blantowiec
Użytkownik
Jakieś uwagi odnośnie Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies ? Conley nie gra , 1.49 kurs na uni
Info z rotoworld:Jakieś uwagi odnośnie Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies ? Conley nie gra , 1.49 kurs na uni
Przeciwko GSW nie wchodziłbym w żaden handi. Osobiście od chyba dwóch lat prawie wcale nie gram przeciwko nim. Między nimi a resztą ligi jest taka przepaść że w każdej chwili są w stanie zrobić run 15-0 i masz zamieciony swój handicapZ rozpędu się przejęzyczyłem - Denver +7.5 przeciw GSW. Co sądzicie?
Dużo zależy od ataku Denver. GSW w tym roku nie zachwyca. Dużo strat w ataku, rzuty często forsowane o ile w ich wypadku można to powiedzieć, w obronie też przysypiają. Jak kolega jednak wyżej pisał w każdej chwili mogą zrobić run. Ja jak już miałbym coś szukać na Denver to w pierwszej połowie. Ostatnio GSW bardzo słaba pierwsza połowa z SAS a rewelacyna druga.
Payton właśnie robi dużo różnicę w dzisiejszym meczu. Nie zagra DJ czyli rezerwowy PG i pod nie obecność Payton Magic zostają z jednym nominalnym rozgrywającym. Jedyny będzie Shalvin Mack. Payton nie jest kalibrem PG jak CP3 wiadomo ale robi dobrą robotę. Mimo wszystko skłaniam się do grania na Celtics ale czekam za potwierdzeniem czy gra Payton czy nie.Pany, a 1,55 na Boston dziś to nie jest za dużo?
Orlando moim zdaniem fartowny początek, nieźle im szło, ale to jednak tylko półka wyżej niż Bulls, Pacers, Knicks czy Hawks (moim zdaniem).
Boston natomiast ścisłą czołówka na wschodzie i prawdopodobnie ścisła czołówka tego sezonu w ogóle. Obie drużyny grały w takim samym odstępie czasowym ostatnio i żadnych znaczących nowych osłabień nie widzę, no poza Paytonem, który jest GTD (co raczej nie zmieni znacząco kursu, nawet jakby miał zagrać)
No dobra, ale Payton nie grał od dawna. Myślisz że z miejsca wejdzie i zrobi różnicę? Ja sądzę, że nawet pomimo treningów z zespołem (a podejrzewam że już takie odbył) ciężko będzie mu wejść na mecz i od razu grać na swoim optymalnym poziomie razem z zespołem. Tym bardziej, że on tam będzie w dużej mierze odpowiedzialny za kreowanie akcji, a tego robić bez bardzo dobrego zgrania nie można (patrz Rubio w Utah )Payton właśnie robi dużo różnicę w dzisiejszym meczu. Nie zagra DJ czyli rezerwowy PG i pod nie obecność Payton Magic zostają z jednym nominalnym rozgrywającym. Jedyny będzie Shalvin Mack. Payton nie jest kalibrem PG jak CP3 wiadomo ale robi dobrą robotę. Mimo wszystko skłaniam się do grania na Celtics ale czekam za potwierdzeniem czy gra Payton czy nie.
Nie mówię, że bóg wie jaką różnicę zrobi ale na pewno będzie to wzmocnienie składu. O zgranie raczej nie ma problemów po s5 któryś rok już gra razem. Bardziej mi chodzi, że ważny jest w dzisiejszym meczu bo pod jego nieobecność zostanie tylko Mack na PG a nie jest to jakiś rasowy rozgrywający. Trener powiedział, że są "hopeful", a przy hopeful często zawodnicy nie występują. Kurs nie rozpieszcza na Boston i lepiej jest poczekać na pewną informacje. Jeśli Payton nie zagra to za to 1.55 można grać Boston śmiało.No dobra, ale Payton nie grał od dawna. Myślisz że z miejsca wejdzie i zrobi różnicę? Ja sądzę, że nawet pomimo treningów z zespołem (a podejrzewam że już takie odbył) ciężko będzie mu wejść na mecz i od razu grać na swoim optymalnym poziomie razem z zespołem. Tym bardziej, że on tam będzie w dużej mierze odpowiedzialny za kreowanie akcji, a tego robić bez bardzo dobrego zgrania nie można (patrz Rubio w Utah )
Waiters niestety dzisiaj nie zagraDyscyplina: Koszykówka,NBA
Godzina: 21:30
Spotkanie: Los Angeles Clippers vs Miami Heat
Typ: Miami +5,5
Kurs:1,82
Bukmacher:Fortuna
Analiza :
Witam , gram konsekwentnie przeciwko Clippersom.Zespół,który uzależniony jest od Blake Griffina i jego punktów poległ wczoraj(choć rzucił ich wczoraj nie mało,bo 30!!!) z Memphis i dziś gram ten sam typ tylko ,że podejmują oni Miami Heat. Po kontuzji do Heat wrócił Whiteside,nie dostaje on minut tyle ile by chciał,ale wzmacnia defensywę.Co powiedzieć o LAC? Grają dziś mecz po meczu,wczoraj pomęczyli się z Memphis i ulegli.Dziś również czeka ich ciężki bój o wygraną w tym meczu.Liczę na kolejny wyrównany mecz LAC.Dragić,Waiters czy stary Joe powinni zostawić serce na boisku i wygrać pierwszy mecz wyjazdowy w tym sezonie.
Dodatkowo gram Cavs +116,5 w fortunie po 1,85.
Wiadomo Cavs grają mają wylane w obronę ,ale z przodu rzucają swoję i mam nadzieje ,że swoją siłe w ataku pokazą dzis na Hawks .Dlatego gram dziś ich over,bo myślę ze będzie to szybki mecz i wykorzystają dziury Atalanty w defensywie ????
Edit:z 106 na 116, z rozpędu i tak gram ????
Dion Waiters is not with the team and will miss Sunday's game against the Clippers.
Waiters went back home to be there for the birth of his daughter, and while he's expected to rejoin the team at some point during their five-game road trip, he could miss Monday's matchup with the Warriors as well. With Waiters unavailable tonight, we could see Wayne Ellington move into the starting five, and there will be more opportunity for guys like Tyler Johnson and Josh Richardson.