Oferta by Expekt
01:00 Washington Wizards - Los Angeles Lakers NBA 1.57 2.51
01:00 Charlotte Bobcats - Golden State Warriors NBA 1.62 2.39
01:00 Orlando Magic - New York Knicks NBA 1.41 3.07
02:00 Memphis Grizzlies - Indiana Pacers NBA 2.06 1.82
02:30 Milwaukee Bucks - Miami Heat NBA 3.07 1.41
02:30 Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves NBA 1.12 6.90
02:30 Houston Rockets - New Orleans Hornets NBA 1.19 5.09
03:00 Phoenix Suns - Utah Jazz NBA 1.11 7.43
04:00 Portland Trail Blazers - Chicago Bulls NBA 2.30 1.67
Dzisiaj tylko omowie po kolei króciutko wszystkie mecze
Washington Wizards - Los Angeles Lakers
Mecz na szczycie. Lakers słabo zagrali w ostatniej kolejce podobnie jak Kobe. Ale jak on zagra swietnie to i LAL pokaze klase. WW to jeden z najmocniejszych zespolow u siebie i łatwo nie odpusci. Tu sie wyszstko moze zdarzyc, ale głownie zalezy od dyspozycji Arenasa i Bryanta.
Charlotte Bobcats - Golden State Warriors
Spotykają sie dwa slabe zespoly. Wg mnie to GSW dzis wygra. Rysie idą az za dobrze w ostatnim czasie, a GSW gra w kratke. Nie umialo sie przelamac na wyjazdach, ale wczoraj wkoncu po serii 6 porazek wygrali. Mysle ze dzisiaj znow wygrają - ciekawy kurs, moznaby grac z handim.
Orlando Magic - New York Knicks
Kolejny cięzki mecz do obstawienia. Wg mnie nie waarto grac na Magic bo za niski kurs a za duze ryzyko. Knicks potrafią przegrac z najslabszymi, ale i wygrac z najpotezniejszymi, jak 5 dni temu z LAL. MAgic ograli zeszłej nocy Nets, co bylo dla mnie najwiekszą sensają nocy. Osłabieni brakim Hilla pokonali niezły zespol. Co prawda gra Kidda i Cartera pozostawiała wiele do zyczenia wiec wynik nie byl do konca obiektywny. Ja dzisiaj ttypowałbym zwyciesto Kniks, a jak Orlando zrobi pogrom to znaczy ze analizując kolejne mecze nie warto przejmowac sie kontuzją Hilla :]
Memphis Grizzlies - Indiana Pacers
Dla mnie zdecydowany faworyt to goście. graja coraz lepiej i powinni pokonac słabiutkie niedźwiadki. Dla mnie to jeden z typów dnia ???? Ale ostatnio cos te
typy dnia mi nie wchodzą :/
W ogolnej tabeli IP zajmują 12 a MG 29 pozycję. 5-5 to bilans ostatnich meczów gosci, a 3-7 gospodarzy. U seibie Memphis wygralo tylko 9/24 spotkania, a Indiana na wyjazdach 10/24 ???? Mysle ze wygrają Indianie ????
Milwaukee Bucks - Miami Heat
No bet. Heat gra w kratke, a Bukcs z Reddem to całkiem inny team. Trzeba zobaczyc ich 3-4 kolejne mecze i wtedy bedzie mozna okreslic ich siłe.
Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves
Pewny typ, jak Garnetowi sodowa do glowy nie odbije to wygra Mavs. U siebie to jest pewniak
Houston Rockets - New Orleans Hornets
Powinni wygrac gospodarze, ale NOH ostatnio cos miesza szyki dobrym teamom. Roznie to moze byc, jednak powinni gracze z Houston sprostac teamowi z Oklahomy
Phoenix Suns - Utah Jazz
Suns powinni wygrac, jednak Utah jest nie przewidywalne. Bez Boozera Jazzmani nie istenieją wiec mysle ze pewny typ.
Portland Trail Blazers - Chicago Bulls
Chicago Bulls... Mysle ze sprostają slabemu PTB na wyjezdzie. Ostatnia porazka z Dnever u siebie na pewno boli. Chicago gra ostatnio niezłą koszykowke i mysle ze grają pewnie i solidnie. PTB gra w kratke ale raczej słabo i nie wiązał bym z nimi nadzieji na ten sezon. Nawet fantastyczny Zach Randolph przy słabych kolegach nie jest w stanie wygrac meczu :/ niestety ale samemu nic nie zrobi. Jest to problem wielu klubow NBA, ale nie Byków

Gordon, Wallace i Deng- 3 gwiazdy i jeszcze wsparcie kolegow. Mysle ze warto zagrac na 2 ????
pzdr ide spac, jutro mnie nie ma bo jade do Wrocka to nie wiem czy dam rade cos napisac :/