opensparviere
Użytkownik
Tak jak powyżej, dzisiaj idę w stronę Minnesoty. Jeśli chodzi o h2h to Warriors wygrali ostatnie 10 spotkań w Minneapolis, więc dzisiaj czas aby skończyć ten streak i są na to duże szanse. Wilki są 2.5 gry do tyłu względem Nuggets i młodzy gniewni są wciąż w walce o PO, a chętnie by w nich zagrali. Mają Wigginsa, który jest niemal kompletnym graczem, do pomocy Rubio, który niesamowicie pomaga rozprowadzać piłkę no i w dodatku Towns, który zawsze coś tam robi. Nie jestem akurat fanem tego ostatniego i nie śledzę jego poczynań, ale jeśli Wiggins ma gorszy dzień, to Towns wyciąga zespół, a jeśli oboje mają dobry dzień to dzieją się cuda. Są ambitni, więc na pewno będą walczyć z Warriors, dodatkowo osłabionymi jeśli chodzi o skład i formę. Gospodarze ostatnio wygrali z Clippers, byli blisko wygranej ze Spurs, ostatnie 10 spotkań to 6 zwycięstw, a terminarz nie był łatwy. Goście mają identyczny bilans, z tymże forma raczej zniżkowa. Od czasu spotkania z Waszyngtonem i utraty KD nie radzą sobie i wygrane nie są takie pewne. Mogą sobie dzisiaj nie poradzić z natarciem wilków, których gra ostatnio mi się podoba i w nich wierzę. Dodatkowo jutro dużo bardziej prestiżowe spotkanie Warriors ze Spurs, więc albo cisną dzisiaj, aby dostać lanie od Ostryg, albo odpuszczają dzisiejsze spotkanie, aby zebrać się na jutro. Ja mam nadzieję na trzeci scenariusz, czyli lanie i tu i tu ????
Minnesota - Warriors 1 @2.9 lub bezpieczniej +5.5 @1.9. Do boju Wilki!!
103-102
Wilki!! Cóż za mecz, 12 punktów przewagi po 3 kwarcie i zwycięstwo jednym punktem!! Tak jak mówiłem, trójka wyżej wymienionych nie zawiodła. W pierwszej połowie Tows, w drugiej Wiggins, oraz Rubio z double-double. Golden kolejny raz obsrani, słaba skuteczność za 3 plus nietrafiony strzał na 2 sekundy przed końcem przez Curryego. Wielki mecz, wspaniałe widowisko i zarobione pieniążki. Polecam Minnesotę i życzę wszystkiego najlepszego ????
Minnesota - Warriors 1 @2.9 lub bezpieczniej +5.5 @1.9. Do boju Wilki!!
103-102
Wilki!! Cóż za mecz, 12 punktów przewagi po 3 kwarcie i zwycięstwo jednym punktem!! Tak jak mówiłem, trójka wyżej wymienionych nie zawiodła. W pierwszej połowie Tows, w drugiej Wiggins, oraz Rubio z double-double. Golden kolejny raz obsrani, słaba skuteczność za 3 plus nietrafiony strzał na 2 sekundy przed końcem przez Curryego. Wielki mecz, wspaniałe widowisko i zarobione pieniążki. Polecam Minnesotę i życzę wszystkiego najlepszego ????