>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najskuteczniejsza strategia gry

E 0

eurokozak

Użytkownik
Nie bardzo wiedziałem gdzie założyć ten temat więc zakładam go tu.
Mianowicie rozchodzi mi się o to że chciałbym dowiedzieć się Waszych opini na temat: &quot;Jaka jest według Ciebie najskuteczniejsza metoda gry innymi słowy - strategia gry&quot;.

Czekam na odpowiedzi.

P.S Może Ktoś wreście mnie oświeci w związku z tym tematem który założyłem, bo ostatnio cały czas przegrywam i to niemałe jak dla mnie pieniądze. Dlatego zacząłem zastanawiać się dlaczego tak jest i co robię nie tak, stąd ten temat.

E 0

eurokozak

Użytkownik
Ale ja nie chcę Wszej pomocy ani łaski tylko przedstawienia Waszych skutecznych strategii gry. W moje problemy się nie mieszajcie.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
single, płaska stawka 2-5% budżetu nic prostszego i bardziej skuteczniejszego nie znajdziesz

V 0

valuebet

Użytkownik
single, płaska stawka 2-5% budżetu nic prostszego i bardziej skuteczniejszego nie znajdziesz
250-350 euro wolnej gotówki, konto na betfair, obstawianie, że w meczu nie podanie dany wynik/dana liczba goli - mówimy tutaj o wynikach typu 4:4 i liczbie bramek 6 i więcej. Spokojnie 100zł dziennie z tego robisz, miesięcznie luźno ok 3-4tys, praktycznie bez emocji. Do tego 2-3 razy w mce przykładasz normalny typ grubiej, tzw. pewniaka i ok 6-7 tys łącznie masz. Pewniak w miesiącu zawsze się jakiś trafi. Wszystko jest dla ludzi, ale jak dla mnie punktem wyjścia jest kapitał! Musisz mieć za co grać;)

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
250-350 euro wolnej gotówki, konto na betfair, obstawianie, że w meczu nie podanie dany wynik/dana liczba goli - mówimy tutaj o wynikach typu 4:4 i liczbie bramek 6 i więcej. Spokojnie 100zł dziennie z tego robisz, miesięcznie luźno ok 3-4tys, praktycznie bez emocji. Do tego 2-3 razy w mce przykładasz normalny typ grubiej, tzw. pewniaka i ok 6-7 tys łącznie masz. Pewniak w miesiącu zawsze się jakiś trafi. Wszystko jest dla ludzi, ale jak dla mnie punktem wyjścia jest kapitał! Musisz mieć za co grać;)
ta, bardzo inteligentne.
jednak co robisz gdy wynik spotkania ma 6 lub więcej goli?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
O kurde szok ! ???? Nie wiedziałem ,że 7 tysięcy można tak łatwo wygrać hop siup ! Wow ! Olśniłeś mnie ???? .
To pestka ! :p
Tyle osób się tu głowi jak tu wygrać 100 zł chociaż ,a tutaj mamy przepis na tysiące ! Mmm malina ???? .

B 94

bart7890

Użytkownik
jeśli mam w miarę dobry kurs na singla, czyli taki powyżej 1,70 to gram jako singiel. jeśli mam jakiegoś moim zdaniem pewniaka z niskim kursem to można dorzucić. czasami z weekendowego grania gdzie mamy do czynienia z dość niskimi kursami na faworytów można zagrać kupon 2-3 zdarzenia. ogólnie to najważniejsza zasada, jakość nie ilość, a to co jest jakością to już sam musisz ocenić, tego niestety nikt Ci nie wytłumaczy. jeśli nie potrafisz wybrać tych najlepszych zdarzeń, najpewniejszych to nie będziesz wygrywał.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
I kolejna osoba, która szuka złotego systemu na wygrywanie.

A tu chodzi o to, czego niektórzy nie mogą zrozumieć, że najważniejsze są typy. Jak będą złe, to każdy system będzie zły. A jak typy będą dobre to każdy system będzie przynosił zyski, proste.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Ja popieram Teda. Single, płaska stawka z niewielkiego % depozytu. To jeżeli chodzi o stawkowanie. Jeżeli chodzi o dobieranie typów to ogarnij jeden temat i cały czas go penetruj od każdej strony, interesuj się na bieżąco, zarządem, zawodnikami, kto śpi z Twoim idolem, czy łazienka jest zamknięta etc. i po czasie zerkając na dane spotkanie będziesz już sam umiał dobierać sobie kursy, bez podglądania w bukmachera. Jak to opanujesz to już na starcie będziesz do przodu + w/w stawkowanie + stabilność emocjonalna = sukces, a jaki to już zależy od Ciebie. Pozdro ;)

magiki 42

magiki

Użytkownik
@ skadja to jest metoda typu iść na łatwiznę. Lepiej zrobić coś samemu i mieć satysfakcję z zysku albo pluć sobie w twarz, że się źle zagrało, ale to tylko ze swojej winy, niż brać typy od kogoś innego i po wtopie zaśmiecać mu pw, że jest ****a wartym typerem :| ... typy od kogoś to co najwyżej można wziąć do jakiejś spontanicznej taśmy niż grać za grubsze siano. Takie jest moje zdanie.

sircoen 0

sircoen

Użytkownik
Jedno jest pewne najskuteczniejszą metodą, która na 100% nie przyniesie strat jest po prostu nie grać w ogóle.. i tyle całej filozofii

bludek 367

bludek

Użytkownik
@ skadja to jest metoda typu iść na łatwiznę. Lepiej zrobić coś samemu i mieć satysfakcję z zysku albo pluć sobie w twarz, że się źle zagrało, ale to tylko ze swojej winy, niż brać typy od kogoś innego i po wtopie zaśmiecać mu pw, że jest ****a wartym typerem :| ... typy od kogoś to co najwyżej można wziąć do jakiejś spontanicznej taśmy niż grać za grubsze siano. Takie jest moje zdanie.
Kompletnie się nie zgadzam. Lepiej wybierać grać cudze typy i być na plus, niż myśleć godzinami i mieć wtopy!

Satysfakcja, czy złość to sprawy drugorzędne. Jest sporo konkursów gdzie można popisać się umiejętnościami i wygrać pieniądze. Jednak w sytuacji gdy wykładasz własne pieniądze na grę najważniejszy jest zysk i nie widzę powodu, żeby nie czerpać z wiedzy innych.

Pisanie komukolwiek PW z bluzgami to prosta droga do bana. Cały czas trzeba mieć świadomość, że wygrywanie to trudna sprawa i jeśli nie jest się gotowym na wtopę to lepiej nie grać.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Satysfakcja, czy złość to sprawy drugorzędne. Jest sporo konkursów gdzie można popisać się umiejętnościami i wygrać pieniądze. Jednak w sytuacji gdy wykładasz własne pieniądze na grę najważniejszy jest zysk i nie widzę powodu, żeby nie czerpać z wiedzy innych.
Zdajesz sobie sprawę, że sporo Vipów nie gra normalnie wszystkich swoich typów? Dla większości to zabawa w typowanie... tak jak w konkursie. Tyle, że Ty mu wierzysz, że On to gra, a On nie wykłada pieniędzy... ;)

bludek 367

bludek

Użytkownik
Zdajesz sobie sprawę, że sporo Vipów nie gra normalnie wszystkich swoich typów? Dla większości to zabawa w typowanie... tak jak w konkursie. Tyle, że Ty mu wierzysz, że On to gra, a On nie wykłada pieniędzy... ;)
Rozumiem, ale i tak argument o własnej analizie &#39;początkującego&#39; - zwłaszcza, że w ogromniej ilości wypadków jest to analiza oparta w 100% o h2h, 8 ostatnich meczy i tabelę, czyli wszystko to co pokazuje betradar - do mnie nie trafia. Sam doskonale wiesz jak często wygląda analiza początkujących graczy. Człowiek, który na poukładane w głowie, zna się dyscyplinie, wie co chce osiągnąć nie zakłada nowych wątków na forum - bo tu już wszystko jest na ten temat napisane.

Ja o wiele bardziej cenie sobie człowieka, który osiąga zysk, podaje uzasadnione typy, kieruje się logiką - która mi odpowiada, zna realia ligi, dyscypliny i inside klubu, niż suchą statystykę.

Myślę jednak w tej chwili o kilku konkretnych typerach z wyrobionym dobrym imieniem, którzy są godni mojego zaufania i naprawdę liczę się z ich opinią + moje własne zdanie na temat. Tak jak pisałem, każdy musi mieć świadomość, że gra za swoją kasę i że wygrywanie to trudna sprawa.

Jednak doradzanie graczom, którzy dopiero się kształtują robienia własnych analiz i uczenia się na błędach to nabijanie kieszeni bukmacherom. Zdecydowanie lepiej konfrontować swoje typy z typami ludzi bardziej doświadczonych i uczyć się w oparciu o ich wiedzę - chociażby stawkowania ;).

Do góry Bottom