>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

National League & niższe ligi Angielskie - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

bfred 974,7K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia Southern League Premier Central
Godzina: 20:45
Spotkanie: St. Ives - Sudbury
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 1,86
Bukmacher: Betclic
Analiza: Myślę, ze warto spróbować. Gra u siebie 11 zespół ligi z 17. Różnica w bilansie bramkowym jak i w punktach dosyć widoczna odpowiednio 9-7 i 8 pkt gospodarzy i 5-14 i 6 pkt gości. W ostatnich 5 spotkaniach gospodarze 2 razy zanotowali wynik over 2,5 a ostatnio wygrali na wyjeździe 4-0. Goście natomiast wynik over 2,5 gola zanotowali 3 razy ostatnio wygrywając 2-1 u siebie. Dane ostatnich 4 meczy bezpośrednich wskazują 2 raz na pokrycie dzisiejszego typu ja liczę, że dzisiaj padnie co najmniej 1 gol z obu stron a wygrają gospodarze jakieś 2-1 patrząc na słabą defensywę gości. Powodzenia:)

W 295,4K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, National League
Spotkanie: York City FC - Tamwortg FC
Typ: 1
Kurs: 1,50
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Tabela:
1000031185.jpg
York u siebie z wygraną i porażką na koncie, natomiast ich dzisiejszy rywal na wyjeździe zanotował 1 wygraną i 2 porażki. W lidze, gospodarze mają o 2 mecze mniej rozegrane od Tamworth. Kadrowo drużyna z Yorku na papierze prezentuje się duzo mocniej od swego rywala i myślę, że 3 punkty w tym meczu zapiszą na koncie gospodarze. Skład ciekawy, mocny na tą ligę a do tego gospodarze powinni być również lepiej zregenerowani na ten mecz. Dla Tamworth będzie to 3 spotkanie w ciągu 8 dni. Myślę, że w tak niskiej lidze może mieć to również spore znaczenie. Oprócz tego, że York wydaje się zespołem mocniejszym kadrowo, to jeszcze dochodzi element lepszego zregenerowania więc próbuję tutaj w ich stronę.
✅️ 4-0

Ostatnia edycja:
F 27,9K

fanatyk022

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Anglia , Southern Premier League
Godzina : 20:45
Spotkanie : Redditch United - Harborough Town FC
Typ : Redditch United lub remis
Kurs : 1.80
Bukmacher : Betclic
Analiza :

Dziś spotkania tylko dla koneserów a ja znalazłem jedno z nich.
Na 7 szczeblu rozgrywkowym w Anglii odbędzie się jedyne ale za to bardzo ciekawe pod kątem bukmacherskim spotkanie pomiędzy Redditch United i Harborough.
Oba te zespoły poprzedni sezon kończyły na zupełnie dwóch różnych biegunach.
Redditch do samego końca sezonu musiało walczyć by uniknąć spadku , a Harborough z kolei zagwarantowało sobie miejsce do walki o awans do wyższej dywizji.
Redditch zakończyło poprzednią kampanie na 18 miejscu , jedynie 3 punkty nad spadkowiczami z Barwell.
Harborough ukończyło sezon na 5 miejscu i mogło wziąć udział w posezonowej fazie play off.
Tam jednak ich przygoda i marzenia o awansie zakończyły się już na pierwszym rywalu i to w dość brutalny sposób.
Harborough po 120 minutach walki z Kettering które nie dały rozstrzygnięcia , przystąpiło do serii jedenastek by ostatecznie w niej polec i zostać w Southern Premier League na kolejny rok.
Mimo tego iż Harborough zakończyło tamtą kampanie aż 13 oczek wyżej , kursy na bezpośrednie mecze pomiedzy dzisiejszymi rywalami nie wskazywały by bukmacherzy uważali że to właśnie oni są zdecydowanie lepszym rywalem.
W obecnych rozgrywkach widzimy że obie ekipy notują znaczny progres.
Harborough nie zrobiło sobie nic z tego że w zeszłym sezonie otarło się o promocje do ligi wyżej i zaczęło obecny sezon wyśmienicie , będąc wciąż niepokonanym po 8 kolejkach i wygrywając 5 spotkań przystępują do tego starcia w roli lidera ligi.
Redditch z drużyny która otarła się o spadek , nagle wykazuje dużo wyższe aspiracje i mimo dwóch porażek plasuje się na wysokim 5 miejscu.
Pamiętając jednak poprzedni sezon i to jak wiele dzieliło oba zespoły plus to że Harborough jest obecnie jeszcze lepsze , kursy na ich wygraną mogłyby i powinny być tutaj jeszcze korzystniejsze niż są obecnie.
Bukmacherzy sugerują że forma Redditch nie jest przypadkiem a jeśli spojrzymy bliżej ten spot w kalendarzu może sie okazać bardzo kłopotliwy dla będących w gazie gości.
Harborough podchodzi do tego meczu po 3 meczach z rzedu które nie tylko były bardzo emocjonalne ale również mogły zakończyć się dla nich o wiele gorzej.
Pierw w lidze w meczu z Quorn mimo że grali ponad 75 minut z przewagą jednego gracza , potrzebowali zwycięskiego gola w 96 minucie.
Nastepnie w pucharze musieli odrabiać straty przegrywając do przerwy u siebie 1:2 z zespołem Workspo a ostatnio znów w lidze gdy wydawało się że mają już w garści kolejne 3 punkty , stracili bramke w 90+2 i wywieźli z Leiston zaledwie remis.
Według mnie dziś zapłacą za te szalone 3 spotkania w ostatnie 11 dni i Redditch z tego spotkania wywiezie minimum 1 punkt.

R 2,7M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia, National League
Spotkanie: Brackley Town - Truro
Typ: 1X, i poniżej 4,5 gola
Kurs: 1,40
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Dzisiaj naprawdę ciężko cos wybrać. Dlatego swoje kroki kieruję do rozgrywek niszowych, mało popularnych, choć to Anglia. Gramy przeciwko outsiderowi zajmującemu ostatnią pozycję w tabeli Truro. Zdobyli oni w 10 meczach tylko 4 punkty i mają bilans bramkowy 6:19. Ich rywalem będzie 10 w tabeli ekipa Brackley Town, która ma 13 oczek i tylko 9:8 w bramkach w 9 kolejkach. Gospodarze u siebie 3-1-1 i 5:3 więc stabilnie i oszczędnie w ataku i mocno w obronie. Goście na wyjazdach 0-0-5 i 1:13. W ramach H2H tylko 1 spotkanie, które warto przywołać 2:0 dla Brackley z września 2024. Ja zachowawczo jak zwykle podpieram to remisem i dokładam under 4,5. Kursy już spadły na tę kombinację, ale udało mi się obstawić to po 1,40.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1512
stanley-63 1,6M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Anglia / Profesional Development League
Godzina 14:00
Spotkanie : Watford U-21 : Millwall U-21
Typ : Millwall over 1.5 gola
Kurs : 1.82
Bukmacher : Fortuna

Drużyny które nie liczą się aby być w TOP 2 ale raczej na niższych pozycjach ale para dosyć ciekawa , gospodarze jak dotąd na miejscu 7 z 9-ma punktami natomiast goście z Millwall trzy oczka niżej i 6 pkt , decyduję się tutaj na przynajmniej dwa celne trafienia gości chociaż ich gra na wyjazdach woła o pomstę bo do tej pory w 3 meczach 3 porażki ani jednego zdobytego gola i 7 straconych jednak i tak pójdę w ich bramki , patrząc na mecze Watford u siebie to ci podobnie jak Millwall na wyjazdach jeszcze nie wygrali swojego meczu a stosunek bramek 3 strzelone i aż 10 straconych ale najważniejszym szczegółem jest ich H2H które mocno rzuca się w oko a mianowicie na 6 spotkań 5 razy górą Millwall i jeden remis natomiast Watford gościło u siebie rywala 3 razy i wszystkie mecze przegrali 1:3 , 1:3 i 1:4 tak więc liczę na pierwsze zwycięstwo i pierwsze gole gości w tym sezonie a konkretnie na przynajmniej dwa gole !

