>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Narciarstwo alpejskie 2011/2012

Status
Zamknięty.
pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
Ja mam mniej czasu od ciebie ;)
Elegancko napisałeś ja gram dziś jednego singla
Dixon-Guay typ 2 kurs 1.55 betsafe
MEga pewniak tak jak napisał kolega u góry dix ominął najważniejsza bramkę nie stracił prędkości stąd taki dobry wynik nie masz szans pokonać kolegi z kadry

Otrzymane punkty reputacji: +18
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
wie ktos moze czy Kroell przypadkiem tez nie ominal paru bramek ? Czas rewelacyjny i jeszcze wyprostowal sie na koniec. Cos chyba nie do konca przejechal prawidlowo ?
edit : w takim razie jak nie ominal to :

Klaus Kroll TOP 3 ✅
2,05
Betsafe
Kroll odgrazal sie w wywiadach ze wygra dzisiejsze zawody i w 2 treningu pokazal ze stac go na to. Nie wiem dokladnie czy nie ominal przypadkiem paru bramek ale mimo to czs wybitny. W 1 treningu byl 7. Rok temu nie ukonczyl zawodow ale w treningach byl 1 i 3 a wiec trasa mu zdecydowanie lezy. Austriak zajmuje 4 miejsce w generalce zjazdowej a wiec bedzie zmotywowany i oby nie przeszarzowal jak rok temu. W tym sezonie byl 3 w Beaver Creek i 5 Lake Louise. Stac go na zwyciestwo ale delikatnie dla emocji gram ze bedzie na podium.

pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
jutro kolejny slalom pań tym razem w Zagrzebiu każda zawodniczka uwielbia tu startować trasa ma idealne nachylenie do tego ta gorąca atmosfera dzięki &quot;głodny&quot; kibicom ,którzy kochają ten sport dzięki Janici oraz Ivicy
Główną fawortyką jest oczywiście Schild lecz po kursie 1,40 podziękuje
Tanja Poutiainen - Mikaela Shiffrin typ 1 ( kurs 1,90) ✅ peffka
Tanja w Zagrzebiu notuje zawsze świetne rezultaty 1,6,6,1,7,8,4 naprawde czuje się tu znakomicie będzie to dobra okazja zeby wyskoczyć z lekkiego dołka warto dodać że wystartuje z numerem 4 za przeciwniczke w parze będzie miała młodą szaloną amerykanke,która osiągneła ostatnio życiowy wynik w Lienz lecz ona jedzie na maksa często kończy upadkami wystartuje z numerem 22 i tu odrazu duża przewaga ze strony Pountiainen.

Top 3 Maria Hofl-Riesch kurs 3,00 ⛔ upadek
Po takim kursie trzeba to łapać głownymi jej przeciwniczkami będą Maze oraz Schield lecz czuje że sobie poradzi

Otrzymane punkty reputacji: +6
pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
Już jutro kolejny slalom w Zagrzebiu betsafe
Christian Deville - Mario Matt typ 1 ( kurs 1,65) 4-DNF
Mattias Hargin
- Nolan Kasper typ 1 ( kurs 1,65) 7-25

AKO-2,72
Deville dobra forma w tym sezonie kilka miejsc na podium oraz same miejsca w&quot;10&quot; będzie miał za przeciwnika szalonego Mario Matta,któremu jazda w tym sezonie nie wychodzi nie oszukując się jest bez formy
Kolejny pojedynek ma charakter podobny do wczorajszego Nolan Kasper pojechał jeden fantastyczny slalom i dalej nic..po znakomitym 4 miejscu nastąpiła seria 3 upadków gdy wkońcu pojechał spokojnie zajął 26 miejsce myślę że to chłopak z nadzieją na przyszłość lecz należy dać mu troszkę czasu,nie ma jeszcze numerów startowych jak wiemy w Chorwacji jest temperatura &quot;plusowa&quot; i każdy dalszy numer będzie miał coraz gorzej .Hargin powinnien sobie spokojnie poradzić szczególnie że rok temu był na 3 miejscu
Giuliano Razzoli - Jean Baptiste Grange typ 1( kurs 1,75) 23-DNF
Jean bez formy

