>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - Luty 2007

Status
Zamknięty.
zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Spotkanie: Phoenix Suns - San Antonio Spurs (-4,5/+4,5)
Typ: 1 (Suns -4,5)
Kurs: 1,75
BUK: BetGun
Analiza:
Postanowiłem z dzisiejszej skromnej oferty meczy (w Miami zostanie rozegrany mecz miejscowych Heat z Cavs jak dla mnie nie przewidywalny bo Cavs się wreszcie musza przełamać). Ale wrócmy do mego meczu. „Słońca” po niespodziewanej (jak dla kogo) przegranej z Timberwolves są podrażnieni i zmotywowani do wygranie dzisiejszego meczu. Patrząc na nazwy drużyn to aż strach obstawiać ale „Ostrygi” SA w słabej formie i na razie nie widac by coś ich odmieniło. Jesienią oba zespoły spotkały się w San Antonio i gospodarze wygrali po dogrywce 111:106. Ale wtedy Spurt nie miało sobie równych w całej lidze a aktualnie grają w kratkę a karty rozdają Mavs i Suns. Spurt wczoraj w nocy niespodziewanie uległy osłabionym Jazzmanom i nie sądzę by ze „Słońcami” dali radę.

???? ???? ????

Spotkanie: Miami Heat – Cleveland Cavailers
Typ: 2
Kurs: 2,88
BUK: Betfair
Analiza:
Specjalnie podałem na Cavs bo im kibicuję a Heat I hate. LeBron bez wsparcia zespołu Ameryki nie podbije i nawet jeśli on rzuca powyżej 30pkt to reszta zespołu mało kto zdobędzie więcej niż 15-20 pkt. Co prawda Cavs w tym sezonie grają o niebo lepiej od „Żaru” ale każdy wie czemu. Po powrocie Wade’a Miami rżeneło każdego ale obecnie troche ich inni przegasili. Do tego słaba ostatnio postawa Cavs i oba teamy z ostatnich 10 meczy wygrały tylko po 4. Ale wczoraj obe rozwaliły rywali, Heat niestety pokonali wysoko Bucks, a Cavailers odprawili z kwitkiem Warriors. Mamy druga połowe sezonu ale oba zespołu jeszcze się nie zmierzyły i zobaczymy co z tego wyjdzie. Faworytem Heat, ale nie takim pewnym.

???? ???? ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nie zgodzę się z typem na Cavaliers . Dla mnie Miami pewnie wygra z Cavs , choć prawdopodobnie goście zagrają już z LeBronem James&#39;em który sam wyraził juz chęć grania . Drużyna Jamesa z nim w składzie jednak jeszcze nigdy nie wygrała w Miami i wątpie by stało się to dzisiaj . Odkąd Lebron gra w NBA bilans pojedynków Heat-Cavs w Triple A jest 6-0 ... Ponadto Cavs na wyjazdach nie grają zbyt dobrze , i ostatnie 2 zwycięstwa na wyjazdach z rzędu ( ze słabą Philadelphią i Warriors ) to wydaje się być już i tak za dużo ...

P 0

puzon

Użytkownik
Zaszkis nie uważasz że typowanie NBA o tej godzinie jest jak totolotek? Proponuję trochę później pisać analizy bo na teraźniejszy stan nie wiesz np. czy zagra gruby, williams, nie wiesz czy zagra lebron. Dla mnie to trochę dziwne...

W 2

wislak

Forum VIP
Zaszkis nie uważasz że typowanie NBA o tej godzinie jest jak totolotek? Proponuję trochę później pisać analizy bo na teraźniejszy stan nie wiesz np. czy zagra gruby, williams, nie wiesz czy zagra lebron. Dla mnie to trochę dziwne...
przychylam sie do opinii ;) dlatego uwazam ze w bukach naziemnych ciezko sie gra
sam wczoraj bylem i bankowo stawialbym na Nuggets a jak sie dowiedzialem o tych ktorzy nie zaraja to na Portland zatypowalem ????

ale kazdy ma swoj styl - jak komu pasuje

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
przychylam sie do opinii ;) dlatego uwazam ze w bukach naziemnych ciezko sie gra
sam wczoraj bylem i bankowo stawialbym na Nuggets a jak sie dowiedzialem o tych ktorzy nie zaraja to na Portland zatypowalem ????

ale kazdy ma swoj styl - jak komu pasuje

Ludzie dajcie spokój. Ja patrze na kontuzję i inne rzeczy nie wiem jak ty. A na TD wysyłam póżniej więc czas pisania analizy nie ma znaczenia. Jak się czegoś dowiem to pisze inną i już, choć takie coś mi się jeszcze nie zdarzyło. :spokodfhgfh: ???? ???? ????

alleniverson 0

alleniverson

Użytkownik
Miami Heat - Cleveland Cavaliers

Miami zajmujące trzecią pozycję w NBA Southeast będzie podejmować u siebie zespół Cleveland Cavaliers. Miami łącznie ma 11 wygranych u siebie. Ostatnio u siebie prezentują się całkiem dobrze, ale rywale byli z dolnej półki, gdyż pokonali Indianę, New York i Milwaukee, ale 110 do 80. Cleveland na wyjeździe mają 10 wygranych i 13 porażek. W ostatnich dniach na wyjeździe wygrali z Golden State czy ze słabą Philadelphią 76ers, a przegrali z Seattle 101:96, z Portland 94:76 czy z Denver 110:99. Ostatni ich mecz to domowa wygrana z grającymi w kratkę graczami Golden State 124:97. Dodatkową informacją jest to że w grach pomiędzy tymi zespołami, tylko raz faworyt nie wygrał spotkania. Sądzę że dziś nie będzie inaczej i Miami odniesie wyraźne zwycięstwo nad graczami Cleveland Cavaliers.

▶ Typ - Miami Heat

Phoenix Suns - San Antonio

Zdecydowanie najciekawsze spotkanie tej nocy w NBA. Obie drużyny pochodzą z Western Conference. Phoenix jest na pierwszej pozycji w dywizji Pacific. Na własnym terenie prezentują się znakomicie, bowiem tylko 3 spotkania okazały się przegrane a aż 19 wygranych. Trzy dni temu Phoenix przegrało z Minnesotą na wyjeździe, tym samym kończąc serię 17 zwycięstw pod rząd. Ostatni ich mecz domowy miał miejsce 11 temu z Minnesotą z którą wygrali aż 131:102. San Antonio są na drugim miejscu w NBA Southwest. Na wyjeździe wygrali 16 razy. Ostatnie ich wyjazdowe spotkania to wygrana po dogrywce z Los Angeles Lakers 94:96 oraz wczorajsza porażka z Utah, co było niespodzianką. Uważam że Phoenix, które jest w świetniej formie wygra dzisiejsze spotkanie i zacznie kolejną serię zwycięstw.

▶ Typ - Phoenix Suns

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

W 2

wislak

Forum VIP
Miami Heat - Cleveland Cavaliers

Moj drugi ulubiony team podejmuje jeden z tych ktorych najbardziej nie lubię ???? Oba zespoly wygraly ledwie 4/10 spotkan w ostatnim czasie. gracze z Florydy wydaje się, ze najlepsze chwile tego seoznu mają przed sobą. Coraz lepiej i odważniej gra ShaQ. Cavs graja coraz gorzej. Z początku wyrobili sobie niezłą pozycję, a teraz Wygrali tylko 3 mecze w ostatnim czasie i to pokonując słabiutkie 76ers i dwukrotnie GSW. Miami miało troudnych rywali. Porazki z Dallas, Lakers czy Bulls w CHicago mozna usprawiedliwic. W tym sezonie się jeszccze nie spotkali. H2H ostatnich dwoch seznow wypada lepiej dla &quot;Żaru&quot; 5 zwycięstw i 2 porazki. W druzynie gospodarzy nie zagrają Hite i Simien, niepewny jest tez występ Williamsa i oczywiscie O&#39;Neala. W Cavs nie pewny jest występ LeBRona Jamesa, chociaz myślę, że wystąpi. Nie odpusci takiego meczu ???? Bez niego śmiało można postawić na handicap, ale to dopiero sie okaze przed meczem czy zagra czy nie. Handicap tylko -5.5 więc mysle ze śmiało można grac po kursie 1.92 w Expekcie. Nie jest to duzo, w ostatniej kolejsce Heat wygrało 30 punktami a Wade jest w swietnej formie. Poza tym gra bardzo efektownie i jest regularnie nagradzany przez Nba.com w najlepszych 10 akcjach nocy ????

Moje typy:
Miami 1.44 Expekt ✅
Miami -5.5 1.92 Expekt
⛔

Phoenix Suns - San Antonio Spurs

Spotykają się 2/3 najlepszych zespołów ligi! Jest to mecz na samym szczycie. Nie ma jakis powaznych brakow kadrowych wiec mozemy sie przygotowac na swietne widowisko. Nie sądze zeby Słonca nie wygraly tego meczu. Moze minimalnie ale jednak. Handicap -6.5 uwazam za zbyt duzy. Nash ze swoimi asystami potrafi rozpracowac kazdy zespol. Aktaualnie w tabeli plasują się tuz za Mavs i przed Spurs. SAS miało piekny początek sezonu, ale teraz grają przeciętnie. Suns i MAvs zdominowali NBA. Duncan i Parker grają niezle i regularnie. Wspomaga ich dzielnie Ginobili. Ale jednak jakos rzadko przekraczają 30 punktow i to na pewno ich troche moze martwic. Bilans 9-1 w ostatnich 10 meczach w NBA mają aktualnie Phoenix i Dallas, ale to dzisiejsi gospodarze prowadza dzieki lepszemu stosunkowi koszy. Gracze z Arizony przegrali tyko 3 razy w tym sezonie u siebie, wygrywając przy tym 19-krotnie. SAS niezle grają na wyjazdach : bilans 16-7. Mysle jednak ze Suns wygra to spotkanie. W tym sezonie spotkali sie raz, kiedy to dzisiejsi gospodarze grali srednio a Spurs dominowalo w NBA. Dzis jest odwrotnie. Wtedy bylo 111:106 po OT i mysle ze dzisiaj takze bedzie swietne wyrownane spotkanie ale z Happy Endem dla gospodarzy.

Moje typy:
Suns 1.38 Expekt ✅
Spurs +6.5 1.92 Expekt
⛔

J 3,9K

jacques

Forum VIP
[center:c6237e8412]

[/center:c6237e8412]
[center:c6237e8412]Typ : NJN + 2.5 1.91 / NJN + 4.5 1.70[/center:c6237e8412]

Według mnie typ dnia . New Jersey ostatnio naprawdę prezentuje się wyśmienicie zwłaszcza na wyjazdach . Orlando co prawda w ostatnich 5 meczach u siebie 3W-2L , ale zwycięstwa nad Bostonem , Atlantą czy Millwaukee to nie jest nic wielkiego , natomiast z Dallas i Washigtonem nie mieli nic do powiedzienia . Dodatkowo brak Granta Hilla , Arizy i prawdopodbnie Doolinga .

[center:c6237e8412]

[/center:c6237e8412]
[center:c6237e8412]Typ: Toronto win 1.75 [/center:c6237e8412]

Kolejny bardzo ciekawy kurs , a ryzyko według mnie nie duże . Oba zespoły zagrają w najsilniejszych składach . Według mnie nie podlega dyskusji który zespół jest lepszy . Fantastyczna ostatnio gra Calderona i Bosha , powrót TJ Forda . Wszystko przemawia za Raptors . Hawks co prawda poradzili sobie ostatnio u siebie Celtami , Warriors i Magic , ale przegrali z 76ers czy Bobcats . Toronto pokonało z kolei najlepszy zespół wschodu Wizards ,a na wyjazdach byli lepsi od 76ers , Bucks czy Celtics . Na ostatnie 4 mecze w Atlancie , 3 krotnie lepsi byli Raptors . W tym sezonie Hawks wygrali u siebie z Toronto + raz na wyjeździe ( 1 mecz h2h wygrało Toronto ) ale wtedy Toronto nie było w takiej formie i miało problemy z kontuzjami ...

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Spotkanie: Boston Celtics – L.A. Clippers ✅
Typ: 2
Kurs: 1,45
Analiza:
Boston ma tragiczną passę 13 porażek z rzędu i chyba się to skończy dopiero po powrocie ich świetnego lidera, Paula Pierce’a. Póki co nie dają u siebie rady nawet słabiutkim Hawks. Sytuacja zespołu jest tragiczna, był czas, że prowadzili w dywizji Atlantic a teraz muszą przełknąć wiadomość, że aktualnie są najgorszym zespołem ligi. Morale są niskie a zespoły, które grają z Celtami są pewne siebie i bez problemu wygrywają. Dziś pora na zwycięstwo Clippers, mimo że na wyjazdach sobie nie radzą to dziś nie powinno być problemu. Ogólnie Clippers ostatnio złapali wiatr w żagle i są jednym z najlepszych ostatnio grających zespołów. Okazją do pokazania rywalom, że SA lepsi zafundowali 27 grudnia pokonując na własnym parkiecie Boston Celtics aż 100:77 i dziś nie jest powiedziane, że nie będzie podobnie ale zwycięstwo gości jak najbardziej pewne.

???? ???? ????

Orlando Magic - New Jersey Nets 2,23 ⛔ ???? ???? ???? :mrgreen: :spokodfhgfh: :spokodfhgfh:
Indiana Pacers – L.A. Lakers 2,20 ⛔ :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:
Philadelphia 76ers - Golden State Warriors 1,84 ⛔
Atlanta Hawks - Toronto Raptors 2,11 ⛔ :mrgreen: :mrgreen:
Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 1,14 ✅ :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:
New Orleans Hornets - Minnesota Timberwolves 1,69 ✅ :zy3ou:
Seattle Supersonics - Chicago Bulls 1,70 ✅ ???? ???? ???? :mrgreen: :spokodfhgfh: :spokodfhgfh:
???? ???? ????

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam ;-)

Na dzisiaj taki zaklad head to head :p

Indiana Pacers - LA Lakers
handicap, kto więcej punktów : Jermaine O&#39;Neal-Kobe Bryant ( 5.5-0 ) 2 1,67
⛔

Kobe Bryant zdobywa wiecej punktów w meczu i ma lepsza średnia bo 28.8 punktów na mecz,a J.O&#39;Neal 19.5 . Bryant powrócil do gry po przerwie spowodowanej zawieszeniem go na 1 mecz, powrócił w wielkim stylu bo w ostatnim meczu przeciwko Boston Celtic zdoby aż 43 pkt ! i poprowadził swój zespół do zwyciestwa ;-) J.O&#39;Neal w ostatnim meczu przeciwko Bostonowi zdobył 25 punktów,a przed ostatnim przeciwko Detroit 26 punktów, więc rożnica jest duza! Mam nadzieje ze Kobe zagra na maxa w dzisiejszym spokaniu, myśle ze ta przerwa 1 meczu dobrze mu zrobila i dziś znowu bedzie latał ;-)

pozdrawiam

W 2

wislak

Forum VIP
Dzisiaj cieniuchno daje bo nie mailem czasu wczesniej :/ wielkie sory!!! :/

Oferta Expekta:

01:00 Philadelphia 76ers - Golden State Warriors NBA 1.76 2.15
01:00 Indiana Pacers - Los Angeles Lakers NBA 1.68 2.27
01:30 Atlanta Hawks - Toronto Raptors NBA 1.99 1.88
01:30 Cleveland Cavaliers - Charlotte Bobcats NBA 1.30 3.70
01:30 Boston Celtics - Los Angeles Clippers NBA 3.22 1.38
02:00 New Orleans Hornets - Minnesota Timberwolves NBA 1.81 2.08
02:00 Detroit Pistons - Milwaukee Bucks NBA 1.12 6.90
02:00 Orlando Magic - New Jersey Nets NBA 1.60 2.45
03:00 Denver Nuggets - Portland Trail Blazers NBA 1.19 5.09
04:30 Seattle SuperSonics - Chicago Bulls NBA 2.15 1.76

Wybralem tylko najciekawsze jak dla mnie typy i je krotko skomentuje ????

Indiana Pacers - Los Angeles Lakers

Typ: 2 ⛔ :zy3ou:
Kurs: 2.27
Buk: Expekt

Bardzo wysoki kurs na Jeziorowców. Bryant złapał chyba forme ostatnio rzucil ponad 40. Oba zespoly grają ten sezon na podobnym sezonie. Są mocne i trzeba sie z nimi liczyc ale nie sa w samej czołówce. w ogolnej tabeli gospodarze są na 12, a goście na 6 miejscu. W ostatnich 10 meczach oba kluby wygrywaly pięciokrotnie. Nalezy przypomniec ze LAL gralo bez Bryanta jeden mecz, a inny z poteznymi SAS (2x) i z Mavs! Wiec bilans i tak nawet udany. PAcers mieli łatwiejszą droge, poza meczem z Mavs to nie grali jakis arcytrudnych spotkan z rrywalami nie do ogrania. W tabeli domowej IP sa na 20 miejscu z bilansem 14-7 a LAL w wyjazdowej na 21 pozycji z dorobkiem 9-12. Mysle ze mecz bedzie wyrowanany ale geniusz Kobe&#39;ego zadecyduje i goscie wygrają.

Orlando Magic - New Jersey Nets

Typ: 2 ⛔ :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:
Kurs: 2.45

To jest chyba dizisiaj typ dnia! Nets na fali, Kidd rozgrywa jak natrchniony, Carter rzuca po 30-40 punktow na mecz! Ekipa z Nowego Jorku wygrala 6/10 ostatnich spotkan, niezle radzi sobie na wyjazdach a w ogolnej tabeli sa na 15 miejscu. Gracze z Florydy, są niewiele wyzej: zaledwie 2 pkty przewagi. Tylko 2 wygrane przy 8 porazkach w ostatnim czasie to fatalny, jeden z najgorszych bilansow w lidze. Grant Hill nie zagra dla Magikow przez 2-3 tygodnie z powodu kontuzji wiec tym bardziej nie maja szans. Mocne Nets po ostanich 2 wygranych z rzedu przedwczoraj przegralo z Pistons. Magic wygralo z Bukcs wiec dzis bedzie odwrotnie :]
Poza tym na AKo warto grac na nich z handim ????

Denver Nuggets - Portland Trail Blazers

Typ: 1
Kurs: 1.19 ✅ :jupi:

No cóz. Nuggets wymiata i tyle. Jest to super zespol w ktorym są dwie mega gwiazdy: ANTHONY i IVERSSOn. Z taką dwójką i centrem Cambym mozna zdzialac duzo. Jednak ostatnio im sie cos nie wiedzie. Przegrali ostatnie 4 spottkania ,w tym 2 u siebie. Muszą wreszcie wygrac, i tak juz zaliczyli najgorzą serie w tym sezonie. Typ w miare pewny bo PTB nie sa za mocni , szczegolnie na wyjazdach a Denver na wlasnej hali gra niezle. Poza tym Bryłki muszą sie zrewanzowac za dziewieciopunktowa porazke z przed dwoch dni! Melo i Answer do BOJU!!

J 3,9K

jacques

Forum VIP
[center:376344ce6e]

[/center:376344ce6e]
[center:376344ce6e]Typ : NJN + 2.5 1.91 / NJN + 4.5 1.70[/center:376344ce6e]
[center:376344ce6e] :zy3ou: :przeklina: :zy3ou: [/center:376344ce6e]
Według mnie typ dnia . New Jersey ostatnio naprawdę prezentuje się wyśmienicie zwłaszcza na wyjazdach . Orlando co prawda w ostatnich 5 meczach u siebie 3W-2L , ale zwycięstwa nad Bostonem , Atlantą czy Millwaukee to nie jest nic wielkiego , natomiast z Dallas i Washigtonem nie mieli nic do powiedzienia . Dodatkowo brak Granta Hilla , Arizy i prawdopodbnie Doolinga .

[center:376344ce6e]

[/center:376344ce6e]
[center:376344ce6e]Typ: Toronto win 1.75 [/center:376344ce6e]
[center:376344ce6e] ???? :jupi: ???? [/center:376344ce6e]
Kolejny bardzo ciekawy kurs , a ryzyko według mnie nie duże . Oba zespoły zagrają w najsilniejszych składach . Według mnie nie podlega dyskusji który zespół jest lepszy . Fantastyczna ostatnio gra Calderona i Bosha , powrót TJ Forda . Wszystko przemawia za Raptors . Hawks co prawda poradzili sobie ostatnio u siebie Celtami , Warriors i Magic , ale przegrali z 76ers czy Bobcats . Toronto pokonało z kolei najlepszy zespół wschodu Wizards ,a na wyjazdach byli lepsi od 76ers , Bucks czy Celtics . Na ostatnie 4 mecze w Atlancie , 3 krotnie lepsi byli Raptors . W tym sezonie Hawks wygrali u siebie z Toronto + raz na wyjeździe ( 1 mecz h2h wygrało Toronto ) ale wtedy Toronto nie było w takiej formie i miało problemy z kontuzjami ...

S 269

sztywny

Użytkownik
Spotkanie:Milwaukee Bucks-Miami Heat- suma punktów: 195.5 ✅
Moj typ: over
Kurs:1.90

Obydwa poprzednie mecze tych druzyn w tym sezonie zakonczyly sie liczba pkt ponad 200.Do zespolu Milwaukee po dlugiej kontuzji powraca Reed najlepszy strzelec . W formie sa Shaq I Wade wiec mozna sie spodziewac duzo pkt w tym meczu i spokojengo przekroczenia 200 pkt.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Dziś była noc sensacji...
Dziś skromnie...

Spotkanie: Phoenix Suns - Utah Jazz (-8,5/+8,5) ⛔ Jak mogli dostać u siebie baty? Nierozumiem.
Typ: 1 (Suns -8,5)
Kurs: 1,60
Analiza: Mecz jednych z najlepszych drużyn Zachodu i NBA. Patrząc na tabelę owszem ale w formie jakiej aktualnie jest Jazz to wiemy. Przegrywają coraz częściej ze słabymi drużynami. Do tego brak najlepszego strzelca, Carlosa Boozer’a wyłączonego z gry przynajmniej do końca Lutego z powodu kontuzji. Z kolei „Słońca” po porażce z „Leśnymi Wilkami” zakończyli swą passę 17 zwycięstw. Ostatnio jednak się odgryźli i pokonali znacznie San Antonio Spurs, które przegrało odziwo z osłabionymi Jazz. Póki co na ekipę z Arizony nie ma mocnych a dziś mogą się o tym bolesnie przekonać goście. Patrząc wstecz a miało to miejsce w listopadzie Jazz dwukrotnie pokonało Suns raz u siebie raz na wyjeździe. Ale wtedy byli rewelacyjni a „Słońca” jeszcze nie grały swoim rytmem. Dziś nie powinno się to powtórzyć bo Suns są w o wiele lepszej formie.

???? ???? ????

Inne mecze:

Orlando Magic - NY Knicks (0-3,5) 1,70 ⛔ :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:

Kto więcej punktów : Gilbert Arenas - Kobe Bryant 1,79 ⛔ ???? ???? :jupi:

Kto więcej punktów : Pau Gasol - Jermaine O&#39;Nea 1,69 ✅

Milwaukee Bucks - Miami Heat 2,93 ⛔ :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:

Mo Williams 38pkt, gracz meczu!!! ????

Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves (0-12,5) 1,70 ✅

Houston Rockets - New Orleans Hornets 1,19 ⛔ ????

Kto więcej punktów : Zach Randolph - Ben Gordon 1,68 ⛔ :zy3ou: :zy3ou:

Sacramento Kings - Denver Nuggets (0-6,5) 1,91 ⛔ :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:
Zabrakło 1 punkt. :mrgreen:

???? ???? ????

Mało kto chyba dziś cokolwiek wygrał, jak pisałem, noc sensacji.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
????Milwaukee - Miami

Typ : 2 ✅
Kurs : 1.60

Do ekipy Miami dołączył w końcu SHAQ nie wiem kiedy to nastąpiło bo ostatnio NBA dużo się nie interesuję, ale sądzę, że i tak jest to wzmocnienie składu. Jeśli nie jest nawet w dobrej formie to i tak daje przewagę pod koszem co oznacza dla Miami więcej zbiórek podkoszowych.Widać, że Wade dojrzał już na tyle aby dzięki swoim umiejętnościom i zgraniu zespołu poprowadzić swój TEAM do zwycięstwa. Poza tym Miami nie ma najlepszych statystyk więc muszą zacząć to wszystko naprawiać. Teraz kiedy mają już optymalny skład mogą jeszcze trochę podgonić i spokojnie grać w PLAY OFFACH aby walczyć o tytuł.

????Orlando - New York

Typ : 1 ⛔
Kurs : 1.44

W ekipie z Nowego Jorku co raz to gorzej z wybraniem dobrego składu bo kontuzje robią swoje. W ekipie Orlando prawdopodobnie nie zagra Hill co jest oczywiście osłabieniem, ale nie o tym chciałem pisać. Za Orlando przemawia kilka argumentów. Po pierwsze dobry bilans na własnym parkiecie, dobry H2H z ekipą Nowego Jorku ???? , silniejszy i bardziej doświadczony skład. Poza tym widać, że Orlando zaczyna odzyskiwać chyba swoją dawną formę :p Bo ostatnie 2 zwycięstwa z rzędu po kilku porażkach musiały odbić się na zawodnikach i wprowadzić u nich efekt mobilizacji. A więc podsumowując wszystko przemawia dziś za Orlando, ale czy szczęście też ..... Tego nie jestem w stanie określić :p

???? Portland - Chicago

Typ : 2 ✅
Kurs : 1.70

1.70 na Chicago :?: czy ktoś sobie tutaj żartuje ? Ja biorę taki kursik z pocałowaniem w rękę ???? Oczywiście nie odbieram tutaj szans ekipie gospodarzy, czyli Portland, ale ..... No właśnie czy Portland jest na tyle mocny aby ustalać taki wysoki kurs. Może dzieje się cośw ekipie Chicago czego ja nie wiem, ale wątpię Chicago ostatnio pokonała takie ekipy jak Dallas i Miami więc czy możemy mówić o jakiś słabych punktach bądź też zniżki formy :?: Nie wydaje mi się i uznaję ten typ jako moją dzisiejszą perełkę ????

A tutaj reszta propozycji, czyli co proponowałbym zagrać :

Charlotte - Golden State ⛔

Duże ryzyko ale kursik w okolicach 2 jest tego wart. Pamietajmy, że Golden State to nie chłopcy do bicia ...

Phoenix - Utah ⛔

Powiem krótko ryzyko nie adekwatne do tak małego kursu... Jednak sam to zagram na jakimś kuponie na pewno :p

Washington - LA Lakers ⛔

Takie starcie 2 młodych ambitnych drużyn :p Myślę, że jednak większe kłopoty mają Lakersi i to oni polegną w tym meczu.

Dallas - Minessota ✅

Kurs mały i ryzyko małe, ale czy aby na pewno :?: ???? Ja myślę, że tak

W 2

wislak

Forum VIP
Oferta by Expekt

01:00 Washington Wizards - Los Angeles Lakers NBA 1.57 2.51
01:00 Charlotte Bobcats - Golden State Warriors NBA 1.62 2.39
01:00 Orlando Magic - New York Knicks NBA 1.41 3.07
02:00 Memphis Grizzlies - Indiana Pacers NBA 2.06 1.82
02:30 Milwaukee Bucks - Miami Heat NBA 3.07 1.41
02:30 Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves NBA 1.12 6.90
02:30 Houston Rockets - New Orleans Hornets NBA 1.19 5.09
03:00 Phoenix Suns - Utah Jazz NBA 1.11 7.43
04:00 Portland Trail Blazers - Chicago Bulls NBA 2.30 1.67

Dzisiaj tylko omowie po kolei króciutko wszystkie mecze :p

Washington Wizards - Los Angeles Lakers

Mecz na szczycie. Lakers słabo zagrali w ostatniej kolejce podobnie jak Kobe. Ale jak on zagra swietnie to i LAL pokaze klase. WW to jeden z najmocniejszych zespolow u siebie i łatwo nie odpusci. Tu sie wyszstko moze zdarzyc, ale głownie zalezy od dyspozycji Arenasa i Bryanta.

