>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

National League & niższe ligi Angielskie - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

bfred 961,4K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia Southern League Premier Central
Godzina: 20:45
Spotkanie: St. Ives - Sudbury
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 1,86
Bukmacher: Betclic
Analiza: Myślę, ze warto spróbować. Gra u siebie 11 zespół ligi z 17. Różnica w bilansie bramkowym jak i w punktach dosyć widoczna odpowiednio 9-7 i 8 pkt gospodarzy i 5-14 i 6 pkt gości. W ostatnich 5 spotkaniach gospodarze 2 razy zanotowali wynik over 2,5 a ostatnio wygrali na wyjeździe 4-0. Goście natomiast wynik over 2,5 gola zanotowali 3 razy ostatnio wygrywając 2-1 u siebie. Dane ostatnich 4 meczy bezpośrednich wskazują 2 raz na pokrycie dzisiejszego typu ja liczę, że dzisiaj padnie co najmniej 1 gol z obu stron a wygrają gospodarze jakieś 2-1 patrząc na słabą defensywę gości. Powodzenia:)

W 278,9K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, National League
Spotkanie: York City FC - Tamwortg FC
Typ: 1
Kurs: 1,50
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Tabela:
1000031185.jpg
York u siebie z wygraną i porażką na koncie, natomiast ich dzisiejszy rywal na wyjeździe zanotował 1 wygraną i 2 porażki. W lidze, gospodarze mają o 2 mecze mniej rozegrane od Tamworth. Kadrowo drużyna z Yorku na papierze prezentuje się duzo mocniej od swego rywala i myślę, że 3 punkty w tym meczu zapiszą na koncie gospodarze. Skład ciekawy, mocny na tą ligę a do tego gospodarze powinni być również lepiej zregenerowani na ten mecz. Dla Tamworth będzie to 3 spotkanie w ciągu 8 dni. Myślę, że w tak niskiej lidze może mieć to również spore znaczenie. Oprócz tego, że York wydaje się zespołem mocniejszym kadrowo, to jeszcze dochodzi element lepszego zregenerowania więc próbuję tutaj w ich stronę.
✅️ 4-0

Ostatnia edycja:
fanatyk022 27,9K

fanatyk022

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Anglia , Southern Premier League
Godzina : 20:45
Spotkanie : Redditch United - Harborough Town FC
Typ : Redditch United lub remis
Kurs : 1.80
Bukmacher : Betclic
Analiza :

Dziś spotkania tylko dla koneserów a ja znalazłem jedno z nich.
Na 7 szczeblu rozgrywkowym w Anglii odbędzie się jedyne ale za to bardzo ciekawe pod kątem bukmacherskim spotkanie pomiędzy Redditch United i Harborough.
Oba te zespoły poprzedni sezon kończyły na zupełnie dwóch różnych biegunach.
Redditch do samego końca sezonu musiało walczyć by uniknąć spadku , a Harborough z kolei zagwarantowało sobie miejsce do walki o awans do wyższej dywizji.
Redditch zakończyło poprzednią kampanie na 18 miejscu , jedynie 3 punkty nad spadkowiczami z Barwell.
Harborough ukończyło sezon na 5 miejscu i mogło wziąć udział w posezonowej fazie play off.
Tam jednak ich przygoda i marzenia o awansie zakończyły się już na pierwszym rywalu i to w dość brutalny sposób.
Harborough po 120 minutach walki z Kettering które nie dały rozstrzygnięcia , przystąpiło do serii jedenastek by ostatecznie w niej polec i zostać w Southern Premier League na kolejny rok.
Mimo tego iż Harborough zakończyło tamtą kampanie aż 13 oczek wyżej , kursy na bezpośrednie mecze pomiedzy dzisiejszymi rywalami nie wskazywały by bukmacherzy uważali że to właśnie oni są zdecydowanie lepszym rywalem.
W obecnych rozgrywkach widzimy że obie ekipy notują znaczny progres.
Harborough nie zrobiło sobie nic z tego że w zeszłym sezonie otarło się o promocje do ligi wyżej i zaczęło obecny sezon wyśmienicie , będąc wciąż niepokonanym po 8 kolejkach i wygrywając 5 spotkań przystępują do tego starcia w roli lidera ligi.
Redditch z drużyny która otarła się o spadek , nagle wykazuje dużo wyższe aspiracje i mimo dwóch porażek plasuje się na wysokim 5 miejscu.
Pamiętając jednak poprzedni sezon i to jak wiele dzieliło oba zespoły plus to że Harborough jest obecnie jeszcze lepsze , kursy na ich wygraną mogłyby i powinny być tutaj jeszcze korzystniejsze niż są obecnie.
Bukmacherzy sugerują że forma Redditch nie jest przypadkiem a jeśli spojrzymy bliżej ten spot w kalendarzu może sie okazać bardzo kłopotliwy dla będących w gazie gości.
Harborough podchodzi do tego meczu po 3 meczach z rzedu które nie tylko były bardzo emocjonalne ale również mogły zakończyć się dla nich o wiele gorzej.
Pierw w lidze w meczu z Quorn mimo że grali ponad 75 minut z przewagą jednego gracza , potrzebowali zwycięskiego gola w 96 minucie.
Nastepnie w pucharze musieli odrabiać straty przegrywając do przerwy u siebie 1:2 z zespołem Workspo a ostatnio znów w lidze gdy wydawało się że mają już w garści kolejne 3 punkty , stracili bramke w 90+2 i wywieźli z Leiston zaledwie remis.
Według mnie dziś zapłacą za te szalone 3 spotkania w ostatnie 11 dni i Redditch z tego spotkania wywiezie minimum 1 punkt.

R 2,6M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia, National League
Spotkanie: Brackley Town - Truro
Typ: 1X, i poniżej 4,5 gola
Kurs: 1,40
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Dzisiaj naprawdę ciężko cos wybrać. Dlatego swoje kroki kieruję do rozgrywek niszowych, mało popularnych, choć to Anglia. Gramy przeciwko outsiderowi zajmującemu ostatnią pozycję w tabeli Truro. Zdobyli oni w 10 meczach tylko 4 punkty i mają bilans bramkowy 6:19. Ich rywalem będzie 10 w tabeli ekipa Brackley Town, która ma 13 oczek i tylko 9:8 w bramkach w 9 kolejkach. Gospodarze u siebie 3-1-1 i 5:3 więc stabilnie i oszczędnie w ataku i mocno w obronie. Goście na wyjazdach 0-0-5 i 1:13. W ramach H2H tylko 1 spotkanie, które warto przywołać 2:0 dla Brackley z września 2024. Ja zachowawczo jak zwykle podpieram to remisem i dokładam under 4,5. Kursy już spadły na tę kombinację, ale udało mi się obstawić to po 1,40.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1512
Do góry Bottom