>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Najmniej loteryjny sport..

A 0

anaruk

Użytkownik
Czesc wam, szukam sportu w ktorym licza sie bardziej umiejetnosci niz przypadek. Najlepiej zeby nie bylo w nim remisow .. Jakis czas temu zajolem sie MLB(baseball&#39;em, , jednak po miesiacu zabawy z tym sportem jestm troche tylko na + , bo przerozne cyrki sie tam dzialy.. Mysle nad Footbolem Amerykanskim a dokladniej o ldize NFL. Co o tym myslicie ?

Ew. NBA ale tam strasznie niskie kursy chyba... Napiszcie co o tym myslicie...

hania_pl 0

hania_pl

Użytkownik
MLB to dopiero jest dziwna dyscyplina, tam rządzą jakieś serie itp. Jak dla mnie nie ma takiego sportu, umiętjetności?? patrz po kursach teoretycznie ktoś w tenisie co ma kurs 1,1 lub 1,2 powinien wygrywać ale w końcu umoczy. Pozatym co nazwiesz przypadkiem?? krecz, słaby dzień, niedyspozycje druzyny, braki w składzie, kontuzje , przypadki takie jak czerwone kartki, karne , nieuznane bramki, spalone , jest za duzo czynników zeby znalesc sport bez niespodzianek a pozatym jakby nie było niespodzianek to czy by był sport nudą. ????

A 0

anaruk

Użytkownik
Nie zrozumielismy sie , Sport to sport roznie moze byc,zdaje sobie sprawe ze ktos z kursem 1,1 tez Kiedys musi przegrac ... .Ja poprostu szukam sporu ktory sie opiera w jak najmniejszym stopniu na przypadku , chociaz sport i szczescie to nie rozlaczna para..

Dam przyklad na MLB. Boston gral z oaktlant athletics(nie jestem na 100 % pewieni ale niewazne) wygral 16:1 , to sobie pomyslalem zaryzukuje postawie ostro i co ? Przegralem bo boston przegral 2:6. .To jest jedna z wielu anomali ktore napotkalem w swej krotkiej pzrygodzie z MLB.

Moze teraz troche lepiej mnie zrozumiesz :&gt;

hania_pl 0

hania_pl

Użytkownik
ja cie rozumiem ???? Dlatego MLB to zły bardoz pomysł , najlepszym dla ciebie pomysłem będzie sport w którym wynik zależy od pojedynczego gracza , bo w zespole przegrac mozna przez zarowno na przykładzie piłki nożnej postawe bramkarza jak i nieskuteczność napastników a czasami przez głupi faul obrońcy , np w tenisie wszystko zalezy od jednego zawodnika zawodniczki mozesz tez grac squasha albo inne cuda ale np nie już sporty takie jak formuła 1 czy kolarstwo , Ja polecam tenis aczkolwiek też sie cuda dzieją czasami trzeba miec dobre info przed meczem

bludek 367

bludek

Użytkownik
W siatkówce panów stosunkowo rzadko zdarzają się niespodzianki przy niskich kursach, ale również trzeba mieć spore rozeznanie, gdyż często drużyny grają w przemeblowanych składach, a brak 1-2 kluczowych zawodników jest bardzo widoczny na boisku.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Albo mecze z piłki nożnej. Można przecież jakiś typ podeprzeć remisem. Mówię tu o spotkaniach gdzie kursy na 1 i n 2 są w okolicach 2.50 czyli w stosunkowo równych spotkaniach. Szanse na powodzenie takiego typu są dość spore.

lsc 18

lsc

Użytkownik
ja cie rozumiem ???? Dlatego MLB to zły bardoz pomysł , najlepszym dla ciebie pomysłem będzie sport w którym wynik zależy od pojedynczego gracza , bo w zespole przegrac mozna przez zarowno na przykładzie piłki nożnej postawe bramkarza jak i nieskuteczność napastników a czasami przez głupi faul obrońcy , np w tenisie wszystko zalezy od jednego zawodnika zawodniczki mozesz tez grac squasha albo inne cuda ale np nie już sporty takie jak formuła 1 czy kolarstwo , Ja polecam tenis aczkolwiek też sie cuda dzieją czasami trzeba miec dobre info przed meczem
Moim zdaniem właśnie sporty indywidualne to zły przykład. Zły dzień ktoś ma i Ci psuje a tak jak gra 11 to nie jest już tak źle. Ale to tylko jeden z argumentów. Choć takiego sportu na pewno nie ma.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Moim zdaniem właśnie sporty indywidualne to zły przykład. Zły dzień ktoś ma i Ci psuje a tak jak gra 11 to nie jest już tak źle. Ale to tylko jeden z argumentów. Choć takiego sportu na pewno nie ma.
Kolega dobrze radzi. W każdym sporcie gorszy dzień może wiele znaczyć , ale w sportach drużynowych jest to do zatuszowania , a w indywidualnych już nie. Żeby zarobić np na tenisie to trzeba mieć bardzo dużą wiedzę na ten temat i być cały czas blisko tej dziedziny sportu. Jakieś newsy czytać w koło itp.

