Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
+1
Najpewniejsze info przedmeczowe hoopshype.com/social
Masz tam wszystkie twiterry dziennikarzy komentujacych nba.warto posiedziec w nocy przed meczami chocbuwazam ze liga od 2 lat zrobila sie tak wyrownana ze lepiej szukac dogow niz ladowac sie w mecze za grube stawki.siedze w koszykowce od ponad 10 lat,na niejednej juz lidze zeby zjadlem.od tylu tez lat wspolpracuje z Wojtkiem89 mamy tez pukona.Kto sledzil [CUT] to nas zna. I nauczylem sie jednego.Warto czasem z budzetem siedziec i czekac,przychodza momenty vide moja gra przeciwko Houston ze da sie zarobic na jednej druzynie grajac schematycznie.Trzeba tylko poczekac.Granie na sile nic nie da.Z bukmacherka mam do czynIenia od 20 lat i uwierzcie mi byl moment ze mialem - 70k na koncie.Rozwaga a przede wszystkim cierpliwosc i teraz lece na spokojnie i na spokojnie rok w rok a traktuje to juz inaczej niz sposob na zycie,mam na dobre wakacje
To tak troche ku przestrodze
Dla mnie sezon pomalu sie konczy,jak bedzie czas przysiade nad australijskimi nizszymi ligaMi.Warto sie tym interesowac bo info jest sporo a buki slabo to weryfikuja.Cos sie pojawi z mojej strony mysle.Pozdrawiam..a i błagam piscie na forum bo dla mnoe wasze wywody to tez poniekad pozywka.Cxerpie z nich wiedze a i czasem wpadam przez to na wlasne pomysly.Dzieki za inspiracje
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: