Kolejna trafiona noc co mnie cieszy , dziś tylko dwa spotkania i bardzo spokojnie podchodzę do typowania :
Gasol -
Afflalo (punkty kto więcej?)
1.85
Milenium , moze pozniej w necie wystawią coś takiego
oraz
Alfflalo powyżej 14.5
1.85
betsson
Afflalo jedyny naprawdę dobry zawodnik w składzie Magic , dziś myślę że dostanie sporo rzutów bo klocek Davis będzie musiał sobie odpuścić swoje żałośnie wyglądające próby wbijania się pod
kosz bo tam będzie Howard na niego czekał . Afflalo powinien wykorzystać to jak wolny jest frontcourt Lakers i zdobyć te 15-18 pkt i to powinno starczyć.
Gasol niewykorzystywany , na marginesie jesli chodzi o atak , ostatnie 5 meczy to kolejno - 8 , 6 ,13 , 10 , 6 .
Najwięcej rzutów oddał vs Sacramento - 10 , trafil tylko 3 .
Afflalo oddaje prawie 14 rzutów na mecz , trafia na 42 % skuteczności . Do tego 1.1 trójki i 2.1 rzuty wolne. Jest liderem ofensywy i gra 34.1 min na mecz.
Ilość gwiazd w Lakers sprawia ze zabierają sobie nawzajem rzuty , w Magic Afflalo jest liderem i na niego liczą w ataku.
Dodatkowo ostatnio dobrze zagrał Jamison i nie zdzwie się jak zobaczymy mniej Gasola , wiemy jak D'Antoni uwielbia smallball z rzucajacym za 3 PF .
Knicks 1.17
oraz
Knicks (HT/FT) 1.44 Bet365
Knicks -4.5 1.35 bet365
Gram Knicksów ML w na podbitkę do dubla z
NFL i nie uważam żeby był to słaby kurs , do tego handicap wybrałem taki bo gram taki który uważam że wejdzie a nie żeby kurs był dobry .
Grają u siebie , najlepsza obecnie ofensywa w nba , najbardziej płynnie grająca , masa opcji z ławki .
Suns nie wybronią Knicks , tym bardziej nie dotrzymają im kroku w ataku .
NYK powinni zanotować kolejne pewne zwycięstwo , powinni a jak będzie to zobaczymy . Suns są przeciętni i nie uważam ich za kogoś kogo stać na niespodziankę w MSG .
Nie zagra Kidd ale bez niego sobie radzą i nie będzie to raczej istotne .
Suns 2-7 na wyjazdach , Knicks 6-0 , obie ekipy grały 30 listopada ostatni mecz , dodatkowo Knicks po dwóch łatwych wygranych w których się nie przemęczali więc są świeżutcy głodni gry