Bardzo monotematycznie się zrobiło, śmiem twierdzić że zwycięzcę tego głosowania już znamy. I chociaż nie zawsze posty Macieja są świeże i z polotem (over maxów Whitlocka w jego postach można obstawiać w ciemno:razz ???? to rzeczywiście jest to pomocny użytkownik, na PW odpowiada bardzo sprawnie, a i typy są sensowne i przede wszystkim zwycięskie.
Ja jednak pochylę się nad osobą, którą szanuję bardzo za wykonywaną robotę, bo dzięki niemu zainteresowałem się nieco niszowymi dziedzinami bukmacherki, a miniony rok był bardzo owocny dzięki niemu. Mowa o enrico, który formalnie jest ekspertem od działu lekkoatletycznego. Z pewnością jego zasługi w tej materii były także spore, ale mój respekt (podobnie jak mod abrexas) zebrał dzięki konkursowi transmitowanemu rokrocznie przez telewizję publiczną w maju. Liczę, że w wykonaniu całego działu tegoroczna edycja będzie równie udana jak poprzednie, a jestem wręcz przekonany co do tego, że w wykonaniu enrico właśnie taka będzie i to na niego oddałem swój głos.
PS. Ramsey dostał już tajskie obywatelstwo, że w głosowaniu na moda nie figuruje? :jezora: