>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marathon 2010/11 .!.

Status
Zamknięty.
r30 0

r30

Użytkownik
a dla mnie nie są ciężkie ????
Miami vs Orlando
Orlando ML
Kurs: 2,45
Oddsmakers
Miami vs Orlando
Over 186
Kurs: 1,91
Betsson

magiki 42

magiki

Użytkownik
New Orleans Hornets vs. Denver Nuggets
under 206,5
2,04
Pinnacle
sorry za spam; miałem #8 wrzucić później, ale wrzucam teraz.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Porky chwilowo odpoczwa od forum ale panuje nad sytuacją i Marathon jest niezagrożony. Nie lękajcie się. ????

Typy by porky

Mecz : Phoenix Suns - Los Angeles Lakers
Typ : 1
Kurs : 3.00
Buk : Ladbrokes

Mecz : Charlotte Bobcats - Indiana Pacers
Typ : Charlotte Bobcats [-4.5]
Kurs : 1.93
Buk : Pinnacle

Teraz moje :

#5.
Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers
Cavs -1.5
2.65
Bet365

#6.
New Orleans Hornets - Denver Nuggets
Denver -2
2.2
Bet365

dejf 98

dejf

Użytkownik
najlepsze jest sprawdzanie kto co postawił żeby się nie powtarzało. po pracy jak sie wraca to raczej można już tylko typować na zawodników , bo reszta obcykana juz ????

Mecz: Dallas Mavericks - Memphis Grizzlies
Typ: Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks) Points+Rebounds Over 33
Kurs: 1.85
Buk: Tobet

sergiu 123

sergiu

Użytkownik
Porky:
Postanowiłem zrobić to podobnie jak jest w Rankingu MLB, dlatego nie będziecie sami liczyć sobie bilansu tylko będę to robił osobiście.

???????????? MARATHON NBA - dzień 5 ????????????

*W razie gdybym się pomylił proszę zgłaszać to na PM.

hehe ciężkie te początki sezonu dla mnie ????
**Tedzik nie przejmuj się, ja też na szarym końcu. ????
Pamiętasz jak w drugiej edycji .KB był ostatni i to na dużym minusie a potem przepędził nas i wygrał wszystko? ;] To jest Maraton i początki bywają ciężkie..
a dla mnie nie są ciężkie ????
**r30, wszystko w swoim czasie. ????

**Qozi, dzięki za wrzucenie typów. ????
a ***** prawda, wchodzę i już i widzę łamanie regulaminu
**Magiki ale regulamin jest ogólnodostępny i każdy user musi być uważny, bo ja nie będę każdemu zwracał uwagi.. Coś od siebie troszkę trzeba dać. ????
najlepsze jest sprawdzanie kto co postawił żeby się nie powtarzało. po pracy jak sie wraca to raczej można już tylko typować na zawodników , bo reszta obcykana już ????
**Dejf, ale widzisz że wymyśliłeś dobry typek. :p Żeby było śmieszniej to wszedł na samym styku. ;] Mamy dużo ludzi w konkursie i każdy ma podawać co innego, dlatego ci ostatni mają trudne zadanie..

Ops nie zauważyłem
**Anonimowy, niech to będzie nauczka dla Ciebie, że za nieuwagę się płaci.. Aczkolwiek typ nie wszedł więc pretensji nie po
pako 13:23:46
winieneś mieć. ;)

***wilQ jest pierwszym userem, który nie zdołał wytrzymać trudów Maratonu.. ????
Brawa bić mu nie będziemy ale i narzekać też nie, rozumiem że nie samym forum żyje człowiek, aczkolwiek ludzie którzy odpadają w trakcie lądują na moją czarną listę, która uniemożliwi im udział w kolejnych edycjach tej zabawy..
wilQ przynajmniej zachował się fair i napisał mi o co chodzi i szanuję to, ale kwestią czasu jest kiedy z Maratonu wypadnie j.will, który zachowuje się niepoważnie..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom