P 0 profi Użytkownik Kwiecień 7, 2008 #21 strzałkami. Poprawiłem swój rekord ???? Zatrzymałem sie na 24 poziomie i już sobie daruje z tą grą, to było ostatnie podejście ????
strzałkami. Poprawiłem swój rekord ???? Zatrzymałem sie na 24 poziomie i już sobie daruje z tą grą, to było ostatnie podejście ????
U 2 ufo21 Użytkownik Kwiecień 7, 2008 #22 http://www.ouverture-facile.com co powiecie na to ??? heheh to jest trudna gra...
0 gorillaz Użytkownik Kwiecień 8, 2008 #24 strzałkami. Poprawiłem swój rekord ???? Zatrzymałem sie na 24 poziomie i już sobie daruje z tą grą, to było ostatnie podejście ???? Kliknij aby rozwinąć... ja byłem na 23 dwa razy i niemam pojęcia co zrobic z tym etapem...jak to zaliczyłes?
strzałkami. Poprawiłem swój rekord ???? Zatrzymałem sie na 24 poziomie i już sobie daruje z tą grą, to było ostatnie podejście ???? Kliknij aby rozwinąć... ja byłem na 23 dwa razy i niemam pojęcia co zrobic z tym etapem...jak to zaliczyłes?
0 pawelekdabelek Użytkownik Kwiecień 8, 2008 #27 hehe albo mam cos zwalone albo nie wiem jak sie poruszac i co sie tam robi ;p
0 radek_3city Użytkownik Kwiecień 8, 2008 #28 21level i walczę dalej.... :-D Już 23 LV Nowy rekord - 25LV ????
0 radek_3city Użytkownik Kwiecień 8, 2008 #29 Skończyłem na 26 Levelu i obawa przed zniszczeniem klawiatury z nerwów zmusiła mnie do zakończenia, ale muszę przyznać że wciągające i to bardzo.
Skończyłem na 26 Levelu i obawa przed zniszczeniem klawiatury z nerwów zmusiła mnie do zakończenia, ale muszę przyznać że wciągające i to bardzo.
0 radek_3city Użytkownik Kwiecień 9, 2008 #32 He he, ja też się uwziąłem, wydaje mi się że 26 level był najgorszy jednak.
0 gorillaz Użytkownik Kwiecień 9, 2008 #33 no to gratulacje dla panow wyzej ja nadal męcze się nad 26 i niemam pojęcia co z tym zrobic
P 0 profi Użytkownik Kwiecień 9, 2008 #35 chyba nie, jak chciałem wyłączyć głos gdy byłem na 10 lvlu i wszedłem do menu to musiałem od nowa zaczynać...
chyba nie, jak chciałem wyłączyć głos gdy byłem na 10 lvlu i wszedłem do menu to musiałem od nowa zaczynać...