@Magiki, myślałem o tym jeszcze przed konkursem ale doszedłem do wniosku że będzie jeden wielki olew i ludzie zagrają sobie raz na odwal te 6 typów i po sprawie.. Jaki to maraton wtedy? Wiem, że czasami ciężko jest znaleźć czas na przemyślane typy dlatego podobnie jak w poprzedniej kwestii nie chcę być tym złym i mówię wprost: niech każdy napisze w tym temacie czy jest za tym pomysłem czy wolicie zostać przy starych zasadach. Jak zagłosuje większość tak będzie.
Nie zgadzam się z tym. Co prawda miałoby to wyznacznik jeżeli gralibyśmy od początku na takich zasadach, ale na chwilę obecną zwróć uwagę, że wyklarowała się pewna ilość userów, którzy poświęcają swój czas termu pojedynkowi podając w miarę możliwości regularnie typy. Dalej, powiedz kto o zdrowym rozsądku (mówię na chwilę obecną, mając na uwadze to co napisałem wyżej) wrzuci na początku tygodnia 6 typów na chybił trafił i po sprawie? Zrobiłbyś tak ? .. Ja na pewno nie. Zrobiłbym tak w przypadku jeżeli uznałbym, że te 6 typów ma rację bytu, ale nie na odpiernicz. Każdy ma swój rozum, grają tutaj ludzie rozgarnięci, którzy traktują ten pojedynek poważnie (tak myślę) więc nie sądzę, że tą propozycję którą podałem ktoś by nadużywał lub obrócił przeciwko nam. Nie twierdzę też, że trzeba od razu wrzucać te minimalne 6 typów. Chodzi mi o to, że są dni w których jest wuchta spotkań i jest kilka naprawdę fajnych typów, atu trzeba wybierać max te dwa, a są dni gdzie jest jedno, dwa spotkania i np. nie widzisz nic do grania (wcześniej wykorzystałeś wolny dzień) i suma summarum musisz coś wrzucić, prawda? Ja tak czasami mam nie wiem jak reszta .. W ogóle widzę, że nikt nie odpowiedział na Twój apel więc ponawiam, ludzie piszcie jak to widzicie. pozdro