Kilka ciekawych betów ode mnie z krótkim komentarzem, stawki jak to na all star raczej delikatnie, choć kilka betów wygląda naprawdę fajnie. Powinny jeszcze umilić i tak świetny wieczór z NBA ;-)
Z betów za poważniejsze stawki pograłem West -2
(2 dni temu w maratonie po 1,96) i dziś over 297,5@1,91
w
unibecie, zapowiada się kolejny raz strzelanina.
Bwin:
-
Chris Paul over 10,5 asyst@1,90
Paul zaczyna z ławki, obok np. Cousinsa czy Duranta, myślę, że na tej dwójce trochę asyst może nabić, generalnie zachód ma niesamowicie utalentowany strzelecko skład i Paul którego rekord asyst w All-Starze wynosi 15 powinien tych 11 asyst rozdać. Rok temu 13 asyst z ławki.
-
Carmelo Anthony under 3,5 trójek@1,70
Melo raczej wielkich minut nie zagra, a linia stosunkowo wysoka - licząc, że Melo trafi 50% prób dystansowych, musiałby rzucać aż 8 razy, dla mnie trochę za dużo. W zeszłym roku co prawda Melo zapakował 8 trójek, ale drugi raz raczej 8/13 nie trafi i pewnie 30 minut też nie pogra.
-
James Harden over 30,5 pkt+zbiórek+asyst@1,85
Haren jest w tym sezonie tytanem ofensywy i realnym kandydatem do MVP, w takim meczu powinien tym bardziej poszaleć.
-
Marc Gasol +5,5 pkt@1,70 vs Pau Gasol
5 pkt po prostu wydaje mi się sporym zapasem dla nie mniej utalentowanego, młodszego z braci Gasolów.
-
John Wall over 10,5 asyst@1,70
Wall w tym sezonie topowy podający, do tego info na które nakierował mnie mati:
John Wall (ankle) will not be on a minutes restriction during the All-Star game on Sunday night.
He is said to be gunning for Magic Johnson's assist record (22) on Sunday night, so we should be in for quite a show
-
Over 31,5 trójek w meczu@2,02 (
Sbobet, 32,5 jest w bwinie)
zawodników, którzy nie będą rzucać za 3 w tym all-starze można policzyć na palcach jednej ręki, pod tym względem moim zdaniem lepiej to wygląda niż rok temu, gdzie mieliśmy na parkiecie np. Davisa, Noaha, Hibberta czy Parkera. Wtedy padło 30 trójek, czyli blisko, mimo słabej skuteczności na poziomie 30% na dystansie.
-
Największa przewaga w meczu: under 17 pkt@1,85 (bwin)
Moim faworytem jest na pewno zachód i nie zdziwię się jak wygrają nawet powyżej 10 pkt, ale żeby ktoś odjechał na 18 pkt? To różnica na poziomie blow-outu, nie widzę tu takiej dysproporcji w dowolnej fazie meczu
I na koniec 2 bety bardziej na czuja:
-
Duncan więcej pkt od Nowitzkiego@2,40 (
unibet)
Nowitzki rok temu jedyny zawodnik z całego meczu z dorobkiem 0 pkt (0/2 z gry w 8 minut), dla Duncana to może być ostatni All-Star i mając wokół siebie dobrych podających ma spore szanse rzucić więcej pkt od Niemca.
-
Teague więcej asyst od Lillarda@1,72 zwrot(
unibet)
Lillard przede wszystkim łowca pkt i kocur na dystansie, w takim meczu i zważywszy na okoliczności (pominięcie go przy pierwotnym wyborze) nie spodziewam się wielu asyst w jego wykonaniu, aczkolwiek to bardzo luźna koncepcja.