nivet 277

nivet

Użytkownik
Kolejny pojedynek ma charakter podobny do wczorajszego Nolan Kasper pojechał jeden fantastyczny slalom i dalej nic..po znakomitym 4 miejscu nastąpiła seria 3 upadków gdy wkońcu pojechał spokojnie zajął 26 miejsce myślę że to chłopak z nadzieją na przyszłość lecz należy dać mu troszkę czasu,nie ma jeszcze numerów startowych jak wiemy w Chorwacji jest temperatura &quot;plusowa&quot; i każdy dalszy numer będzie miał coraz gorzej .
Siema
Fajne typy, ale to uzasadnienie z Nolanem trochę wyssane z palca, pomijając fakt że w tym sezonie były tylko 3 slalomy, a Ty piszesz że zajmował miejsca 4 i 26 - zgoda + seria 3 upadków (!?)
O jakie upadki chodzi bo widzę tylko jedno Did not qualify.
http://www.fis-ski.com/uk/604/613.html?sector=AL&amp;amp;competitorid=105945&amp;amp;type=result&amp;amp;category=WC&amp;amp;season=ALL&amp;amp;sort=&amp;amp;discipline=ALL&amp;amp;Submit=Search
Btw. Matt i Grange w końcu zaskoczą pytanie tylko kiedy ???? Dla Ciebie oby nie dziś ;) Choć trzeba powiedzieć, że Cristian i Razzoli to solidni slalomowcy.

Otrzymane punkty reputacji: +3
pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
O jakie upadki chodzi bo widzę tylko jedno Did not qualify.
chodziło mi o wszystkie starty ???? zajął rewelacyjne miejsce u siebie w Beaver Creek gdzie doskonale zna trasę ,widać było we Flauchau że chce się utrzymać w czołowej grupie lecz mu to niewychodzi stracił już miejsce w pierwszej grupie i będzie spadać co raz niżej.Slalom w Zagrzebiu jest trudny

nivet 277

nivet

Użytkownik
To prawda jest trudny, ale nie dlatego że trasa jest trudna (2-3 trudne miejsca), tylko dlatego, że jest dodatnia temperatura + mgła i trasa się słabo trzyma, tak jak wspomniałeś wcześniej -&gt; każdy kolejny numer będzie miał ciężej niż poprzednik.
Pozdro.

psm 921

psm

Użytkownik
Jutro gigant w Adelboden i jak to ostatnio bywa faworytem jest Ted Ligety,a takze bohater ostatniego slalomu,Marcer Hirscher,ktoremu raz juz w tym sezonie udalo sie pokonac Amerykanina w jak dotad konkurencji nalezacej &quot;tylko do niego&quot;.Z pozostalych trzech tegorocznych gigantow Ligety wygral 2 i dla mnie to on jest faworytem.Dla mniej odwaznych proponuje 1-3 na (unibet na pewno oferuje) po 1,55,w trojce bedzie na bank.

psm 921

psm

Użytkownik
So 2012-01-07 10.30
Adelboden-Slalom mezczyzn
typ-I.Kostelic zakonczy na podium
kurs 2,00
Bet365

Kostelic to zwyciezca zeszlorocznego PS w narciarstwie alpejskim,a takze zdobywca malej krysztalowej kuli za slalom,czyli jutrzejsza konkurencje.W dalszym ciagu jest liderem w slalomie w tym roku z przewaga 45pkt nad rewelacyjnym Hirscherem.Pozycje Kostelica w tegorocznych slalomach to 1,4,1,3 wiec regularnosc z jaka Chorwat znajduje sie w scislej czolowce jest imponujaca.Nie problem wiec odgadnac ze jutro walka odbedzie sie znow miedzy dwoma panami-22 letnim Austriakiem idacym jak burza po stokach,a doswiadczonym Kostelicem,uwazanym za najwiekszego specjaliste w tej konkurencji,przed rokiem w Adelbodem wygral wlasnie Chorwat,jak bedzie w tym roku?..Po wczorajszej wpadce z Ligetym w gigancie(byl 4) bede troche ostrozniejszy,ale wydaje sie ze podium to dla tego zawodnika minimum,a jesli placa za to 2,00....
Ivica drugi +

pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
Slalom panów Adelboden (SUI) 10:30

Jean Baptiste Grange TOP 3 ( kurs 6,0) betsafe ⛔ 5 miejsce
wczoraj pojechał świetnie gigant z numerem 35 miał przewagę w połowie trasy , lecz upadł.Coś czuje że forma wraca
Krótko bo zaraz zaczyna się wyścig

pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
Narciarstwo alpejskie, Wengen superkombinacja M.
Miejsce 1-3 : Romed Baumann buk,betclic
Superkombinacja składa się z jednego przejazdu slalomu oraz skróconego zjazdu
Typ warty ryzyka Romed znajduję się w czołówce slalomu jak i zjazdu.
Chłopak jezdzi ryzykowanie przez to często nie kończy,widzę tutaj sporą szanse na podium o ile dojedzie

pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
Narciarstwo alpejskie, Wengen zjazd M.

Top 3 -Beat Feuz ( kurs 2,00) betclick ✅ 1 miejsce ????
Trasa tego biegu zjazdowego liczy 4455 m i jest to najdłuższa trasa zjazdowa na świecie. Różnica poziomów między początkiem (2315 m n.p.m.) a końcem (1290 m n.p.m.) trasy wynosi 1025 m. Średni czas przejazdu wynosi około dwóch i pół minuty, a zawodnicy osiągają prędkości rzędu 150 km/h. Pierwsze zawody odbyły się tu już w 1930 r.
Dziś odbył się zjazd do superkombinacji który,wygrał Beat Feuz znakomicie pokonał jedną z najtrudniejszych zjazdów rozgrywanych w Pucharze Świata myślę że na swojej ziemi oskrzydlony dzisiejszymi wynikami będzie zmobilizowany aby walczyć o zwycięstwo na swoim stoku.
Warto dodać że jeden z głównych rywali Aksel Lund Svindal jest chory i naprawdę jest mu ciężko startować nafaszerowany antybiotykami na tak trudnej trasie.
Trasa
http://www.youtube.com/watch?v=mN3ihZ6yB_U

psm 921

psm

Użytkownik
Ja bym nie w Svindalu a przedewszystkim w Cuche&#39;u i w Millerze widzial glownych rywali tymniemniej z typem sie zgadzam,ale ja mimo wszystko zagram Didiera,to najbardziej doswiadczony zjazdowiec,a mysle ze odegra to glowna role na tak dlugiej i trudnej trasie,za to dla Amerykanina trasa moze byc analogicznie za dluga...z racji tego jak lubi czesto nie ukonczyc startow,niby w tym sezonie jest lepiej ale ja nie zaryzykuje.Co ciekawe Unibet zaoferowal zaklady na miejsca 1-6,po niezlych kursach (Cuche 1,45 Feuz 1,55 Miller 1,55 Kroell 1,65),takze dla tych co wola bezpieczniej zagrac jest do wyboru,do koloru.
Moje typy;
Didier Cuche 1-3 1,85 ⛔
Innerhofer, C1-6 2,50 ✅

pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
Zjazd pań|Cortina d Ampezzo

Julia Mancuso - Tina Maze typ 1 ( kurs 1,60) |9-4| miejsca ⛔
Bardzo fajny kursik Julia o wiele lepsza w zjazdach powinna tutaj spokojnie być lepsza od Tiny która,bardziej będzie liczyła sie w supergigancie
Daniela Merighetti - Anja Paerson typ 1 ( kurs 1,95) |1-10| miejsca ✅ Daniela zawsze kręci się u siebie w okolicach podium ,Anja moim zdaniem gaśnie coraz gorsze występy w zjezdzie
Lindsey Vonn - Rest of the field typ 1 ( kurs 1,85) 2 miejsce ⛔ podmuch wiatru ją zatrzymał
Królowa nart uwielbia ten stok zawsze notuje tu świetne rezultaty nie liczyłbym tutaj że ktoś z nią może wygrać
AKO-5,77
Jeden typ zagrany w poszukiwaniu niespodzianki
TOP3-Daniela Merighetti ( kurs 7,0 ) 1 miejsce! ???? ✅

Po takim kursie aż żal nie skorzystać

pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
Narciarstwo alpejskie, Wengen slalom M
14.01.2012 10:15
Top 3 - Jean Baptiste Grange ( kurs 5,00) betsafe ⛔ upadek..było blisko
Jean wraca do formy , ostatnio uzyskał najlepszy czas 2 przejazdu podczas zawodów slalomowych w Adelboden ,osobiście bardzo &quot;napaliłem się&quot; na ten kurs
Przypomnę może ostatnie wyniki Jeana,który z każdym wyścigiem jest coraz lepszy odpowiednio 13,7,5 miejsca mam nadzieje że zeszło roczny król slalomu pokaże klasę.

