@Piotrek88_14
Nie nastawiałbym się tak na win Phoenix, bo GSW to dość nieobliczalna drużyna. Zwycięstwo w tym meczu będzie zależało od tego jak oba teamy wejdą w mecz i od dyspozycji dnia. Faworytem są oczywiście gospodarze gdyż mają obrzucane własne kosze, ale czy kurs jest wart ryzyka?
@Piotrek88_14 & easy
Co do Detroit to są dwie opcje. Albo stworzą zgraną pakę i wrócą do elity na wschodzie albo nie będą mogli się zgrać/będą się kłócić o minuty(szczególnie mnie ciekawi sytuacja Gordon vs. Hamilton) czego wynikiem będzie całkowity brak chemii(vide poprzedni sezon). Tak naprawdę jeszcze nie wiadomo jaka to będzie drużyna i stawianie przeciwko Thunder(@easy którzy są zdecydowanie lepsi od Miśków), którzy rok temu pokonali Tłoki w PofAH nie wydaje mi się zbyt pewne.
@easy
Chicago przez ostatnie PO uchodzi za drużynę, która potrafi grać z Bostonem. Teraz jest KG i Sheed, więc możliwe, że handi wejdzie, ale nie szalałbym ze stawką.
Typ na Toronto popieram. Wydaje mi się, że wreszcie dojrzeli i mogą w tym sezonie równać się choćby do Atlanty, która już coś tam znaczy na Wschodzie.
Sam stawiam na 5 moim zdaniem murowanych faworytów: Celtics, 76ers, Cavs, NOH i Jazz, co daje kurs 2,08 w bahu.
Co do moich typów, to C's na własnym parkiecie mogą przegrać tylko z absolutną czołówką,
76ers są na tyle silni, że z Bucks nie powinno być problemów, zwłaszcza, że nie zagra Delfino.
Cavs w końcu muszą wygrać. Porażka z Minny to byłaby katastrofa.
NOH na własnym parkiecie z Kings nie powinno mieć problemów, gdyż mamy tu pojedynek drużyny na poziomie Play-offów kontra całkowita przebudowa.
W Salt Lake City trudno wygrać a Clipps mimo niezłej postawie w pre-season nie wydają mi się groźni bez Blake'a Griffina, który tchnął dobrego ducha w tą drużynę starych gwiazd, a bez niego atmosfera siadła.