Charlotte Bobcats - Golden State Warriors

Spotykają sie dwa slabe zespoly. Wg mnie to GSW dzis wygra. Rysie idą az za dobrze w ostatnim czasie, a GSW gra w kratke. Nie umialo sie przelamac na wyjazdach, ale wczoraj wkoncu po serii 6 porazek wygrali. Mysle ze dzisiaj znow wygrają - ciekawy kurs, moznaby grac z handim. ⛔

Orlando Magic - New York Knicks

Kolejny cięzki mecz do obstawienia. Wg mnie nie waarto grac na Magic bo za niski kurs a za duze ryzyko. Knicks potrafią przegrac z najslabszymi, ale i wygrac z najpotezniejszymi, jak 5 dni temu z LAL. MAgic ograli zeszłej nocy Nets, co bylo dla mnie najwiekszą sensają nocy. Osłabieni brakim Hilla pokonali niezły zespol. Co prawda gra Kidda i Cartera pozostawiała wiele do zyczenia wiec wynik nie byl do konca obiektywny. Ja dzisiaj ttypowałbym zwyciesto Kniks, a jak Orlando zrobi pogrom to znaczy ze analizując kolejne mecze nie warto przejmowac sie kontuzją Hilla :] ✅

Memphis Grizzlies - Indiana Pacers

Dla mnie zdecydowany faworyt to goście. graja coraz lepiej i powinni pokonac słabiutkie niedźwiadki. Dla mnie to jeden z typów dnia ???? Ale ostatnio cos te typy dnia mi nie wchodzą :/
W ogolnej tabeli IP zajmują 12 a MG 29 pozycję. 5-5 to bilans ostatnich meczów gosci, a 3-7 gospodarzy. U seibie Memphis wygralo tylko 9/24 spotkania, a Indiana na wyjazdach 10/24 ???? Mysle ze wygrają Indianie ???? ✅

Milwaukee Bucks - Miami Heat

No bet. Heat gra w kratke, a Bukcs z Reddem to całkiem inny team. Trzeba zobaczyc ich 3-4 kolejne mecze i wtedy bedzie mozna okreslic ich siłe.

Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves

Pewny typ, jak Garnetowi sodowa do glowy nie odbije to wygra Mavs. U siebie to jest pewniak ;) ✅

Houston Rockets - New Orleans Hornets

Powinni wygrac gospodarze, ale NOH ostatnio cos miesza szyki dobrym teamom. Roznie to moze byc, jednak powinni gracze z Houston sprostac teamowi z Oklahomy ⛔

Phoenix Suns - Utah Jazz

Suns powinni wygrac, jednak Utah jest nie przewidywalne. Bez Boozera Jazzmani nie istenieją wiec mysle ze pewny typ. ⛔

Portland Trail Blazers - Chicago Bulls

Chicago Bulls... Mysle ze sprostają slabemu PTB na wyjezdzie. Ostatnia porazka z Dnever u siebie na pewno boli. Chicago gra ostatnio niezłą koszykowke i mysle ze grają pewnie i solidnie. PTB gra w kratke ale raczej słabo i nie wiązał bym z nimi nadzieji na ten sezon. Nawet fantastyczny Zach Randolph przy słabych kolegach nie jest w stanie wygrac meczu :/ niestety ale samemu nic nie zrobi. Jest to problem wielu klubow NBA, ale nie Byków ;) Gordon, Wallace i Deng- 3 gwiazdy i jeszcze wsparcie kolegow. Mysle ze warto zagrac na 2 ???? ✅

pzdr ide spac, jutro mnie nie ma bo jade do Wrocka to nie wiem czy dam rade cos napisac :/

S 269

sztywny

Użytkownik
Dzis sa tylko 3 mecze : Oferta BetGun
New Jersey Nets-Atlanta Hawks 1,36 3,21 04.02 18:05
Toronto Raptors-LA Clippers 1,66 2,25 04.02 18:05
Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons 1,76 2,08 04.02 20:30

Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons ✅
Moj typ:2
Kurs:2.08
Analiza:Cleveland zagraja dzis bez swojego lidera Lebrona Jamesa.W pierwszym meczu w tym sezonie gora byli Pistons.Wygrali pewnie dwa swoje ostatnie mecze i sadze ze dzis powieksza swoja serie do 3 wygranych z rzedu 8)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom