>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Największy pechowiec świata

aban 17

aban

Użytkownik
Witam
Postanowiłem założyć wątek, który będzie historią mojego grania od tego tygodnia, bo gram od znacznie dłuższa, lecz nie prowadzę żadnych statystyk.
Gram zawsze AKO w stacjonarkach STSu i Fortuny. Uważam, że mam niesamowitego pecha i zazwyczaj ten &quot;JEDEN NIE WEJDZIE&quot;.
Polecam komentowanie w miarę konstruktywnie i bez wyzwisk. Chętnie poczytam wasze rady, co mogę zmienić lub czego nie powinienem robić.
Typy pochodzą głównie z tego forum lub z moich własnych przemyśleń ;)
Zaczynamy:
06.03
Willem-Ajax +2.5/2 ✅
Palace-Liverpool 2.5+ ✅
Sassuolo-Milan 2.5+ ⛔
Gijon-Bilbao 2.5+ ⛔
Marsylia-Tuluza 0-0 ✅
Rennes-Nantes 0-0 ⛔
AKO 55.30 EW 97 ⛔2

aban 17

aban

Użytkownik
07.03
Clermont-Metz- BTS ✅
Espanyol-Vallecano BTS ✅
Cesena-Salernitana 1 ⛔
Freiburg-Lipsk BTS ✅
AKO 8.15 EW 29zl ⛔4

aban 17

aban

Użytkownik
08.03
Fulham-Burnley 2-2
Brighton-Sheffield 0-0
Raith-QoS 1dnb
Vasas-Debreczyn 2
AKO 9.77 EW 25zl
Bolton-Ipswich BTS
Wolver-Bristol 1dr strzeli
Q.P.R-Derby BTS
Huddersfield-Reading BTS
Bradford-Burton BTS
Real-Roma 1
AKO 18.97 EW 50zl

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
1. zmien buka ;)
2. wrzucaj kupony do przodu, co nam z wczorajszego kuponu dzis ? Co tu komentować.
3. graj mniejsze AKO na poczatek, im mniej zdarzen (spotkan) tym lepiej, wiadomo.
EDIT: o są kupon na dzis.
EDIT2: cos te prognozowane wygrane takie zaokrąglone jakies :eek:

aban 17

aban

Użytkownik
08.03
Fulham-Burnley 2-2✅
Brighton-Sheffield 0-0✅
Raith-QoS 1dnb✅
Vasas-Debreczyn 2⛔ a moglem dać dnb...

AKO 9.77 EW 25zl ⛔3

Bolton-Ipswich BTS✅
Wolver-Bristol 1dr strzeli✅
Q.P.R-Derby BTS⛔
Huddersfield-Reading BTS✅
Bradford-Burton BTS⛔
Real-Roma 1✅

AKO 18.97 EW 50zl ⛔3
no niestety nic nowego

aban 17

aban

Użytkownik
Chelsea-psg awans 2
Ajaccio-marsylia 2-2
Bastia-nantes 0-0
Petersburg-benfica 0-0
Diosgyor-videoton bts
Gra ktoś podobnie?

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
obstawienie jednego DW to jest wyzwanie a co dopiero takie AKO... to jest bez sensu.. daruj sobie lepiej te dokładne wyniki i leć w overy/1X2 itp, lepiej zamiast 2zł dać 5 i wygrać zamiast 30, 20 ale wygrać.. :p
EDIT: Fulham - Burnley 2-2 rozliczyłeś na ✅ a tam Burnley wygrało przecież..

zioomus 16

zioomus

Użytkownik
Z tego co widzę, to nie jest granie na DW, tylko podwójna szansa, gdzie &quot;2-2&quot; oznacza, że Burnley wygra do przerwy lub na koniec, to samo z &quot;0-0&quot; - remis do przerwy lub na koniec. Ciekawy zakład, którego brakuje mi trochę u bukmacherów internetowych, spotkałem się tylko w betsafe z czymś podobnym.
Ale samej strategii też raczej nie popieram, zysk z tego pewnie żaden, jeszcze emocje, by z ziemniaka następnego dnia odebrać 25 zł... Również doradzam zmianę strategii, bo same typy nie są najgorsze ????

aban 17

aban

Użytkownik
Tak jak mówi kolega wyzej to podwójna szansa, która stosuje od niedawna, mozna powiedzieć ze dopiero ją testuje, ale to calkiem ciekawa opcja zastepujaca dnb lub 1x ;-)
Zmienic steategie tzn? Grac treble, ewentualnie duble?

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
A no chyba, że tak ???? ciekawe w sumie, coś jak w 365 &quot;wygra dowolną połowę?&quot;
Tak czy inaczej jak się nie ma budżetu na porządne granie singlami to już lepiej grać średni budżet, duble/treble AKO 2-3,5 max.
Ale jeśli stawiasz po 2-5 zł to w sumie to też raczej nie ma sensu albo próbuj do momentu aż ustrzelisz taśmę i będziesz miał np. 100-200zł na granie już i wtedy po 10-20zł już będziesz mógł powoli ale na pewno częściej rozmnażać ????

aban 17

aban

Użytkownik
Tak zamierzalem zrobic. Pograc pazere a jak cos wreszcie wejdzie to wbije na wyzsza stawke i zmniejsze ilosc meczy. Do konca tygodnia jeszcze popróbuje a potem zlicze jakbym wyszedl gdybym gral single płasko za 100 :)

aban 17

aban

Użytkownik
Chelsea-psg awans 2 ✅
Ajaccio-marsylia 2-2⛔
Bastia-nantes 0-0✅
Petersburg-benfica 0-0✅
Diosgyor-videoton bts✅
Gra ktoś podobnie?
Standardowo pech nie odpuszcza ???? Chyba nie może być inaczej jak remis we francuskiej, co też mnie podpuściło żeby grać marsylie? w 80 strzelili na 0:1 żeby za 4 minuty stracić bramkę na remis...od dziś koniec zaglądania w ten wątek &quot;typy dnia&quot; bo zauważyłem, że moje typy wchodzą a nieszczęście przynosi ten zaczerpnięty od &quot;fachowca&quot; z dniówki. Niestety dopóki za 3zł czegoś nie wygram sensownego konstruuję dalej tasiemce. Od soboty tylko ⛔. Irytacja powoli bierze górę nad uzależnieniem, może wreszcie z tym skończę ????

Otrzymane punkty reputacji: +11
aban 17

aban

Użytkownik
Dortmund-Totenham BTS ⛔
Fenerbahce-Braga BTS ⛔
Sparta-Lazio- 1-1 ⛔
Bilbao-Valencia1-1 ✅
AKO 10~ EW 29
porażka ale nie winię siebie tym razem ani pecha xd

aban 17

aban

Użytkownik
To jeszcze małego wariata na remisy
Niort-Paris X
Thelle-Bastia X
Raphael-Dunquerq X
Herbiers-Beziers X
Wszysko jedynie ze statystyk ;)
AKO 69.22 EW 120zł

aban 17

aban

Użytkownik
Na jutro francja oczywiście remisiki
Lens-Clermont 0-0✅
Metz-Ajaccio 0-0⛔ z czerwoną strzelili 2 bramki. Od 66 minuty było spoko ale tylko przez 14 minut ????
Sochaux- Le Havre 0-0✅
Tours-Laval 0-0✅

AKo 7~ EW 30
no cóż jak widzicie sami, passa najpechowniejszego gracza pozostaje bez zmian ????

Do góry Bottom