chwileulotne 0

chwileulotne

Użytkownik
Ja ze swej strony chcę powiedzieć że żadne sport nie jest przewidywalny niestety ???? aczkolwiek jeśli mowa o typowaniu z tych co wymieniłeś, to ja jednak najpewniej czuje się w MLB po przeanalizowaniu składów, wypowiedzi przedmeczowych. To NFL częściej zaskakuje jak dla mnie

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Niema pewnych do typowania dyscyplina nawet w tych szachach (jak byście znaleźli ofertę) są niespodzianki, a jeśli jest sport przewidywalny to kursy są odpowiednie. Sprawa jest prosta jeśli chcecie na jakiejś dyscyplinie zarobić to trzeba się nią interesować dłuższy czas nie można dziś zajmować się MLB i po jakimś czasie zrezygnować bo ma się za małe zyski. Mówisz że byłeś za mało na + skoro na prawdę zarabiałeś ta tym to co masz za problem podnieść stawkę.

rychuu 84

rychuu

Użytkownik
Niestety nie ma sportu który byłby łatwy do typowania i zawsze generował mniejszy lub większy zysk grając wyłącznie po kursach. Niespodzianki będą wszędzie. Nawet mając już pewne pojęcie o danej dyscyplinie, twierdzisz czasami że za niektóre typy dałbyś sobie rękę odciąć, że to musi wejść. Życie pokazuje że często jest inaczej. Wybierz sobie jakąś dyscyplinę, oglądaj mecze, zbieraj informacje w prasie i po forach. Po jakimś będziesz w stanie stwierdzić jaki mecz opłaca się grać, a jaki lepiej omijać. Bukmacherka nie jest łatwym sposobem zdobywania pieniędzy, ale wiedza, doświadczenie i odrobina myślenia podczas typowania powinna przynieść sukces. Powodzenia.

king_roger 12

king_roger

Użytkownik
Ja opiszę swój przypadek i przedstawię swoje zdanie
Interesuje się już od paru ładnych lat tenisem ziemnych i jest to jedyna dyscyplina sportowa, której poświęcam większość czasu, pieniędzy, no i sporo nerwów czasem.
Przez te lata widziałem już niejedno. Czasami nie wierzyłem własnym oczom, czy to oglądając mecz na trybunach, transmisję w tv czy śledząc suchy wynik na ekranie monitora. I nie mówię tutaj o fenomenalnych zagraniach, wzbudzających oklaski, ale o cudach jakie działy się na korcie. Jak na przykład zawodnicy przegrywali wygrane mecze i odwrotnie. Ale jedno jest tutaj najważniejsze, mianowicie DOŚWIADCZENIE.
Moim zdaniem, żaden początkujący gracz nie będzie odnosił sukcesów na polu typowania zdarzeń tenisowych bez odpowiedniej wiedzy, umiejętności i doświadczenia. Oczywiście, może być inaczej, ale w dłuższym okresie gwarantuje Wam, że to co wygraliście to szybko oddacie i jeszcze dołożycie.
Bukmacherka to nie wyścigi, tylko inwestycja długoterminowa. Tak ja to nazywam. Wybrałem sobie jedną dyscyplinę sportową, którą zgłębiam, interesuje się zawodnikami, turniejami, oglądam spotkania, czasem wybieram się na turnieje, ale w większości przypadków tv. Ale najważniejsze jest by skupić się na jednym i poświęcić się temu. To nie jest łatwe, wiem, wymaga czasu, niekiedy wielu wyrzeczeń, no ale przecież jak ktoś chce poważnie traktować bukmacherkę i zarabiać pieniądze to nikt nam nic za darmo nie da, nawet jeśli uda się wygrać dużo w krótkim czasie.
Cały czas się uczę, doznaje czasem bolesnych porażek, ale też wyciągam wnioski i doskonale swoje rzemiosło bukmacherskie .
Powiem tak, kolega fajnie w powyższym poście napisał, że &quot;za niektóre typy dałbyś sobie rękę odciąć, że to musi wejść&quot;. Jak zaczynałem swoją przygodę z bukmacherką to myślałem i postępowałem w myśl tej idei. Kosztowało mnie to parę tysięcy, ale też zaprocentowało. To były bardzo drogie, ale cenne lekcje, które dzisiaj przynoszą owoce. Wiele osób typujących ogromną wagę przykuwa do kursów wystawianych przez bukmachera. Akurat w tenisie, można na tym zrobić bardzo dobry interes, ale nie grając te niskie kursy. Podstawą jest znajomość zawodników, ich styl gry, ulubione nawierzchnie, wzajemne bilanse, ma to główne znaczenie w rozgrywkach ATP czy WTA, na poziomie chellengerowym również, choć tutaj do pojedynków graczy należy podchodzić ostrożniej.
Ale wszystko, posiadając wiedzę oraz doświadczenie można przekuć na swój sukces, nie grając mecze po kursach 1.2 czy 1.3 a wykorzystując te wiedzę i doświadczenie grać i wygrywać po kursach 2.5 i 3.
Pozdrawiam

everto 24,7K

everto

Użytkownik
Podpisuje się pod wypowiedzią kinga dogłębna analiza doświadczenie zdobyte przez lata obstawiania Ale to wszystko na nic jeśli zawodnik drużyna jest skorumpowana swego czasu grałem ligę włoska godziny spędzone na analizie .po paru latach dowiaduje się że mecze były ustawione ba mistrzostwo spadek z góry były przesądzone

Do góry Bottom