C 0 casti Użytkownik Czerwiec 3, 2016 #1 Zawodnicy z największą liczbą asyst podczas Mistrzostw Europy to: 1. ? 2. Bastian Schweinsteiger i Andrey Arshavin (5 razy) 3. Rainer Bonhof i Arjen Robben (4 razy) Wie ktoś?
Zawodnicy z największą liczbą asyst podczas Mistrzostw Europy to: 1. ? 2. Bastian Schweinsteiger i Andrey Arshavin (5 razy) 3. Rainer Bonhof i Arjen Robben (4 razy) Wie ktoś?
110 karpioza1 Użytkownik Czerwiec 3, 2016 #4 Wystarczy wpisac kod -> UNIBET-RON Ja juz swoj zaklad mam.
A 861 amigo007 Użytkownik Czerwiec 3, 2016 #6 "Do rozdania jest 20 000 Zakładów bez ryzyka - kto pierwszy ten lepszy!". Być może dlatego kod nie zadziałał. To nieźle w niecałe 3 godziny, bukmacher rozdał 20 000 zakładów bez ryzyka. Nieźle.
"Do rozdania jest 20 000 Zakładów bez ryzyka - kto pierwszy ten lepszy!". Być może dlatego kod nie zadziałał. To nieźle w niecałe 3 godziny, bukmacher rozdał 20 000 zakładów bez ryzyka. Nieźle.
3,9K jerzywalec Użytkownik Czerwiec 3, 2016 #7 a ja wpisuje i nic z tego. dlaczego? Kliknij aby rozwinąć... Wpisz całe hasło wielkimi literami ziomuś
a ja wpisuje i nic z tego. dlaczego? Kliknij aby rozwinąć... Wpisz całe hasło wielkimi literami ziomuś