muntar
Użytkownik
Czyli kolejny dodatkowy dzień konkursu.Dzisiaj tylko dwa mecze, więc odpuszczamy.
Czyli kolejny dodatkowy dzień konkursu.Dzisiaj tylko dwa mecze, więc odpuszczamy.
Podliczenie poprzedniej kolejki.Lecimy z koksem, po tym Challenge pozostanie ci jedynie kupować zdrapki w totalizatorze. Hehe :]
1.
Dallas Stars - Carolina Hurricanes
Hurricanes (60' @ 3,40
2.
Calgary Flames - Anaheim Ducks
Anaheim Ducks (60' @ 2,35
3.
Montreal Canadiens - Pittsburgh Penguins
X (60' @ 3,70
Betsson
Kursy z jedynego słusznego buka w naszym Challenge. BetssonNo to pora na następną kolejkę. Kido pamiętaj co pisałem o zdrapkach, byłem dzisiaj u wróżki i powiedziała, że wygram dzisiaj, oczywiście typy wziąłem od Astronoma a selekcje przeprowadził mi szaman wykonując rytualny taniec deszczu. Więc wszystkie znaki na niebie i ziemi dzisiaj po mojej stronie hehe ????
1. Konsekwentnie na remis Habs hehe :]
Montreal Canadiens - St. Louis Blues
X (60' @ 3,75
2.
Vancouver Canucks - Anaheim Ducks
Anaheim Ducks (60' @ 2,40
3.
San Jose Sharks - Florida Panthers
San Jose Sharks (60' @ 1,90
I tak wiadomo o co chodzi, uznam ci bo i tak nie będzie overa Hehe :]miało być Pens - Isles over 5,5 @ 1,80
Nie mlaskaj jak mówisz Hehe. I tak wygram, dzisiaj mam dużą pewność siebie. No i w końcu pierwszy dzień się porządnie wyśpię jak suseł.No nie wiem czyy ci zaliczę te nutki, bo ten mecz dopiero jest jutro wieczorem ;> ... z jednej nocy miały być meczory ;>