>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA by marq_s3lby

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Cleveland Cavaliers - Los Angeles Clippers
Typ: Blake Griffin over 28.5 pts+reb

EDIT After match: Szkoda, że był mecz rozstrzygnięty już po 3. kwarcie. Blake wyszedł tylko na chwilę, zdobył 2 punkty i wszedł Hollins. Szkoda, brakło jednego kosza.. ????
Kurs: 1.85
Bukmacher: Tobet
Analiza: O godzinie 1:30 rozpocznie się mecz w Quicken Loans Arena w Cleveland, Ohio. Zagrają drużyny Kawalerzystów i Clippers. Faworytem są oczywiście goście z Kaliforni, jednak kurs jest niewarty ryzyka moim zdaniem. Wolę postawić na over Blake&#39;a Griffina. Blake jest bardzo medialnym graczem, wydaje mi się że nawet osoby nie interesujące się na codzień NBA go kojarzą. Jego numerem popisowym są oczywiście potężne wsady. Oglądałem wczorajszy mecz w Indianie, gdzie Blake zdobył 18 punktów i 14 zbiórek, a należy pamiętać że Indiana jest znana z bardzo dobrej defensywy. Wcześniej z Charlotte, których siła podkoszowa jest porównywalna do tej którą dysponuje Cleveland zdobył 24 punkty i 7 zbiórek. Defensywa Cavs jest taka sobie. Tracą średnio 101 punktów i 41 zbiórek ale Clippers to drużyna świetna, można powiedzieć kompletna. Nie widzę w składzie Byrona Scotta zawodnika, który powstrzymałby potężnie zbudowanego podkoszowego Clippers. Dodatkowo wczoraj łokciem w twarz od Mahinmiego dostał drugi podkoszowy Clippers - DeAndre Jordan i nie pograł zbyt wiele, możliwe więc że dziś będzie to odczuwalne i pod koszami będzie rządzić Griffin. Uważam że Blake zdobędzie dziś kolejne double-double i przekroczy linię 28 punktów i zbiórek.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Spotkanie: Chicago Bulls - Brooklyn Nets
Typ: Joakim Noah over 12 pts
✅
EDIT After Match: Starczyło 14 minut ???? Brawo Joakim!
Bukmacher: Betsson
Analiza: Dziś proponuję zagrać over 12 punktów centra Chicago Bulls - Joakima Noah. Dlaczego? Ano przede wszystkim dlatego, że w poprzednim meczu po prostu zmiótł Philadelphię 76ers. Zdobył 23 punkty na doskonałej 75% skuteczności, 21 zbiórek i 11 bloków (!). Niesamowite triple-double! Noah jest szóstym graczem w historii NBA z 20/20 i 10 blokami. Wcześniej sztuki tej dokonali: Kareem (dwa razy), Hakeem (dwa razy), Elvin Hayes, Shaquille O’Neal i.. Shawn Bradley. Dziś zagra z Brooklyn Nets, a więc jego matchupem będzie Brook Lopez. Łatwym przeciwnikiem to on nie jest, ale co innego skłania mnie do grania overa. Mianowicie kontuzje i urazy w Chicago. Nie zagra Taj Gibson, a więc jeden z podkoszowych Byków. Nie zagra Rip Hamilton, jedna z opcji strzeleckich, nie zagra naturalnie Derrick Rose. Nie wiadomo czy zagra Luol Deng, który dostał łokciem i ma problem z uzębieniem. Wszystko to zdaje się sugerować, iż sporo piłek bedzie posyłanych do Boozera i Noaha, a znając możliwości Francuza jeśli chodzi o zbiórki to może kilka punktów trafić z samych dobitek po offensive rebounds. Noah zdobywa średnio 11.9 ppg, w ostatnich 5 meczach 12.2 ppg. W poprzednim pojedynku z Nets zdobył 12 punktów, możliwe że stąd dzisiejsza linia od Betsson. Uważam, że Joakim Noah może zdobyć dziś nawet 20 punktów, dlatego ryzykuję i stawiam na over. Mecz o 2:00. Pozdrawiam.

Golden State + Portland
1.88 + 1.15 = AKO 2.16 @ Betclic ⛔

Na dziś dwa mecze ekip z Zachodu. Wojownicy grają w Filadelfi, a do Oregonu przyjeżdżają Leśne Wilki.
Jaką padake gra Phily chyba każdy wie. W 9 ostatnich meczach pokonali jedynie Charlotte. Golden State to nie Charlotte, prezentują wysoki poziom. Kosmiczną koszykówkę gra ostatnio Curry, fajnie gra Jack, swoje dokładają Lee oraz Klay Thomson. Jedyną szansę 76ers widzę w osobie Hawesa, którego matchupem pewnie będzie Andris Biedrins. Ale to za mało. Na miejscach 6-9 konferencji zachodniej panuje ścisk, dlatego nie ma miejsca na lekceważenie i odpuszczanie. Warriors przegrali ostatnie trzy mecze - w Indianie, Bostonie i Nowym Jorku. Stąd wysoki kurs na podopiecznych Jacksona. Uważam że to okazja.
Do Portland przyjeżdża osłabiona Minnesota. Poza stałymi brakami, raczej nie zagra Kirilenko i Peković. Portland w pełnym składzie. 4 ostatnie bezpośrednie mecze wygrali Trail Blazers. Obydwie drużyny ostatnio przegrywają, ale pamiętajmy że mecz jest w Rose Garden, a Portland jest ekipą własnego parkietu. Myslę, że Portland się przełamie. Gram te 1.15 bo mam do obrotu bonus więc muszę dodać do ako, ale można spróbować jakieś handicapy czy over podkoszowych w obliczu braku Pekovicia.

JJ Hickson over 13.5 pts | 1.88 marathonbet
LaMarcus Aldridge over 20.5 pts | 1.9 marathonbet

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Spotkanie: Milwaukee Bucks - Utah Jazz
Typ: Milwaukee - 4.5
Kurs: 1.92

EDIT After Match: Tu przedupcyłem ale who cares, ważne że Milwaukee wygrało i wygrałem! ????
Bukmacher: Expekt
Analiza:
O 2:00 czasu polskiego w Bradley Center, Milwaukee, Wisconsin, zmierzą się miejscowe Kozły z Jazzmenami z Salt Lake City. Podejrzanie wysoki kurs jest na Milwaukee. Gospodarze grają ostatnio bardzo fajną i skuteczną koszykówkę, na fali ostatnio Monta Ellis i Ersan Ilyasova. Swoje dokłada niedawno pozyskany z Orlando Magic, JJ Redick oraz największa gwiazda drużyny z miasta Harleya Davidsona - Brandon Jennings. Ich bilans liczony od wymiany Harrisa, Lamba i Udriha na Reddicka, Ayona i Ishmaela Smitha wynosi 3-1. A grali przeciwko solidnym drużynom - Houston, Toronto, Dallas i Atlanta (z nimi przegrali). Co można powiedzieć o gościach? Jest to przede wszystkim drużyna własnego parkietu. Na wyjazdach prezentuje się co najwyżej średnio, o czym świadczy bilans 10-19 na obcych halach oraz 4 porażki w ostatnich 5 meczach poza Salt Lake City. Nie wiadomo czy zagrają dziś dwaj podkoszowi - Al Jefferson oraz Paul Millsap. Obydwaj panowie mieli problemy z kostkami, więc ich dyspozycja może być różna. Jeśli będą to ciekawie zapowiada się walka pod koszem. Milwaukee jest piątą najlepiej zbierającą drużyną ligi, Jazz w tej statystyce zajmują 14. miejsce. Wydaje mi się że nawet przy obecności podkoszowych, Jazz i tak ma nikłe szanse na triumf w Milwaukee. 1.5 na zwycięstwo Kozłów to fajna okazja, ale konkursowo atakuję handicap żeby nałapać punktów. Where amazing happens. Pozdrawiam

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Milwaukee @1.51 Betsson 9/10
Myślałem, że może Bucks są b2b ale nie są, więc nadal nie rozumiem tego kursu. Bilans 3-1 od wymiany z udziałem Reddicka, nie jest przypadkowy. Kozły grają lepiej i wygrywają. A Utah? Cóż, na wyjeździe tradycyjnie tak sobie, pokonują jedynie drużyny przeciętne tj Minnesotę, Phoenix, Detroit, Charlotte czy Orlando. Wciąż nie wiadomo czy zagra dziś Al i Millsap, ale nawet jeśli zagrają to nie uważam by Jazzmeni mogli zagrozić ekipie z Bradley Center.
Miami oraz Denver jako dodatki do ako 1.31 @Betsson ✅
Questionable jest LeBron, ale chyba mimo wszystko zagra. Ponoć boli go kolano, bolało go w niedzielę i wykręcił 29-7-8. Poza tym jest Wade, Allen, Chalmers, fajnie ostatnio gra Battier.. W Minnesocie raczej nie zagrają Peković i Kirilenko, więc tym bardziej Wilki nie mają szans na Beat the Heat.
A Denver gości u siebie Atlantę, która jest b2b. Pewnie Jastrzębie są przybici po porażce 1 punktem na 9 sek. przed końcem z Lakers. Pepsi Center jest w tym sezonie twierdzą dosłownie, bardzo ciężko tam wygrać. Udało się jakimś cudem Minnesocie i Wizards, nie udało się Miami, Bostonowi, Oklahomie czy Chicago. Ot, cała NBA
Triple ako 1.99 @Betsson (zagrałem za 100 zł, chyba raz w życiu grałem za taką stawkę więc przyda się każde trzymanie kciuków ???? ) ✅
Udało się, jupi! ????

pancio 153

pancio

Użytkownik
gratki , ja sie połasiłem na HC -3 na bucks i przedupiłem ???? , trzymam kciuki w dalszym typowaniu

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dzięki Panowie ????
Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers
Typ: Kevin Durant to score 28 or more points and the Thunder to win ⛔ brakło dwóch punktów ;/
Kurs: 2.0
Bukmacher: WilliamHill
Analiza: Dziś taki kombos - Kevin Durant musi zdobyć minimum 28 punktów a Oklahoma wygrać mecz. Uważam, że jak najbardziej jest ten zakład do spełnienia. Zacznijmy od Durantuli. &quot;The nicest guy in the NBA&quot; jak zwykle notuje wspaniały sezon, jest to maszyna do zdobywania punktów. W poprzednim meczu przeciwko Clippers (!) w STAPLES Center (!!) zdobył 35 punktów. Miałem okazję oglądać ten mecz, Durant razem z Westbrookiem po prostu miażdżyli obronę Clippersów. Ale to nie jest główny argument na over Duranta. Główny argument jest taki, że średnia punktowa Kevina z 3 tegorocznych pojedynków z Lakers wynosi... 37.7 ppg. A dokładniej:
27 styczeń - 35 punktów
11 styczeń - 42 punkty
7 grudzień - 36 punktów
Jak widzimy jest to nieprawdopodobnej klasy zawodnik, któremu zdobywanie punktów przychodzi z niebywałą łatwością. No i ma jakiś patent na Jeziorowców. Inna statystyka KD35 godna odnotowania to średnia punktowa w całym sezonie - 28.6 ppg.
Żeby zakład wszedł musi jeszcze wygrać Oklahoma. Czy wygra? Moim zdaniem bez problemu. Było zagrożenie że zawieszony na ten mecz zostanie Ibaka ale jednak stanęło na karze finansowej. Oklahoma u siebie ma bilans 26-4. Lakers na wyjazdach 10-19. Co prawda ostatnio ekipa Kobe &quot;Vino&quot; Bryanta gra coraz lepiej, ale nie można inaczej powiedzieć o OKC. Zwłaszcza Westbrook fajnie się ostatnio prezentuje. Z Clippers robił co chciał. Są w świetnej dyspozycji i właśnie dlatego to oni, a nie drużyna Pringlesa jest uznawana za faworyta. Uważam że warto zaryzykować i zagrać takiego kombosa. Durant powinien zakręcić się koło 30 punktów i tym samym pomóc swojej drużynie w odniesieniu zwycięstwa. Mecz o 3:30.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Spotkanie: Dallas Mavericks - Houston Rockets
Typ: Houston (-3.5) ⛔ uhhh...
Kurs: 2,6
Bukmacher: Bet365
Analiza:
O 2:30 w Dallas, Texas dojdzie do derbów tego stanu. Mavericks podejmują na własnym parkiecie Rakiety z Houston. Faworytem bukmacherów jest ekipa Carlisle&#39;a, a ja nie rozumiem dlaczego. Kilka dni temu te drużyny grały w Toyota Center w Houston i wtedy podopieczni McHale&#39;a rozgromili Dallas 136-103. Fantastyczne zawody rozegrał Chandler Parsons - 32 punkty, po 21 dołożyli Lin i Harden. Wygrali również w zbórkach 45-32 oraz więcej dzielili się piłką 30-19. 18 punktów dla Dallas zdobył OJ Mayo, który dziś zagra ale jest po kontuzji ręki i nie wiadomo jaki poziom będzie prezentować. A od niego wiele zależy: Dallas ma bilans 16-9 gdy Mayo rzuca 19 lub więcej punktów, i 10-24 gdy OJ zawodzi. Kluczem też będzie powstrzymanie Dirka Nowitzkiego. Licząc od 2005 roku - gdy WunderDirk rzuca co najmniej 15 punktów są 22-2 w pojedynkach z Rakietami i 1-5 gdy nierzuca. Oczywiście - można się zagłębiać w historię w drugą stronę. Houston przegrali 5 ostatnich meczów w Dallas. Ale jedna z zasad NBA mówi - nie patrz na poprzedni mecz tylko na następny. Houston jest drużyną bardzo ofensywną. Oddają masę rzutów zza łuku i często im te rzuty wpadają.
Czy Houston wygra dzisiejszy mecz? Czy wygrają różnicą czterech punktów? Tego nie wie nikt, ale nie uważam by to było niemożliwe. Houston muszą wygrywać bo w Lakers chyba wreszcie zatrybiło i będą atakować miejsca 7-8 (Houston i Utah).

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Ale mam klęske w Typach Dnia i Rankingu NBA :/

Na dziś z NBA:
Oklahoma City (bez OT) 1.33 | 10/10
Russell Westbrook over 34 pts+as 1.85 | 6/10

I coś z kopanej na jutro:

Dyscyplina: Piłka nożna, Holandia
Spotkanie: FC Oss - Sparta Rotterdam
Typ: Sparta Rotterdam (-2.5)
-.-
Kurs: 4.4
Analiza: W Typach coś słabo idzie mi z koszykówką, więc spróbujemy coś z kopaną. Wybrałem spotkanie drugiej ligi holenderskiej, które rozpocznie się o godzinie 20:00 na stadionie Frans Heesen Stadion w Oss. Faworytem jest ekipa z Rotterdamu, która jest liderem ligi z 48 punktami na koncie i pewnie zmierzają ku awansowi. Gospodarze zajmują 12. miejsce z dorobkiem 27 punktów. Najważniejszy argument mojego typu: dwa poprzednie mecze pomiędzy tymi drużynami zakończyły się wynikiem 5:1 dla Sparty. Co więcej w 5 ostatnich meczach Sparta trzykrotnie pokonywała przeciwnika co najmniej trzema bramkami różnicy (1-4 w Volendam, 6-1 z Eindhoven i 0:3 w Almere). W zasadzie na tym mógłbym zakończyć analizę. Gospodarze nie mają żadnych szans na korzystny wynik i tylko od zaangażowania gości zależy czy proponowany przeze mnie typ wejdzie czy nie. Zważywszy na ten wyżej pogrubiony argument uważam, że warto zaryzykować.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Godz: 4:00
Spotkanie: Sacramento Kings - Phoenix Suns
Typ: DaMarcus Cousins over 16.5 pts
✅ wreszcie coś weszło ????

Buk: Betsson
Analiza:

Krótko ale konkretnie:
1. Nie zagra Marcin Gortat ani Jermaine O&#39;Neal. Zatem Słońcom pod kosz zostaje Morris i Haddadi. Słabizna i mizeria. Taki byk jak Cousins zje ich na śniadanie.
2. Linia ustawiona na podstawie średniej punktowej z tego sezonu. W tym sezonie średnio przeciwko Suns 12.5 punkta. Nieźle, ale teraz dodajmy punkty za brak Gortata i O&#39;Neala - no właśnie. Mamy spokojnie ponad 17. Cousins ostatnio 5-8-14-9... Dziś dobry moment na przełamanie się. Powinien kręcić Haddadim jak amatorem.
3. DeMarcus u siebie w hali w Sacramento średnio 17 punktów.

Mam nadzieję, że nie dostanę słabej analizy, ale nic więcej nie da się powiedzieć. Absencja Gortata i O&#39;Neala przesądza sprawę. Z całym szacunkiem dla Haddadiego - nie poradzi on sobie z upilnowaniem krnąbrnego charakternego młodego centra z Sacramento. Myślę, że warto zagrać.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Spotkanie: Atlanta Hawks - Brooklyn Nets
Typ: Brooklyn Nets

Kurs: 2.45
✅
Analiza: W NBA już na dobre rozpoczęła się walka o miejsca premiowane występami w play-offach. Każdy zawodnik, każdy zespół daje z siebie 100% aby wygrywać kolejne mecze. Ja wybrałem dzisiejsze spotkanie w Atlancie w stanie Georgia. W hali Phillipsa o godzinie 1:00 rozpocznie sie mecz Jastrzębi z Siatkami (?) z Brooklynu. Obydwie drużyny z konferencji wschodniej. Obydwie na chwilę obecną są na miejscach 1-8. Dokładniej - gospodarze na 7, goście na 4. Dlaczego stawiam na gości? Otóż ostatnio dobrze sobie radzą. Chyba w końcu po fatalnej serii złapali wiatr w żagle. Ostatnie 5 wyjazdów zakończyli przyjemnym wynikiem 4-1. Wygrywali na trudnych terenach - Indiana, Nowy Orlean, Milwaukee oraz Charlotte. Brooklyn b2b ale sytuacja Atlanty wygląda gorzej, bo wczoraj też grali, w dodatku ulegli Bostonowi po dogrywce. Na pewno mają ten mecz &quot;w nogach&quot;. W Brooklynie wszyscy zdrowi, w Atlancie najprawdopodobniej nie zagra Ivan Johnson i Zaza Pachulia. W Brooklynie na pewno cieszy ostatnie przebudzenie lidera, Derona Williamsa, który zdobył 42 punkty, w tym 11 trójek! Atlanta rozgrywającym nie błyszczy więc jest szansa że i dziś D-Will zaszaleje. Wyróżnił się też Reggie Evans zbierając 24 piłki. Brak Zazy i Johnsona da więcej minut Smithowi i Horfordowi, ale Lopez i Evans to solidni gracze. Reasumując, uważam, że kurs jest przesadzony i warto spróbować grać na Brooklyn.
______
Ponadto pograłem:
Houston &amp; Memphis | 1.7 @ betclic 10/10
Brandon Jennings over 7 asyst | 1.85 @ Betsson
Nie wiem kto ustalał tą linię, ale chyba nie patrzył na poprzednie występy Jenningsa.. Średnio 12 asyst w poprzednich 5 meczach, średnio 9.5 w ostatnich 10 meczach. Konkretniej wygląda to tak:
12 @ LAC, 17 @ UTA, 19 @ TOR. Nie wiem czy &quot;czwani oddsmakerzy&quot; liczą że mecz z Golden State Warriors będzie na zasadzie run&#39;n&#39;gun bez żadnego podawania czy co, ale sądze że Brandon te 10 asyst łapnie.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Brandon Jennings over 7.5 asyst | 1.7 @ Betsson
Portland | 1.58 @ Betsson
Dallas | 1.33 @ Betsson
Spotkanie: New Orleans Hornets - Portland Trail Blazers
Typ: Portland -3.5
ale z nich cioty..
Kurs: 1.92
Bukmacher: Expekt
Nie mogę zgodzić się z kolegą MFL. Dlaczego? Przede wszystkim dlatego, że Nowy Orlean nie ma interesu w wygrywaniu, jakkolwiek śmiesznie to brzmi. Chodzi rzecz jasna o rozstawienie przed losowaniem numerów w drafcie. Im gorszy bilans, tym większa szansa na większy numer. A więc po co psuć sobie szansę skoro playoffs mogą oglądać tylko w telewizji? Co innego Portland. Portland musi wygrywać bo na miejscach 7-10 baaaardzo ciasno. W gazie są Lakers, którzy już wyprzedzili Utah. Utah ostatnio sporo przegrywa więc Portland nie ma wyjścia - musi wygrywać. Owszem, Portland to drużyna własnej hali, ale przecież na wyjeździe też wygrywali. Ostatnio wygrali nawet ze Spurs różnicą 30 punktów! Zaaplikowali najlepszej drużynie zachodu 136 punktów w ich hali!!! Uważam, że zaangażowanie gości z Oregonu połączone z walką o numer draftu Hornets to fajna mieszanka by zagrać dziś gości. Pozdrawiam

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: FC Barcelona - AC Milan
Typ: poniżej 1.5 gola
⛔
Kurs: 6.5

Bukmacher: WilliamHill
Analiza: Dziś rozstrzygnie się, czy kończy się era wielkiej FC Barcelony, czy Duma Katalonii pokaże charakter i wygra różnicą trzech bramek. W to drugie wierzą już chyba jedynie najwięksi fani Barcy. Ja proponuję zakład, że w meczu padnie maksymalnie jedna bramka. Dlaczego? Strategia na ten mecz wydaje się oczywista. AC Milan nie jedzie do Barcelony wygrać, a jedynie utrzymać zaliczkę z San Siro, gdzie wygrali 2:0. Barcelona z kolei nie ma nic do stracenia i rzuci się do szaleńczych ataków. Naturalnie Włosi będą zmuszeni do ultradefensywy, będą musieli postawić tzw. autobus, szukając swoich szans na dobicie Barcelony w kontrach lub stałych fragmentach gry. Dobiciem będzie strzelenie bramki. Moje wizje tego meczu są dwie. Albo Barcelonie nie uda się pokonać Abbiattiego i mecz zakończy się wynikiem bezbramkowym i awansuje Milan, albo Barcelonie uda się strzelić jednego gola i Milan już totalnie się zamuruje i na tym się skończy. Barca wtedy wygra 1:0 w jakiś tam godny sposób żegnając się z Ligą Mistrzów. Jak będzie - zobaczymy. Pewne jest że większość czasu piłka będzie znajdować na połowie włoskiego zespołu. Pewne jest też że większość piłkarzy włoskich będzie działać na własnej połowie.
Osobiście typuję wynik 0-0, a 1.5 to pewne zabezpieczenie w razie strzelenia bramki kontaktowej przez FC Barcelonę.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dobra, dziś pora przełamać złą passę! Zaszalałem i zagrałem poniższe typy za 50 zł, co w moim przypadku jest sporą sumą. Oby dziś nie było niespodzianek i obym był rano o stówkę bogatszy ????
Golden State Warriors + Washington Wizards + Dallas Mavericks + Indiana Pacers = 3.65 @ Betsson
50 x 3.65 = 182,50 zł
Brak mi słów po prostu

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Greivis Vasquez over 15 | 1.9 @ marathon
Oglądałem poprzedni mecz Szerszeniopelikanów z Wizards i byłem pod wrażeniem gry Wenezuelczyka. Zdecydowanie najlepszy gracz Nowego Orleanu. Świetnie penetrował, masa floaterów i punkty się zbierały. Dziś zagra przeciwko Rubio więc powinien over paść. Greivis oddaje około 15 rzutów per game, w dodatku trochę dokłada z wolnych dzięki penetracjom więc myślę że tą linię przekroczy. Ostatnio 18 z WAS, 15 z BKN i 20 z PTB.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Jakoże ostatnio za prawdziwą kase prawdziwa ch***nia z grzybnią, to dodam typy wirtualne:

Chicago 1.4
Chicago -6 1.92

Denver-Phila | under 52 pts in the I quarter 1.87
Kenneth Farried over 11 pts 1.85
Sacramento 1.37

Stawka: 10j LADY IN REEEEEEEEED IS DANCING WITH ME ????
AKO: 12.73

Wiem że nie mógłbym dać takiego w rzeczywistości ale whatever.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dziś w Millenium dałem tak:

Lakers - Washington | 1.22
Miami (-17.5) - Detroit | 1.65
Greivis Vasquez over 14.5 pts | 1.85
Goran Dragić over 14.5 pts | 1.85

Piotr Żyła - Maciej Kot | 1.35 ✅
Noriaki Kasai - Vincent Descombes Savois | 1.62
✅

Polska - Ukraina under 2.5 | 1.6
Honduras - Meksyk X2 | 1.25
Macedonia - Belgia under 2.5 | 1.7
Francja - Gruzja over 2.5 | 1.5
Kazachstan - Niemcy: Niemcy wygrają do zera | 1.5

Jako bonus w STSie dałem:
Polska - Ukraina X (HT) | 1.9​

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Jest i post nr 1000. Jubileusz. Zajęło mi to niemal 3 lata. Pamiętam jakim noobem byłem na początku.. Napisałem jakąś dupną analize do typów dnia, dostałem kiepską analizę, ale typ wszedł i kłóciłem się z jakimś adminem, chyba kanonierem heh ????
No cóż, latek i kg przybyło. Byle do drugiego tysiaczka ????

Na noc żużel:

Chris Holder vs. Jaroslaw Hampel | 1.49
Nicki Pedersen vs. Niels Kristian Iversen | 1.39
Tomasz Gollob vs. Andreas Jonsson | 1.34
Fredrik Lindgren vs. Krzysztof Kasprzak | 1.44

Lady in red..

Otrzymane punkty reputacji: +7
Do góry Bottom