krzysztofix
Użytkownik
Cleveland-Boston
Boston -4,5
@1,91
Betsafe
Cleveland-Boston
Boston -4,5
@1,91
Betsafe
Tak, buk dowolny, niżej rozwijam temat..buk dowolony?
rozumiem ze ten tydzien (bez jednego betu) to od pon-ndz trwa ?
Właśnie tak sobie pomyślałem o tym, że nie każdemu chce się liczyć. ????porky wielkie dzieki, że podliczasz typy ???? tabela bardzooo się przyda
Odnośnie bukmacherów to w miarę możliwości kontroluję to, aczkolwiek liczę na to że mamy do czynienia z dorosłymi ludźmi, którzy zachowują się tak jak przystało.. W końcu priorytetem jest dobra zabawa i gra fair!btw.
porky zawęź listę bukmacherów do kliku, tych bardziej znanych, bo tak jak teraz to trudno jest egzekwować czy ktoś nie zawyża kursu. No chyba, że cały czas tu siedzisz i od razu sprawdzasz, albo jesteś na tyle zmotywowany i w razie wątpliwości piszesz do każdego buka ;d
poza tym na chwilę obecną jest nas bodajże 15 i brak możliwości powtórzenia typu też mija się z celem moim zdaniem. Co będzie gdy w danym dniu będą max dwa spotkania? jak tu nie powtórzyć typu gdy dajmy na to podajesz ostatni i w przypadku 2 typów przez innych userów to prawie 30 mozliwośći masz wykorzystanych ... Jest też druga możliwość, po prostu zrób aneks, że jeżeli w danym dniu będzie mniej niż np. 3 spotkania to punkt z powtarzaniem typów nie będzie się liczył ?
pozdro.
Nie chodzi o liczenie, bo to tak i tak praktycznie każdy robi, tu bardziej chodzi o to "kto jak stoi", bo trudno pamiętać bilanse wszystkich userów, a poza tym przekładanie każdej strony również jest trochę problematyczne. Tu masz wszystko na tacy. Tylko, że Tobie się chce .. ;pWłaśnie tak sobie pomyślałem o tym, że nie każdemu chce się liczyć. ????
.. i tego się trzymajmyOdnośnie bukmacherów to w miarę możliwości kontroluję to, aczkolwiek liczę na to że mamy do czynienia z dorosłymi ludźmi, którzy zachowują się tak jak przystało.. W końcu priorytetem jest dobra zabawa i gra fair!
good choose ; ) na pewno rozwiąże to jakiś problem."Jeżeli na dany dzień w ofercie mamy cztery spotkania lubi mniej, wówczas można powtarzać typ podany przez innego Maratończyka." ????
A ja wlasnie jestem przeciw temu. Po co mam patrzec na innych i ogladac co graja? Wole grac swoje.. Na innym forum jest taka mozliwosc ze post wyslany jest widziany przez moda tylko, wiec nie widac co kto inny zagral i tutaj tez bym tak wolal, bo jako ostatni bym mial zagrac cos, przy duzej ilosci zawodnikow poprostu nie bedzie typu dobrego..Jeżeli chodzi o brak możliwości powtarzania typu to już wczoraj Ted pisał do mnie o tym i skoro znalazła się druga osoba o takim zdaniu to chyba rzeczywiście muszę to zmienić..
Jeżeli dorwę kogoś z ModTeam to zostanie edytowany post z regulaminem, aa poprawka brzmi:
"Jeżeli na dany dzień w ofercie mamy cztery spotkania lubi mniej, wówczas można powtarzać typ podany przez innego Maratończyka." ????
Jogurcik, taka sytuacja jest tylko wtedy gdy w ofercie jest mało spotkań a głównie nie będzie się to zdarzało zbyt często.. Ja tu nie jestem modem, tylko zwykłym userem.. Sprawa już jest zaklepana i tak zostanie. Szczerze mówiąc to ja osobiście lubię grać coś nawet przeciwnego do tego co poda inny user..A ja wlasnie jestem przeciw temu. Po co mam patrzec na innych i ogladac co graja? Wole grac swoje.. Na innym forum jest taka mozliwosc ze post wyslany jest widziany przez moda tylko, wiec nie widac co kto inny zagral i tutaj tez bym tak wolal, bo jako ostatni bym mial zagrac cos, przy duzej ilosci zawodnikow poprostu nie bedzie typu dobrego..
No ale co ja na to poradzę?No tak, tylko teraz zamiast szybko podac 2 swoje typy, to bede musial przegladac wszystko co inni grali..????