Jeżeli dajesz gwarancję że to bezpieczne z naszym prawem to mówisz dobrze ????Owszem Trustly przez konto ale jednak bank widzi pośrednika a nie jak w tradycyjnym przelewie widać skąd dokąd, czy mówię źle?
Bardzo źle moim skromnym zdaniem jak robimy już ustawę to powinniśmy zlikwidować możliwość obstawiania u innych bukmacherów niż państwowe firmy. Czyli działa tylko totolotek reszta ban. Jak monopol państwowy to państwowy a nie cyrk na kółkach i nabijanie kasy prywaciarzom :grin:Nie tylko u Ciebie. U mnie nie działają wszystkie spoza listy, a podobno ma się ona jeszcze wkrótce powiększyć. No jestem ciekawy jak to wszystko będzie wyglądać. Dobrze, że w Polsce jest tych kilku naziemnych buków.
no rzeczywiście bardzo dobrze, jakby ich nie było nikt by nie płakał i wszystko dla nas wyglądałoby jak dawniej ...Nie tylko u Ciebie. U mnie nie działają wszystkie spoza listy, a podobno ma się ona jeszcze wkrótce powiększyć. No jestem ciekawy jak to wszystko będzie wyglądać. Dobrze, że w Polsce jest tych kilku naziemnych buków.
Ale tych wg Ciebie "kilku" którzy się zwinęli z Bet365, Betfair czy Pinnacle itd. na czele*, dla środowiska graczy miało kluczowe lub o wiele większe znaczenie, niż dziesiątki innych firm które nie ogłosiły że zaprzestają obsługi zarejestrowanych z Polski dotychczasowych swoich klientów.Wychodzi na to, że zwinęło się kilku bukmacherów którzy nie mogli zrobić inaczej z powodu wymagań swoich komisji licencyjnych