich stronie nie widzie i naprawde bede mocno zdziwony jesli wygraja ten mecz.
Charlotte@Cleveland: under 182
Tutaj tez krotko i na temat. Bobcats to jeden z najbardziej underowych teamow w NBA. Graja dosc powolna i defensywna koszykowke, na dodatek zle weszli w ten sezon. Nie mieli nic do powiedzienia przeciwko celtyckiej obronie, a Cavs przeciez rowniez naleza do czolowki ligi jesli chodzi o gre w obronie. Wczoraj minimalnie wygrali z Knicks dopiero po 2 dogrywkach, przy skutecznosci 38%. 202 pkt przez 58 min gry w meczu w ktorym brali udzial zawodnicy D&#39;Antoniego- nic wiecej nie trzeba dodawac ???? Jakby komus bylo malo, dodam oba zespoly beda graly dzisiaj swoj drugi mecz pod rzad. Przewiduje podobny mecz do CHA@BOS, podopieczni Browna nie bede mieli nic do powiedzienia, mozna nawet zagrac handi na Cavaliers.
---
Philadelphia@NYK ✅ 141:127
typ: 1 (-6.5) kurs: 2.65 buk: bet365
Charlotte@Cleveland ✅ 79:90
typ: under 182 kurs: 1.9 buk: bet365

edit:
NY Knicks - Philadelphia 76ers
Andre Iguodala (Philadelphia 76ers) Rebounds+Assists
over 11.5 1.75
tobet
Widze ze trzeba bedzie znowu wplacic tam troche pieniedzy, skoro daja takie prezenty ???? AI w tym sezonie bedzie liderem Sixers w asystach, w zbiorkach juz od dawna jest wysoko wiec nie wiem skad oni wzieli ta linie i to jeszcze na taki mecz ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
NY Knicks - Philadelphia 76ers
Andre Iguodala (Philadelphia 76ers) Rebounds+Assists
over 11.5 1.75
tobet
W MSG spotkają się dziś w nocy nowojorscy Knicksi z drużyną 76ers. Zapowiada się wyrównany, ciekawy mecz. I wg mnie w tym spotkaniu wiele będzie zależało od liderów tych ekip. A takim liderem jest w ekipie Philadelphii bez wątpienia Andre Iguodala. Wczoraj w spotkaniu z Bucks Andre odnotował 9 zbiórek i 7 asyst. A trzeba pamiętać, że dzisiejsze spotkanie na pewno będzie bardziej obfite w sytuacje rzutowe i punkty. Oznacza to więcej okazji do zbiórek i asyst. Dlatego nie sądzę, żeby AI nie przekroczył tego dość niskiego progu.

armor 12

armor

Użytkownik
Spotkanie: Washington(-6)- NJ nets
Kurs: 2.0
Bukmacher: bet365
Analiza: Dzisiaj o 0:10 zostanie rozegrany kolejny mecz w NBA... W tym meczu widze tylko jednego faworyta sa nimi panowie z Wizards... W tym sezonie obie ekipy zagraly juz 2 mecze... Wizards pod wodza jednego z najlepszych PG Arenasem... W pierwszym meczu juz pokazal swoja klase wygrywajac na wyjezdzie z Dallas... Dzisiaj w ekipie Wizards najprawdopodobniej zabranie Butlera... Nets w tym sezonie beda chyba druzyna do bicia... Narazie 2 porazki z Minnesota i Orlando... Po odejsciu Cartera ta ekipa sie pospyala... Zostal tylko Harris i Lopez ale oni sami nie dadza rady... Wizards w tym sezonie napewno beda chcieli awansowac do PO bo w zeszlym roku musieli spisac na staraty poprzez brak swojego agent 0... W tym bedzie inaczej i napewno beda trudna druzyna... Na dodatek to bedzie 1 mecz Wizards w domu... Wiec napewno bedzie glosno i temperatura bedzie bliska wrzenia:smile:

jkula 2

jkula

Użytkownik
A kto by nie chciał awansować do PO ? Ale nie w tym rzecz. Waszyngton wygląda naprawdę solidnie ale nie przekreślałbym szans NJ ( chociaż też uważam, że dziś dostaną od Wizards &gt;10 pts ). Całkiem dobrze w zespół wkomponował się C. Lee dobre zmiany daje R. Alston - wirtuozem to on nie jest ale daje rade ( obaj przeszli z Orlando ). Potrafią wykorzystać przestoje w grze przeciwników ( chociażby wczoraj z Magic ). Moga namieszać coś od czasu do czasu..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom