>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nasze filmiki

sieku 31

sieku

Użytkownik
No Ryba. Nazbierałes wiele pochwał a temat potoczył się już dalej ale jeszcze ja muszę Ci pogratulować podtrzymanie pamięci o graczu, który mógłby być wzorem dla wielu myślących dziś że są wielcy... Zrobiłeś to w bardzo ładny sposób - gratulacje!

pioterek15 0

pioterek15

Użytkownik
Bardzo fajny filmik. Pamiętam że oglądałem kilka lat temu turniej, w którego finale Hunter pokonał O&#39;Sullivana. Zrobił na mnie wrażenie swoją grą. Kilka dni temu rozmawiałem z kumplem, że był taki dobry młody snookerzysta co grał w opasce na włosach, ale od dłuższego czasu nic o nim nie słychać. Teraz już wiem dlaczego ???? Szok! :cry:

sawas 27

sawas

Użytkownik
Mam zamiar skleić nowy filmik ale nie wiem o kim lub o czym:kwasny4565:
Myślałem o O&#39;Sullivanie.
Może ktoś da propozycje??
Ja proponuję Colina albo Kuliga.. Jeśli myślisz o podobnym - nastrojowym filmie to te dwie kandydatury są idealne..

sieku 31

sieku

Użytkownik
Ja będę miał oryginalną propozycję... trochę odbiegającą od snookera ???? Zrób filmik o Ramonie &#39;Diamondzie&#39; Dekkersie. Jest już kilka ale myślę że spokojnie mógłbyś zrobić lepszy. Mam nadzieję że każdy wie kim jest Diamond?!

sieku 31

sieku

Użytkownik
To polecam google :] Ale najogólniej to jeden z najlepszych fighterów muay thai naszego kontynentu, uznany również za wielkiego w Tajlandii... Zakończył już karierę i obecnie ma jadną z najbardziej prestiżowych szkół. Wielki wojownik... przez wielkie &#39;w&#39; :]

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Zastanawiam się nad: Marc Vivien Foe, Colin McRae, Arek Gołaś.

Oczywiście będe musiał zebrać materiały i informacje. Myśle że kilka dni i filmik gotowy.

Aha i chłopaki jak możecie to an youtubie podbijcie średnią mojemu filmikowi:-D

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ja myślę, że fajnie można by wykorzystać samochody, dźwięk tych rajdów, itp.. Dlatego polecam Colina.. Czekam z niecierpliwością, naprawdę :p

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Szukam materiałów odnośnie Colina Mcrae i nie moge znaleść żadnego filmiku do pobrania w którym jedzie Colin. Mam prośbe jeśli ktoś ma taki materiał lub link niech poda, chyba że ktoś pomoże mi znaleść. Chciałbym zrobić o nim fimik ale jeśli nie będzie materiałów to lipa z pomysłu.

POZDRO

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Przecież masa jest tego na youtube.. Jeszcze poza tym coś ;&gt;
Tak na youtube, ale ja z tamtąd nie potrafie pobierać. Wiem, że można ale nie wiem jak. Potrzebuje jakiegoś filmiku z jegą jazdą i najlepiej z tym rykiem silnika w tle:-D Sawas może potrafisz sciągać z youtube to napisz jak!

sawas 27

sawas

Użytkownik
Bardzo mi się podoba, choć Huntera ciężko będzie przebić ????
Największe wrażenie zrobił na mnie w tym pierwszym filmie podkład muzyczny - tu również stoi na wysokim poziomie. Ktoś powie, że to proste - dobrać utwór i OK, ale ja mam inne zdanie. ????

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Bardzo mi się podoba, choć Huntera ciężko będzie przebić ????

Największe wrażenie zrobił na mnie w tym pierwszym filmie podkład muzyczny - tu również stoi na wysokim poziomie. Ktoś powie, że to proste - dobrać utwór i OK, ale ja mam inne zdanie. ????
Też tak uważam. Filmik o Paulu lepiej mi wyszedł i tyle. Choc nie poddaje się i jeszcze skleje coś równie fajnego, tylko musze oczywiśćie znów znaleść temat i materiały:-D Ale napewno bardzo się postaram!!!

Do góry Bottom