makaveli23 1,5M

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia Development League
Godzina: 14:00
Spotkanie: Wigan U21 - Huddersfield Town U21
Typ: MyCombi: Wigan -2 (handicap 3 drogowy), oba zespoły strzelą
Kurs: 7.73
Bukmacher: betclic
Analiza:
Wigan jest troche lepsze od Huddersfield bo chociaż wygrali 2 razy w tym raz 5-2 u siebie ze Swansea, która teraz ma bilans 5-0-2. Huddersfield jest ostatnie w tabeli z bilansem 0-1-6 i 4-20 w bramkach. Wigan straciło tych bramek 18 czyli też dużo. Liczę tutaj na lekki pogrom ale z bramką lub dwiema zespołu przyjezdnych.

stanley-63 1,6M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Anglia / Profesional Development League
Godzina 14:00
Spotkanie : Barnsley U-21 : Peterborough Utd U-21
Typ : over 4.5 gola
Kurs : 2.39
Bukmacher : - Fortuna

Pozostaję w Profesional Development League , wczoraj nie wyszło z bramkami gości to dziś liczę na wielki over w tym spotkaniu , w tabeli prowadzi Sheffield które mocno odskoczyło rywalom jednak na drugim miejscu dzisiejsi gości co powinni udowodnić na boisku , gospodarze jednak nie zbyt dobrze sobie radzą ale bramki potrafia strzelać co udowodnili właśnie w ostatnim meczu u siebie goszcząc lidera a wynik 2:2 , patrząc na H2H to dosyć często pada sporo goli i np ostatnie starcie Barnsley u siebie z Peterborough 3:4 a wcześniejsze 4:2 dlatego też decyduję się na wysoki over 4.5 gola !

Otrzymane punkty reputacji: +544
ferguson2 1,3M

ferguson2

Typer
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia Development League
Godzina: 14:00
Spotkanie: Coventry U21 - Hull U21
Typ: over 4.5
Kurs: 2.35
Bukmacher: superbet
Analiza: Dwie stosunkowo bardzo ofensywne drużyny. Coventry gra bardzo skutecznie w ostatnich spotkaniach, przekłada się to na wyniki. Hull ma też czym odpowiedzieć. Obrona podobnie, tylko w drugą stronę. Spodziewam się ofensywnego starcia po dwóch stronach boiska.

Otrzymane punkty reputacji: +859
maarcin14 2,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia EFL Trophy
Godzina: 20:00
Spotkanie: Wigan - Wolverhampton U21
Typ: Wolverhampton U21 strzeli gola
Kurs: 1.50
Bukmacher: Betclic

Witam, kolejny dzień z bardzo słabą ofertą piłkarską, w Anglii będą rozgrywane mecze w EFL Trophy, w Grupie A Northern o 20 zagrają Wigan z Wolverhampton U21 oraz Salford City ze Stockport. W pierwszym meczu typuję, że Wolverhampton U21 strzeli gola po kursie 1.50 w Betclic. Wiadomo jak to jest z drużynami młodzieżowymi, ich głównym celem jest zbieranie doświadczenia, kreowanie jak największej ilości sytuacji, granie do przodu, a wynik czasem schodzi na dalszy plan. Wolverhampton U21 bardzo rzadko kończy mecz bez strzelonego gola, jak podaje Sofascore w tym sezonie grali już 11 spotkań biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki, strzelili w nich 21 goli, i tylko raz schodzili z boiska z zerowym dorobkiem bramkowym. W ostatnim meczu strzelili 4 bramki drużynie Leicester U21. Wigan gra w lidze League One, a więc na trzecim poziomie rozgrywkowym, ostatnie 3 mecze ligowe to tylko 1 punkt zdobyty, wydaje mi się że bardziej powinni się skupić na rozgrywkach ligowych aniżeli na dzisiejszym meczu, sporo tracą, po 11 kolejkach mają stracone 16 goli. Typuję gola gości.

Otrzymane punkty reputacji: +544
Do góry Bottom