Ja tutaj zaproponowałbym zagranie na under 321pkt po kursie 1.91. Linia wystawiona bardzo wysoko i według mnie aż tak dużo tutaj punktów nie zdobędą. W poprzednim roku 321pkt, a dwa lata temu 318pkt, w jeszcze wcześniejszych latach jeszcze mniejsze zdobycze punktowe. Dlaczego dzisiaj ma być najlepiej w historii pod względem zdobywania punktów? Mamy znakomitych strzelców za 3pkt, jeszcze lepszych dunkerów ale taka linia jak dla mnie wystawiona o kilka punktów za wysoko. Drugi typ będzie na MVP dla Duranta. Nie rozumiem tego niskiego kursu na Kobe, wiadomo, że to jego ostatni all star weekend ale żeby dawać kurs zaledwie 2.1 na jego Mvp gdzie w obwodzie ma kilku znakomitych rywali ? Dla mnie nieporozumienie. Wątpię aby reszta gwiazd oddawała Kobemu cały czas piłkę i tylko czekała aż on zgarnię tą statuetkę. Oczywiście jest w niezłej formie patrząc na jego ostatnie mecze, sam zawodnik jest niezwykle zmotywowany i możemy się spodziewać, że jeszcze raz zobaczymy jego wielki mecz, ale taki kurs jest nie do grania, bo wystarczy aby Kobe nie wszedł dobrze w mecz i nie trafił parę łatwych rzutów a już będzie gorzej o zgarnięcie Mvp, a przecież za całokształt tej nagrody mu nie dadzą. Gdyby kurs był w okolicach jak na początku to może i bym się skusił. Dlaczego Durant? W poprzednim roku go nie było z powodu kontuzji a w jego poprzednich meczach gwiazd grał bardzo dobrze i zawsze zdobywał ponad 25 punktów. Raz już zdobył tą nagrodę ale myślę, że może być mocno zmotywowany aby ponownie wygrać. Jest zawodnikiem stworzonym do takich meczy; szybki z świetnym rzutem i ciągiem na
kosz a także potrafi efektownymi wsadami zapakować piłkę. Jeżeli wygrałby zachód to zagrozić mogą mu oprócz wspomnianego i faworyzowanego przez buki Kobe Bryanta jeszcze chyba tylko Westbrook i Curry. Jednak ten pierwszy wygrał rok temu i w tym sezonie jest trochę w cieniu Duranta i myślę, że nie będzie aż tak bardzo chciał zgarnąć tej nagrody a może pomóc Kevinowi, przecież wspólnie grają już trochę ze sobą. A dla Curry to nie jest najlepszy mecz aby być tym najlepszym. On potrafi odpalać trójki i świetnie kreować grę ale pamiętajmy, że mecz gwiazd to przede wszystkim wsady a tutaj Stefek raczej nie błyszczy. Oczywiście może wygrać Mvp bo jak zacznie rzucać seryjnie i trafiać za 3pkt to tak naprawdę może bez problemu zdobyć ponad 30 pkt w meczu a wtedy przy paru asystach będzie blisko zgarnięcia nagrody. Kurs 11 na Duranta jest bardzo przyjemny i według mnie warto coś postawić właśnie na niego. Pamiętajmy, że rok temu Westbrook wygrał a na niego kurs był jeszcze wyższy niż na KD. Wszystkie kursy na
Unibet