>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Grudzień 2017

Status
Zamknięty.
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Golden State Warriors vs Clevland Cavaliers
Przechwycenia według gracza — wliczając dogrywkę
Typ: Lebron James powyżej 1,5
Kurs: 2,4
Bukmacher: Unibet

Tutaj jeszcze jedno przewidywanie ode mnie. Jak dla mnie fajna opcja warta swojego ryzyka. Lebron w ostatnich dwóch meczach zaliczył 3 przechwyty. Warriors tracą naprawdę bardzo dużo piłek i robią mnóstwo strat, grają szybko i bardzo ryzykownie. King James będzie się dwoił i troił żeby pokazać kto tu rządzi i według mnie te 2 przechwyty zrobi conajmniej. Ma długie ręce i przewiduje wcześniej kto gdzie poda. Kurs warty ryzyka i ja idę w tą stronę.

pawkuc 150

pawkuc

Użytkownik
Ja cały czas myślałem o typie na NYK. Ale tam wczesna pora, święta wiec może być świąteczne granie. Idę w under -205,5. PHILA z Toronto wyglądała tragicznie w ataku. Zobaczymy.

Otrzymane punkty reputacji: +3
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Durant over 32,5 punktów @ 1,85 expekt
Sprawa jest jasna - nie zagra Curry, który zawsze wykrecał świetne liczby przeciwko Cavs, absolutny man of the game. Dlatego tez, cała ofensywa spoczywa na barkach Duranta czy Thompsona. Ten drugi gra w kratkę. Dodatkowo bez Curryrgo gra Warriors nie wygląda za dobrze, grając z Lakers stracili ogromną przewagę, zbyt dużo nonszalancji w defensywie. W ataku funkcjonowali jako tako, ale pamiętajmy że grali ze słabo broniacymi Lakers. Cavs to zupełnie inna polka. Zważywszy na fakt, że Durant praktycznie zawsze rozgrywa świetne zawody grając z Lebronem, wydaje mi się dziś nie może być inaczej. Jeden z liderów GSW jest dominującym ogniwem w ataku w tej chwili, oddaje sporo rzutów. Większość spotkań przeciwko Cavs, Durant trafiał ponad 30 punktów co jest całkowicie zrozumiałe. Może i Lebron jest dobrym obrońca ale Kevina nie da się zatrzymać na dłuższą metę. To spotkanie może skończyć się bardzo różnie, jestem zdania że Cavaliers są faworytami ze względu na ich dotychczasową dyspozycję. Jednak to nadal jest teren Warriors. Tutaj sporo się zdarzy i Durant powinien stanowić w jak największym stopniu o sile ataku Golden State.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Durant over 32,5 punktów @ 1,85 expekt
Sprawa jest jasna - nie zagra Curry, który zawsze wykrecał świetne liczby przeciwko Cavs, absolutny man of the game.
Polecam sprawdzić swoje dane zanim się walnie totalną bzdurę.
Poniżej to Twoje &quot;zawsze&quot;, w tym 2 ostatnie Christmas games, gdzie Curry z Cavs ma porażające 17PPG

To jeszcze statystyki Duranta vs. LeBron w regularze:

Wziąłem statystyki od sezonu 10/11 gdy Duran był już ukształtowanym graczem i rok później grał z LeBronem w finałach.
13 meczów, 32,5 pokrył 5 razy, z czego 3 mecze gdzie zdobył dokładnie 33 punkty.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
Na samym początku zapodam link do H2H między KD, a LBJ&#39;em. http://www.landofbasketball.com/games_between/kevin_durant_vs_lebron_james.htm
Gdy obaj zawodnicy stają naprzeciw siebie, bardzo się mobilizują. &quot;Spina&quot; na mecze przeciwko sobie trwa już od jakiegoś czasu, odkąd KD stał się strzelcem wyborowym i sięgnął tego najwyższego poziomu, który prezentował Król. Myślę, że dziś obaj znowu się zepną i wykręcą ponad 30 pkt. Stąd też moje dwa typy dotyczące tego spotkania. Tym bardziej, że wciąż pauzuje kontuzjowany Steph.
LeBron James powyżej 30,5 pkt @1.70 ⛔ 20 pkt
Kevin Durant powyżej 32,5 pkt @1.8 ⛔ 25 pkt

Oba kursy z Rivalo

Wiadomo, statystyki nie kłamią, ale też nie są jakąś wyrocznią. Osobiście nie odważyłem się postawić pieniędzy na którąś z drużyn. Po prostu liczę na wyrównane widowisko, co pozwoliłoby spędzić obu zawodnikom maksymalną dostępną ilość minut na boisku. Jeden będzie grać na drugiego. Obaj potrafią się spiąć na takie mecze w defensywie, a w ataku są tak świetnymi zawodnikami, że zawsze znajdą drogę z piłką do kosza. Może być tak, że obaj zatrzymają się po kilka razy, ale mega nakręcam się na ten pojedynek i sądzę, że zarówno Durant, jak i James pokryją linie wystawione na dzisiejsze spotkanie, z nawiązką. W ostatnich dwóch spotkaniach, w których obaj brali udział (4 i 5 mecz finałów poprzedniego sezonu) KD zanotował 35 i 39 punktów, James 31 i 41. Dlaczego sugeruję się właśnie dwoma ostatnimi spotkaniami? Dla Cavs będzie to pierwsza okazja do rewanżu za przegrane finały. LeBron będzie chciał pociągnąć zespół do zwycięstwa, KD tak samo. Tym bardziej, że ostatnio w meczu z Nuggets spisał się fatalnie, zresztą jak cała drużyna. Raz jeszcze napiszę, że liczę na wyrównany pojedynek. Nie szaleję ze stawkami, aczkolwiek, jeśli nie stanie się nikomu nic złego (kontuzja, wyfaulowanie się, blow-out), obaj panowie powinni dać radę. Wesołych Świąt z NBA!
Edit: Nie spodziewałem się aż tak underowego meczu. LeBron często podwajany nie miał wyjścia i musiał zgrywać wszystko poza łuk. KD trochę lepiej, ale też jego koledzy byli dobrze dysponowani pod koszem i nie musiał tak wiele brać na siebie.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Polecam zobaczyć występy Curryego przeciwko Cavs w PO zanim Ty walniesz bzdury. Gdybyś przeczytał cały mój post, wiedzialbyś ze typ odnosi się przede wszystkim do Cleveland z Lebronem. I tak on zawsze wykrecał świetne liczby grając z nowym Cavs. Wrzucasz statystyki z sezonu 2011 czy 2012 kiedy on zmagał się z urazami i wtedy nie był jeszcze tak rozwiniętym zawodnikiem. Jeżeli Ty twierdzisz ze Curry nie ma żadnego wpływu na gre przeciwko Cleveland to nie mamy o czym dyskutować. Owszem może źle zinterpretowalem ten wpis określając &quot;zawsze&quot; ale tutaj chodziło mi o konkretna druzyne a nie Cleveland z dołu tabeli.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Polecam zobaczyć występy Curryego przeciwko Cavs w PO zanim Ty walniesz bzdury. Gdybyś przeczytał cały mój post, wiedzialbyś ze typ odnosi się przede wszystkim do Cleveland z Lebronem. I tak on zawsze wykrecał świetne liczby grając z nowym Cavs. Wrzucasz statystyki z sezonu 2011 czy 2012 kiedy on zmagał się z urazami i wtedy nie był jeszcze tak rozwiniętym zawodnikiem. Jeżeli Ty twierdzisz ze Curry nie ma żadnego wpływu na gre przeciwko Cleveland to nie mamy o czym dyskutować. Owszem może źle zinterpretowalem ten wpis określając &quot;zawsze&quot; ale tutaj chodziło mi o konkretna druzyne a nie Cleveland z dołu tabeli.
PO, problem w tym, że dzisiejszy mecz jest w RS, a nie w PO, więc po co mam się odnosić do meczów w PO? Inna waga finałów niż meczu w X-mas.
LeBron wrócił do Cavs przed sezoniem 14/15 więc zdobycze Currego od tego czasu to 23, 18, 19, 35, 15, 20, trochę mało jak na absolutnego &quot;man of the game&quot; Także przeciwko Cleveland z LeBronem od czasu jego powrotu kręci zawrotne 21,7 PPG ???? I nie unoś się tylko dlatego, że wytknąłem braki w Twoim rozumowaniu.

pawkuc 150

pawkuc

Użytkownik
Ja cały czas myślałem o typie na NYK. Ale tam wczesna pora, święta wiec może być świąteczne granie. Idę w under -205,5. PHILA z Toronto wyglądała tragicznie w ataku. Zobaczymy.
Dziś Embliid lepiej, i Philadelphia lepiej. Udało się, typ na plus: )
Teraz idę w stronę Clevland, to jest spore value. Wiadomo Irvinga nie zastąpią, ale wydaje mi się ze większa stratą jest brak Curego. 2,75 ma Cavs w tak prestiżowym meczu biorę. Można tez pograć jakiś dodatni handicap. Lebron na pewno będzie zdeterminowany podwójnie. Powodzenia Panowie

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Zgadzam się, Cavs warto po takim kursie ruszyć. Te świąteczne mecze rządzą się swoimi prawami i co roku zdarza się że nawet kilku underdogów wygrywa. Tutaj widzę spore szanse dla Cavs, a i Wizards z pewnością stać na wygraną.

pawkuc 150

pawkuc

Użytkownik
Zgadzam się, Cavs warto po takim kursie ruszyć. Te świąteczne mecze rządzą się swoimi prawami i co roku zdarza się że nawet kilku underdogów wygrywa. Tutaj widzę spore szanse dla Cavs, a i Wizards z pewnością stać na wygraną.
Po ostatniej formie Cavs sadze ze to mecz 50/50. Wiec taki kurs to zachęta.
Po początkowych minutach ewidentnie się rozkręcają. Go go Cavs
⛔
Rozliczam na minus bo Cavs bez pomysłu

N 23

nuado

Użytkownik
Panowie jest jakaś strona gdzie podawane są szczegółowe statystyki(ile przechwytów i kto dokładnie itd?). Albo czy ktoś się orientuje ile Lebron ma w tym momencie przechwytów?

pawkuc 150

pawkuc

Użytkownik
A ja przeciwnie, uważam ze tam over ; )
Myślałem, ze przy underze w oakland Cavs to weźmie. Już widzę, ze nie. Zero pomysłu wszystko ratuje Love.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom