>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najszybszy bukmacher...

S 0

slavo666

Użytkownik
witam
Korzystam obecnie z Expekt&#39;a, ale nie jestem zadowolony z powodu długiego czasu oczekiwania na zatwierdzenie wygranego kuponu (nawet 7 godz).Chciałbym zmienić na trochę szybszego buka tylko którego wybrać.Byle nie Bwin (złe opinie krążą o nim) i Bah (mam u nich kilka lipnych kont-&gt;czasy bonusów po 5 zł :-D).Co polecacie??

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Gram w betgun i musze powiedzieć, że jeśli chodzi o księgowanie wpłat, wypłat i w rozliczaniu kuponów są bardzo szybcy. W expektcie do 7 h powiadasz? To w betgunie najpóźniej do 1 h.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
podpisuje się rękoma i nogami pod tym,no może oprócz unibetu
Co u Ciebie jest nie tak z Unibetem. To nie jest zlosliwosc tylko z ciekawosci sie pytam bo gralem tam ponad rok i nigdy zadnych problemow ???? tylko krecz mi dlugo rozliczali ok godziny. Ale tak to super szybki, duzo promocji, dobre kursy i szeroooka oferta ???? polecam !

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
sportingbet ! również polecam , strona chodzi bardzo szybko , nic nie zamula , live sprawny i to co najwazniejsze dla ciebie czyli rozliczanie kuponow 5 min po meczu i masz kase na koncie , po za tym ostatnio dwa razy zle na moja korzysc mi rozliczyli kupon i kasy nie zabrali :p ✅ dla nich

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
wszystko zależy od dnia.
Np. w poniedziałek-piątek rozliczają szybko bo oferta uboga jest.
A w weekendy to można czekać nawet do 2h.

beny30 0

beny30

Użytkownik
dosłownie 3sek po zakonczeniu spotkania w sportingbet kasa na koncie.
czasami nawet jak wynik pewny to jeszcze przed zakonczeniem spotkania kasa wpływa.✅

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja polecam mniej znany, ale rozliczenia są błyskawiczne i wypłaty szybkie(zawsze miałem do 6h). Oferta w miarę, ale można jeszcze ją polepszyć, a mowa o....
NORDICBET

W 3

wakabajaszi-genzo

Użytkownik
co do unibetu na rozliczenie jednego zdarzenia z NBA czekalem ok 8h!!!!
po kilku dniach sytuacja sie powtorzyla z siatkowka polska kobiet gdzie czekalem ok 4h na rozliczenie to bylo ok miesiac temu. zdarzaja im sie takie przypadki ale ogolnie dosc szybko rozliczaja zdarzenia

Do góry Bottom