>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Największe talenty młodego pokolenia

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Kiwać sie jakoś potrafi ale z tego co widziałem to nie chciałbym go w swojej drużynie.
Mówię tylko o tym co widziałem na filmiku. typ zawodnika któremu wystarczy podać piłkę i już możesz zapomnieć o celnym podaniu czy nawet samym podaniu.
Lepiej gdyby poćwiczył taki bajer jak podanie a nie się kiwał z każdym i psuł wszystkie końcówki akcji które w ładny sposób rozkręcał.

A co do tego drugiego to go podziwiam za to co zobaczyłem.
I znacie może tytuł piosenki z drugiego filmiku ?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Fort Minor-Remember the name
przecioez to znane ???? nast. razem sie pytajcie na PW o tytuł

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Mnie Adel Taarabt nie przekonał. Co z tego że potrafi dryblować skoro nie potrafi dokładnie podać lub celnie strzelić. Pewnie całe życie trenował drybling i efekty są, nie powiem. Za to jego podania co drugie nie dokładne i to sporo a te strzały to jak jakiś stoper z C klasy który na sił strzela i piłka leci 10 metrów od bramki. Może z niego będzie dobry zawodnik ale żeby wielki? Wątpie.

Za to ten brazylijczyk Kerlon jest fenomenalny. Będzie wirtuozem piłki, jak kiedyś Ronaldinho.

Mam pytanie do założyciela tematu. Czy mozna wrzucać filmiki o talentach również innych sportów?? Chyba byłoby lepiej, napewno ciekawiej.

S 0

sebastian28

Użytkownik
Mnie Adel Taarabt nie przekonał. Co z tego że potrafi dryblować skoro nie potrafi dokładnie podać lub celnie strzelić. Pewnie całe życie trenował drybling i efekty są, nie powiem. Za to jego podania co drugie nie dokładne i to sporo a te strzały to jak jakiś stoper z C klasy który na sił strzela i piłka leci 10 metrów od bramki. Może z niego będzie dobry zawodnik ale żeby wielki? Wątpie.
Za to ten brazylijczyk Kerlon jest fenomenalny. Będzie wirtuozem piłki, jak kiedyś Ronaldinho.
Mam pytanie do założyciela tematu. Czy mozna wrzucać filmiki o talentach również innych sportów?? Chyba byłoby lepiej, napewno ciekawiej.
jasne bedzie ciekawiej.Adel no rzeczywiscie ,to rocznik 89 czyli mój ale jakos nie przebija sie do składu Kogutów.Gra dużo pod publiczke a tamten mecz z Derby to sparing widac po zaangazowaniu graczy,tak sie nie gra w Anglii.Kerlon łaczy w sobie wszystko,kapitalny drybling,niezle wykonczenie akcji ,świetne stałe fragmenty,licze dzisiaj na brameczke dla Cruzeiro

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Ronaldo na początku swojej przygody w ManU grał podobnie... tylko dryblował, nic poza tym... nie podawał prawie w ogóle, a jeśli już to podania często były niecelne... a jego strzały prosiły o pomstę do nieba... więc nie ma co chłopaka tak od razu skreślać ;)

malybuk 0

malybuk

Użytkownik
Sebastian Giovinco zrobił na mnie spore wrażenie ???? Ma ogromny talent i bardzo podoba mi się jego gra ???? Potrafi popatrzeć i dobrze zagrać, dobrze drybluje i jest bardzo szybki ????

Do góry Bottom