***Jeszcze nie tak dawno narzekałeś, że konkurencja za bardzo odstaje.. ????zaczynacie doganiac ???? chyba zaczyna sie czarna seria z mojej strony
***Rotacje są i raczej będą cały czas, bo dużo userów jest na granicy +/- ????Jeszcze wczoraj były tylko 3 osoby na plusie, dziś już 7. Gra się zaczyna rozkręcać ????
***Ja też właśnie liczyłem dwa razy bo jak za pierwszym mi wyszło, że brakło Ci pkt to nie mogłem uwierzyć. :jezora:po przeliczenu jak to zobaczyłem to myślałem, że monitor wyrzucę ;/ to juz nie jest pech to jest wa mać jakieś fatum; ostatnio KD 1 pkt teraz to masakra .. : c
***Szczerze mówiąc mnie też się to nie podoba no ale w regulaminie nie ma napisane, że na jeden mecz przysługuje jeden typ, a nie chcę tego zmieniać w trakcie turnieju.. Będzie to nauczka dla mnie i na następny raz na pewno ujmę to w regulaminie. Póki co można tak grać.btw. porky sprawdź granie lidera, bo jak już widzę typy z jednego spotkania, które się powielają to nie pachnie to za ciekawie ;/ już nie raz się pojedynkowałem i taka kombinacja nazywana była jednoznacznie - cwaniactwo. Nie chce mi się tłumaczyć co i jak, dlaczego; każdy kto ogarnia ten temat wie dlaczego.