Ja proponuję Colina albo Kuliga.. Jeśli myślisz o podobnym - nastrojowym filmie to te dwie kandydatury są idealne..Mam zamiar skleić nowy filmik ale nie wiem o kim lub o czym:kwasny4565:
Myślałem o O'Sullivanie.
Może ktoś da propozycje??
popieram Cie, i dodam do tego Marc'a Vivien FoeJa proponuję Colina albo Kuliga.. Jeśli myślisz o podobnym - nastrojowym filmie to te dwie kandydatury są idealne..
Tak na youtube, ale ja z tamtąd nie potrafie pobierać. Wiem, że można ale nie wiem jak. Potrzebuje jakiegoś filmiku z jegą jazdą i najlepiej z tym rykiem silnika w tle:-D Sawas może potrafisz sciągać z youtube to napisz jak!Przecież masa jest tego na youtube.. Jeszcze poza tym coś ;>
Też tak uważam. Filmik o Paulu lepiej mi wyszedł i tyle. Choc nie poddaje się i jeszcze skleje coś równie fajnego, tylko musze oczywiśćie znów znaleść temat i materiały:-D Ale napewno bardzo się postaram!!!Bardzo mi się podoba, choć Huntera ciężko będzie przebić ????
Największe wrażenie zrobił na mnie w tym pierwszym filmie podkład muzyczny - tu również stoi na wysokim poziomie. Ktoś powie, że to proste - dobrać utwór i OK, ale ja mam inne zdanie. ????