gju 134

gju

Użytkownik
Deville - Matt 1 (1.85)
Super miły kurs. Deville to absolutna czołówka slalomowa tego sezonu. Świetny włoski technik w końcu osiąga wynik na miarę swoich możliwości i bardzo mnie to cieszy bo Christian to fajny gość, który zasłużył na to co teraz osiąga. Matt w tym sezonie na przeciwległym biegunie. Zupełnie poniżej oczekiwań. Mario albo kończy zawody na dalekich pozycjach albo wypada z trasy. Bardzo kiepsko to wygląda i póki co nie było żadnych przebłysków, które mogłyby świadczyć o tym, że to się zmieni. Slalom jest stosunkowo najbardziej loteryjną konkurencją, ale ten zakład zdecydowanie najbardziej przekonywujący w pojedynkach głowa na głowę...

pawacki 4,4K

pawacki

Użytkownik
SuperG pań
Top 3 Tina Maze ( kurs 4,50) 3 miejsce ???? ✅
Tina jest w świetnej formie ostatnio nie schodzi z czołówki taki kurs biorę z pocałowaniem ręki

Otrzymane punkty reputacji: +4
psm 921

psm

Użytkownik
2012-01-15 10:15, Slalom - mężcz - Wengen

F.Noureuther-M.Matt 1 1,80 ⛔ kur...0,01 sekundy!!!
unibet
Jak narazie slalom zdominowalo nam 2 panow (Hirscher i Kostelic)Ostatnio przewage osiagnal Austriak ale to nie jest jeszcze przewaga,ktora pozwalalaby ryzykowac gre na jego zwyciestwo po kursie 3,00.Z drugiej strony jesli wygra to w nastepnych zawodach bedzie 2,20-2,40. nie wiadomo jak spisze sie wyraznie wracajacy do formy Grange,ale sadze ze miejsce zaraz za ww dwojka to max na co go stac na ten moment,o ile rzecz jasna ukonczy,w tym moga mu przeszkodzic swietnie spisujacy sie w tym sezonie w slalomach Daville,Myhrer tudzież Neureuther.Wlasnie na tego ostatniego kieruje swoj typ.Felix notuje ostatnio swietne wyniki,poczynajac od Beaver Creek zajmowal kolejno miejsca; 10,3,4,2 i zdyskwalifikowany w Adelboden po pierwszej serii,gdzie mial 3 czas.Matt w ostatnim slalomie w Adelboden był 4 i to byl jego najlepszy wynik w tym sezonie,po za tym 9 we Flachau i 26 w Beaver Creek,reszty nie ukonczyl.Mysle ze bardzo ciekawy typ,jak dla mnie jedyny sposrud par ktore oferuja bukmacherzy po za typem ktory zaproponowal gju (Daville-Matt) na bwin placa 2,00

Drugi moj typ to juz po raz trzeci z rzedu;

I.Kostelic zakonczy na podium ✅planowo
1,85
bet365
Nie bede juz kolejny raz prawil regulki ...lider klasyfikacji ...zwyciezca..blablabla... Tym razem typ wydaje mi sie jeszcze o tyle pewniejszy ze Ivica wczoraj przejechal ten slalom znakomicie do superkombinacji odrabiajac ogromna strate do dzisiejszego zwyciezcy slalomu Feuza.

radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
2012-01-15 10:15, Slalom - mężcz - Wengen
Ivica Kostelić wygra @ 4,00
Totolotek

Zapowiada się jutro kapitalna walka pomiędzy Chorwatem, a Austriakiem Marcelem Hirscherem. Obaj w znakomitej formie. Ja jednak stawiam zdecydowanie na Ivicę. Po ostatnich porażkach z Marcelem czas na zwycięstwo. Dla poparcia mojego typu, wyniki slalomów z Wengen z 3 poprzednich sezonów: 2011 Kostelić 1, 2010 ponownie zwycięstwo, w 2009 trzecie miejsce. Hirscher również był wysoko: 2,7,4, ale Chorwat zawsze był wyżej, a na dodatek wczoraj w superkombinacji był w slalomie bezkonkurencyjny. Jutro również zwycięży. Polecam

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom