W dziale obowiązuje regulamin z którym każdy udzielający się w temacie powinien się zapoznać.
Regulamin działu NBA
Zapraszam do dyskusji i podawania typów.
Regulamin działu NBA
Zapraszam do dyskusji i podawania typów.
Niestety typ na - już po pierwszej kwarcieChicago vs Atlanta
Typ: Under 229,5 pkt
Kurs: 1,89 (Unibet)
No cóż czekałem długo aż wystawią linijki na to spotkanie. Pewnie sami mieli spory ból głowę jaką przyjąć strategię. Ciekawa sytuacja bo właściwe minie 1,5 dnia od ich meczu w Atlancie skończonym 4 dogrywkami. Generalnie można by było grać na over w innych okolicznościach, ale teraz nie przychodzi mi do głowy nic innego jak under. Liderzy Chicago rozegrali w tym meczu po 55minut praktycznie (LaVine 56, Porter 55, Markannen 55) Z Atlanty teoretycznie tylko Young zagrał 56 minut, ale kosztowało to obie ekipy sporo zdrowia. Nawet Carter rozegrał 45minut! Dwóch wypadło wcześniej za 6 fauli Price i Dedmon. W Atlancie trochę osłabień bo raczej znowu nie zagra Collins i teraz wypada Prince z powodów osobistych. Gospodarze w ogóle za dużo wygrywają ostatnio i pewnie za niedługo zarząd ich delikatnie rzecz biorąc "będzie oszczędzał" żeby przynajmniej byli w tej 4 najgorszych drużyn sezonu. Mecz jest o wcześniejszej porze w Chicago, w okolicach 14:30. Różnie to bywa z tymi popułudniowymi meczami, a do tego teraz na pewno dojdzie zmęczenie organizmu. Skuteczność spadnie i liczę że tempo gry również, chociaż Atlanta preferuje szybkie akcje, a Chicago ostatnio naprawdę dobrze ofensywnie wyglądało. Jednak w takich okolicznościach pobieram under. Nawet zastanawiam się nad niższymi linijkami.
Do tego za drobne dorzucam win Atlanty pomimo osłabień kurs: 2,5 jest trochę za wysoki
rzucili 230pkt w jednej kwarcie? to chyba jakis rekord ????Niestety typ na - już po pierwszej kwarcie
Dzięki, tylko 2500 zł zabrał ????
Wystarczy ze rzucili 127 do połowy, typ na gruby -rzucili 230pkt w jednej kwarcie? to chyba jakis rekord ????
Ty tak na serio? A czy on ci kazał to grać? Każdy ma własny rozum. Przecież on nie jest wyrocznią ???? Pretensje możesz mieć do siebie że zagrałeś, a nie do niego że podał taki a nie inny typ. Do usunięcia.Niestety typ na - już po pierwszej kwarcie
Przepraszam że się wtrącę ale trzeba siedzieć w sporcie który się gra, tym bardziej za wysokie stawki.Niestety typ na - już po pierwszej kwarcie
Dlatego ja otworzylem nowy temat : https://forum.bukmacherskie.com/threads/mlb-ballpark.155691/ - po to ze ja wam nie daje "RYBY" a daje wam "W ędkę". - a jak bedziecie sie nia poslugiwac to juz od was zalezy. - a nie , niemiec pojecia , brac typy a potem plakac - dobra rada - nie znam sie, niemam pojecia, rowna sie ,nie gram.Przepraszam że się wtrącę ale trzeba siedzieć w sporcie który się gra, tym bardziej za wysokie stawki.
Ale po co taki komentarz? To Ty te pieniądze postawiłeś, własną dłonią. Nie on za Ciebie.Niestety typ na - już po pierwszej kwarcie
Co to jest za komentarz? Nie ośmieszaj się.Niestety typ na - już po pierwszej kwarcie