>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marathon 2010/11 .!.

Status
Zamknięty.
porky 104

porky

Użytkownik
???????????? MARATHON NBA - dzień 45 ????????????

*W razie gdybym się pomylił proszę zgłaszać to na PM.

oznacza, że &quot;BONUS&quot; został już wykorzystany;

oznacza, że user ma możliwość podania typu bonusowego.

j.will 150

j.will

Użytkownik
BONUS ( porky jeśli się pomyliłeś w tabelce i nie mam juz możliwości podania Bonusa to prosze poprostu nie licz tego typu ;) )
Boston to win over 10.5
kurs 3.10
centrebet
Boston -6
kurs 2.00
bet365
Orlando magic
1.74
bet365

magiki 42

magiki

Użytkownik
j.will Ty mylisz bonus z normalnym typem. Mówiąc bonus mamy na myśli różnicę zwycięstwa, ale w przedziale punktowym, a nie handicap.
Jako bonus podałeś- Boston to win over 10.5 - a przecież to nic innego jak Boston -10,5 ..

youngmoney 40

youngmoney

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Boston Celtics
typ: C&#39;s
kurs: 1,49
buk: pinnacle

jeszcze chciałbym poruszyć pewną kwestie. Niedługo święta i potem nowy rok, w moim przypadku prawdopodobnie bedzie tak że na BN nie bede mial dostepu do neta... nie wiem jak u was to wygląda ale moja propozycja jest taka, żeby na 3 dni świąt (24,25,26) oraz nowy rok (31 i 01) osób które nie podadzą typów nie obciążać punktami ujemnymi. Każdy mniej więcej już wie co bedzie robił w sylwka i święta, więc napisze co o tym sądzicie i podejmiemy decyzje....

magiki 42

magiki

Użytkownik
ok, jeżeli już zaczynamy jakąś dyskusję ;d
Ja mam pomysł i prośbę, żeby zmodyfikować podpunkt dotyczący, że codziennie trzeba podać typ z wyjątkiem jednego dnia w tygodniu. Ja proponuję zastąpić do punktem, gdzie w tygodniu trzeba podać min. 6 typów, a max. 14. Jakby nie patrzeć niewiele to zmieni w regulaminie, bo jak ktoś chce to podaje typy codziennie więc ok, ale ja wiem z autopsji, że coraz częściej rzucam typy na aferę. Czasu niewiele i kilka razy zdarzyło się tak, że rzuciłem coś na chybił trafił, byle było a to nie jest dobre rozwiązanie. Proponowana przeze mnie sugestia wprowadzi jakąś elastyczność w konkursie i moim zdaniem rozwiąże wiele problemów, typu, że ktoś opuścił dany dzień lub kilka i dostaje spory minus, gdzie tak naprawdę może w jeden dzień może podać te min. 6 typów i ok po sprawie. Co dalej YM pisze wyżej na temat BN i jakby nie patrzeć to co zaproponowałem też może rozwiązać ten problem. Przemyślcie to, pozdro ;b

porky 104

porky

Użytkownik
Dallas Mavericks - New Jersey Nets
Dallas Mavericks [-5.5]
1.44
bet365
@j.will, Magiki dobrze Ci to wszystko wyjaśnił..

@Magiki, myślałem o tym jeszcze przed konkursem ale doszedłem do wniosku że będzie jeden wielki olew i ludzie zagrają sobie raz na odwal te 6 typów i po sprawie.. Jaki to maraton wtedy? Wiem, że czasami ciężko jest znaleźć czas na przemyślane typy dlatego podobnie jak w poprzedniej kwestii nie chcę być tym złym i mówię wprost: niech każdy napisze w tym temacie czy jest za tym pomysłem czy wolicie zostać przy starych zasadach. Jak zagłosuje większość tak będzie.
@YM, jeżeli pomysł Magiki zostanie zaakceptowany to będzie problem z głowy w przeciwnym wypadku zamkniemy konkurs na te 3-4 dni. ????

valenciacf 572

valenciacf

Użytkownik
niestety nie dalem rady ostatnio podac typow ???? chociaz niezle to wyglada ????
zobaczymy jak dzisiaj to pojdzie ????

Magic-2.5
1.96
12Bet

Magic HT-2
2.00
5Dimes

porky pierwszy pomysl byl dobry to ma byc maraton a nie w 3 dni 10 typow i luzik
na biezaco trzeba ogarniac temat a mysle ze zawsze mozna odpuscic te 2-3 dni jesli sie poda prowadzacemu powod i nie musimy zamykac tematu na swieta kto nie bedzie mogl podac typow to nie poda ????

pozdro

porky 104

porky

Użytkownik
???????????? MARATHON NBA - dzień 46 ????????????

*W razie gdybym się pomylił proszę zgłaszać to na PM.

**Czekam na Wasze odpowiedzi na temat propozycji Magiki.

oznacza, że &quot;BONUS&quot; został już wykorzystany;

oznacza, że user ma możliwość podania typu bonusowego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom