Nie o to mi chodziło. Gdzieś na jakieś stronie widziałem inną kolejność:
W 100% się zgadzam! Tu nie chodzi o rywalizację tylko o dobre widowisko, spektakularne wsady, nieszablonowe zagrania - czyli to co kibice kochają i rzadko widzą na co dzień. Obrona w tych meczach praktycznie nie istnieje, a nawet jeśli któraś z drużyn odskoczy na parę punktów to natychmiastowo praktycznie zrównują się punktami. Oczywiście zachód powinien ten mecz wygrać, a Kobe zdobyć MVP na pożegnanie. Ja spodziewam się "emocji do końca" i minimalnego zwycięstwa zachodu w ostatnich sekundach. Oczywiście stawka nieco zredukowana - w końcu mecz dla zabawy :grin:East +6,5 1,71 bet365
favbecik 1.60Czy zagram gdzieś zakład - KOBE nie zdobędzie MVP?
Zdecydowanie, powinni dać 2 nagrody, każdemu po jednej.Finał Slam Dunk Contest najlepszy od legendarnego 1988 gdzie w Chicago Jordan po równie wyrównanym i pięknym finale pokonał obrońcę tytułu, chyba największego specjalistę w historii w tej dziedzinie Dominique Wilkinsa z Atlanty.Tak jak wtedy potrzebne były dogrywki bo obaj uzyskiwali maksymalne noty 50pkt.Aż żal,że nie można było przyznać dwóch pierwszych miejsc bo tutaj również obaj wznieśli się na fenomenalny poziom.Imo Zach LaVine wygrał zasłużenie ale Gordon nie powinien czuć się przegrany bo mając takiego dobrego rywala stworzyli coś o czym będzie się mówić latami.